Новата президентша

• 99 348
  • 2 139
  •   1
Отговори
# 1 605
 За какво съм се объркала?

# 1 606
Включая и патетично хвърлените в боя за защита на храброто Юле- толкова за вземащите се насериозно.
Бояна я знаем, дайте сега да разчепкаме, бие ли Юлето Роско, и кога ще станем свидетели на пряк сблъсък Бойко Адидаса- Модерна Юлка...

# 1 607
  • София
Бояна, вживяла сте се в ролята на коректив. Струва ми се, че за много хора ще е по-добре, ако не се взимат така насериозно.
Пиша във форум на майки, за да не заспя, както правилно отбелязахте, не виждам как бих могла да съм коректив от тук, дори да ми е мечтата на живота.

# 1 608
Бояна, вживяла сте се в ролята на коректив. Струва ми се, че за много хора ще е по-добре, ако не се взимат така насериозно.
Пиша във форум на майки, за да не заспя, както правилно отбелязахте, не виждам как бих могла да съм коректив от тук, дори да ми е мечтата на живота.

Предполагам, че не толкова ви е мечтата на живота, макар да не е изключено, колкото че отвътре така ви иде. Характер, какво да се прави. И аз не ви знам хич коя сте, ама мога да ви спретна съвсем набързо и импровизирано един анализ (ужас, всички вече сме психолози!). Някак си не е готино, не мислите ли? Всеки човек има този естествен порив да поставя другите хора в някакви рамки, но е кофти, когато така се самозабрави в това увлечение, че загуби чувството за собственото си несъвършенство, а както знаем всеки е несъвършен. Та да не се правим на по-големи светци от Бог и на по-държащи на протокола от The Queen и да си гледаме кефа, както г-жа Плевнелиева си гледа своя, а?

# 1 609
  • София
Има разнообразни начини да стоиш в сянка, но първото условие е да не заявяваш, че ще стоиш в сянка. На практика никой не е интересувал от предишните президентши и нямаше да се интересува и от настоящата. Ако не се афишираше, че няма да присъства, че ще стои настрана, дори намаше да се забележи отсъствието и. Сега е малко като "Вижте ме, вижте ме! Не ме гледайте, не ме гледайте!".

Абсолютно. Когато преди 10 години Зорка се появи на "коронясването", беше обект на любопитство и по-особено внимание и  събра много симпатии, защото е мила жена. След това се оттегли в сянката на съпруга си и за мен присъствието й през годините е било абсолютно ненатрапчиво. Без демонстрации и предварителни заявления. Синовете им също много малко хора познават по лице /за разлика от децата на Петър Стоянов и Антонина, която си беше изкушена от публичността, но пък също беше интелигентна, успешна и модерна жена/.  Като изключим секскандала и сватбата на единия им син, не си спомням семейството им да е било обект на нездрав интерес. Та значи можело да стават нещата.

Обичайте, какъв ник си си избрала, не е истина просто  ooooh!, ти пък като някой Матросов на амбразурата си застанала Laughing Какво те бОли толкова?

# 1 610
  • София

Предполагам, че не толкова ви е мечтата на живота, макар да не е изключено, колкото че отвътре така ви иде. Характер, какво да се прави. И аз не ви знам хич коя сте, ама мога да ви спретна съвсем набързо и импровизирано един анализ (ужас, всички вече сме психолози!). Някак си не е готино, не мислите ли? Всеки човек има този естествен порив да поставя другите хора в някакви рамки, но е кофти, когато така се самозабрави в това увлечение, че загуби чувството за собственото си несъвършенство, а както знаем всеки е несъвършен. Та да не се правим на по-големи светци от Бог и на по-държащи на протокола от The Queen и да си гледаме кефа, както г-жа Плевнелиева си гледа своя, а?
Мен са ме анализирали толкова много и тук, и из медиите, че няма нужда да се хабите. Почетете и се успокоете. И не знам дали е готино или не, пет пари не давам какво мислят непознаните за мен, а и трудно може да повлияе на ежедневието ми. Та ако ви прави удоволствие анализирайте и Вие. Peace

# 1 611

Бояна я знаем, дайте сега да разчепкаме, бие ли Юлето Роско, и кога ще станем свидетели на пряк сблъсък Бойко Адидаса- Модерна Юлка...

Да, да. Тази вечер беше с шапка Армани. Емпорио ли, Джорджо ли, не знам, ще ме извините за което.

# 1 612
 А защо по същата логика смятате, че г-жа Плевнелиева следва да я интересува вашето социологическо, журналистическо, психологическо, домакинско и т.н. мнение?

Цялата тема ми напомня глупавите Promi News по западните сутрешни блокове, в които псевдо специалисти по етикета, критици, светски експерти и т.н. дават "компетентни" мнения по нискозначими теми от рода на роклята на някоя си.

Наистина, това ли е най-важното в момента в България?

п.п. Извинете, не сте била психолог, а хуманист. Но при толкова титли, които сте си накичила на ревера както ветеран медали няма начин човек да не обърка някоя...

# 1 613
  • София
А защо по същата логика смятате, че г-жа Плевнелиева следва да я интересува вашето социологическо, журналистическо, психологическо, домакинско и т.н. мнение?
Ако мислех, че трябва да интересува щях да и пиша. Гледам да не заспя и си лафя със стари дружки, също майки.

п.п. Извинете, не сте била психолог, а хуманист. Но при толкова титли, които сте си накичила на ревера както ветеран медали няма начин човек да не обърка някоя...
Объркала сте се и Вие. Гледайте "Ах този джаз" и ще разберете хумора. Вероятно де, не обещавам.

# 1 614
  • Варна
... и кога ще станем свидетели на пряк сблъсък Бойко Адидаса- Модерна Юлка...

На това няма да му дойде времето. Дали някой би очаквал? Grinning

# 1 615
Страниците вече са 108!

Правилно го предсказах, че  ще се стигне дотам. Но бъдещето е пред всички нас. Напред към 500, дори и към 1000! Каква съдържателна тема, какво духовно, умствено  и морално извисяване! Дълбок поклон пред титаните на мисълта!

Последна редакция: чт, 26 яну 2012, 01:13 от vl

# 1 616
  • Viena
[
Да, да. Тази вечер беше с шапка Армани. Емпорио ли, Джорджо ли, не знам, ще ме извините за което.
[/quote]Да и аз го забелязах,но може да е РЕПЛИКА #Crazy

# 1 617
Да и аз го забелязах,но може да е РЕПЛИКА #Crazy

Ама със сигурност, спете спокойно!  Joy

# 1 618
Браво на Плевнелиева, че няма намерение да е участничка в цирка наречен български политически елит.

Е как браво, като тя самата спретна цирк за завиждане.  Laughing

Странни неща се случват тази вечер в темата...Забелязахте ли как се смени ника на потребителката от Циркачка, на Обичайте, изтрито е едно (може и повече да са, но това ми направи впечатление още докато го четях) изречение, в което се казваше нещо от сорта, колко прекрасна е госпожа Плевнелиева, каквито ние не сме, и  никога няма да бъдем. Май viva nova ще се окаже права.

П.П. Днес следобед, за пръв път ми се случва, системата няколко пъти да ме изхвърля, и да не мога да се логна с профила си - даваше ми "грешна парола", и се наложи няколко пъти да я сменям....

# 1 619

Общи условия

Активация на акаунт