Новата президентша

• 96 066
  • 2 139
  •   1
Отговори
# 1 935
  • София
Бойко в Панорама преди малко каза, че се кефил на острия език на Плевнелиева, който демонстрира по социалните мрежи. И че "Бойкомет" било много готино и остроумно. Grinning
Когато не можеш да си журналист не ти остава нищо друго освен да се подмазваш на остроумията на властта.

# 1 936
  • Варна
Кой Бойко? newsm78

# 1 937
Бойко Борисов, разбира се.

# 1 938
  • Варна

Защо да се разбира? Изглежда и Бояна не е разбрала. Laughing

# 1 939
Бойко в Панорама преди малко каза, че се кефил на острия език на Плевнелиева, който демонстрира по социалните мрежи. И че "Бойкомет" било много готино и остроумно. Grinning

Забелязвате ли, че се говори повече за Юлияна, отколкото за президента? Тъпо, тъпо.

# 1 940
  • София

Защо да се разбира? Изглежда и Бояна не е разбрала. Laughing
Joy Така е. Ама явно властта е така остроумна, че на другите не им остава място дори да се подмащат. Joy hahaha

# 1 941
Ох, да! Сори, че не поясних за кого говоря. Но то за мен съществува само един Бойко!  Embarassed

# 1 942

Опасявам се, че дори и за костите й ще се намерят зъбки да ги стрият на пудра Grinning И то не от лошотия, неее, ами от чиста като сълза привързаност към добрите обноски  Laughing
И как още не са се сетили папараците да им поровят в боклука. Кой знае какви дамски превръзки и оттам могат да изскочат  Grinning

Не знам за вас, за мен гаф беше павилиончето, от което произнасяха речите. Приличаше на коруба от ръждясали винкели, задигнати от някой склад за скрап.

Сега се включвам  и чета темата.И на мен ми направи много лошо впечатление "павилиончето".Да го бяха "облекли"  малко-я с драперия, я със зеленина....Много соцарт ми изглежда на фона на останалите церемонии, които съм гледала-я Обама, я кралската сватба...

# 1 943
ауу, ама тая тема е още жива..............

# 1 944
Я каво намерих....   "ПЪРВАТА ДАМА С ДРУГ МЪЖ ПОД РЪКА"
http://www.blitz.bg/news/article/130209     - въпреки, че това изобщо не доказва нищо... и аз мога да си ходя под ръка , с който си искам, особенно в този сняг, и какво от това?  По добре с някой под ръка, отколкото с гипсирана ръка.... Joy

# 1 945
Я каво намерих....   "ПЪРВАТА ДАМА С ДРУГ МЪЖ ПОД РЪКА"
http://www.blitz.bg/news/article/130209     - въпреки, че това изобщо не доказва нищо... и аз мога да си ходя под ръка , с който си искам, особенно в този сняг, и какво от това?  По добре с някой под ръка, отколкото с гипсирана ръка.... Joy

Е, дайте сега, като е президентша, да няма мъже-приятели и да си стои само у дома. При това, става дума за съдружника й, а човек не си взема случаен познат за съдружник. Жената живее, работи, забавлява се.
И аз бих реагирала така на нейно място, ако не искам да съм просто президентша и толкова. Без пълнеж.
И предишната президентша си има работа, професионално развитие и т.н., а и не седеше все до г...за на мъжа си по време на мандата му. Но между двете има и възрастова разлика.

# 1 946
Я каво намерих....   "ПЪРВАТА ДАМА С ДРУГ МЪЖ ПОД РЪКА"
http://www.blitz.bg/news/article/130209     - въпреки, че това изобщо не доказва нищо... и аз мога да си ходя под ръка , с който си искам, особенно в този сняг, и какво от това?  По добре с някой под ръка, отколкото с гипсирана ръка.... Joy
Ужаааааааааас! Този е ходил да ги слухти в заведението! ooooh! Нещастинк! Веднага ми стана противка! Sick
Няма да му бъде лесно на момичето, с тези измислени журналисти.

# 1 947
  • UK/София

Статията е  Sick, много жълта.Сега ми е интересно как Плевнелиев ще изкоментира снимката. Flutter

# 1 948
   Е, нЕма що. Много престъпно, че си била говорила жената в заведение с приятели, че и се ходи на дискотека.

Абсолютно си е права да стои настрана и да не и пука от всякакви тъпи драскачи, фалшиви благотворителности и глупашки шумотевици. като я гледам, просто иска да си живее нормално. И изобщо не е неосъществимо. Нали все се възхищаваме на разни чуждестранни управници, че ходят на работа с метро и колело, пазаруват си сами и прочие, какво искате от нея.
  Гледам, мъжът и си ходи където трябва и си върши работата и без нея.

# 1 949
Е, Юлиана сега не е ли с къса коса?
От къде я изкопаха пък тая снимка...  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт