Новата президентша

• 95 932
  • 2 139
  •   1
Отговори
# 1 980
Съдейки по информацията досега, Плевнелиева е пич.
Нещо рядко срещано по нашите ширини.
По-симпатична е от съпруга си, който може да не е лош човек, но
понякога е хубаво да имаш гръбнак.  Grinning
Точно така:"Пич"...което е нещо различно от "жена" или "майка"...каквато иска да изглежда...

# 1 981
А нашия президент има двусмислено поведение като мъж и съпруг.Още вечерта след клетвата в Народното събрание, в "Шоуто на Слави" имаше скеч, в който Маргарита Попова / изпълнена от Мариян Бачев/ побутваше президента /Виктор Калев/ и му викаше "Похвали се нещо бе, чехльо.... квото и да е....."

Извинявай, но кое точно е двусмисленото, че не мога да разбера. Аз виждам един мъж, който е осигурил на семейството си дом, добър стандарт на живот, благодарение на което неговата съпруга има свободата да живее както си иска и да прави каквото си иска. Ако това е мъж под чехъл, дай боже всеки му такъв.

# 1 982
А нашия президент има двусмислено поведение като мъж и съпруг.Още вечерта след клетвата в Народното събрание, в "Шоуто на Слави" имаше скеч, в който Маргарита Попова / изпълнена от Мариян Бачев/ побутваше президента /Виктор Калев/ и му викаше "Похвали се нещо бе, чехльо.... квото и да е....."
Ами питай сценаристите на Слави, какво точно имат предвид...А за двусмислието-ами ако президента не може да убеди жена си да уважи най-важните за него моменти, как ще убеди цял един народ в правотата на решенията си?Хайде бе, след като има такъв стандарт на живот, нямаше ли кой да и гледа децата за да дойде на встъпването в длъжност?И какво прави тогава Зорка Първанова на церемонията?
Извинявай, но кое точно е двусмисленото, че не мога да разбера. Аз виждам един мъж, който е осигурил на семейството си дом, добър стандарт на живот, благодарение на което неговата съпруга има свободата да живее както си иска и да прави каквото си иска. Ако това е мъж под чехъл, дай боже всеки му такъв.

# 1 983
Юлияна ми е крайно  неприятна като позиция за първа дама на БГ.Срам ме е да се сравнявам с нея.Нито облекло, нито поведение.Най-малкото демонстрира, че не подкрепя съпруга си.Това е срамно!!!!От друга старана може би е добре, че не се показва-какво биха помислили за българските жени чуждестранните ни гости и дипломати?

За какво сравнение говориш  Shocked - Юлияна е на светлинни години от селския ти манталитет. Как пък разбра, че не подкрепя мъжа си? Седиш на масата им вечер или спиш между двамата? Има доста примери с президенти и усмихнатите до тях съпруги, пък после се разбере, че хич не им е усмихнато положението. Присъствието й навсякъде до него ли е гаранция, че има подкрепата й? Що за ограничено мислене?
 Срамна е твоята глупост, а не нечие поведение. Само факта, че ти се съобразяваш с кой, какво ще каже, говори красноречиво за мисленето ти.

# 1 984
Ето, че стигнахме и до дрехите.  Crazy
Че какво й е на обличането? По какво съдите за това?
Искате да кажете, че сте я виждали на официален прием с бели чорапки или други такива залитания?
А от кога мнението на Слави и сценаристите му е меродавно?

# 1 985
А от кога мнението на Слави и сценаристите му е меродавно?

Е, за някои е  ooooh! Не ми се мисли как живеят такива ( а сигурно и деца отглеждат  Shocked ), които счита за сериозно едно малоумно шоу.

# 1 986
Съдейки по информацията досега, Плевнелиева е пич.
Нещо рядко срещано по нашите ширини.
По-симпатична е от съпруга си, който може да не е лош човек, но
понякога е хубаво да имаш гръбнак.  Grinning
Точно така:"Пич"...което е нещо различно от "жена" или "майка"...каквато иска да изглежда...

Че ти пък откъде знаеш тя как иска да изглежда.
Аз лично предполагам, че точно "пич" иска да е. И аз не изгарям желание да ме свързват единствено с думите "майка" и "съпруга" - пази, Боже.
Всъщност, президентшата има едно съвременно поведение на жена, която знае какво може, какво иска и как да си живее живота, без да е в зависимост от съпруга си /и той също не е в зависимост от нея - напротив, всеки от тях има своето карирерно развитие, без да е в сянката на другия, а какво става у дома им си е техен проблем, но са заедно и са създали дом, деца и т.н., което е факт/.
Относно подкрепата към съпруга си - надали си с тях в леглото или вечер у дома им. Фактът, че не иска да играе ролята на "послушната съпруга без други занимания, освен да върви след г...за на мъжа си" е плюс за нея.
За дрехите й също се чудя откъде толкова добре я познаваш.  newsm78

Аз пък преди време не отидох на дипломирането на мъжа ми след магистратурата - не трептях от гордост да го гледам в тогата и да пърхам, докато си подхвърля шапката. И на едно негово награждаване не съм била. И на кръщенето му не бях. Дали в очите на хората съм изглеждала неподкрепяща или в лоши отношения?

# 1 987
Аз,ти, вие останалите можем и имаме право да живеем както си искаме, свободата да правим каквото щем, да не се съобразяваме много с мнението на половинката и т.н. Разликата между нас и г-жа Плевнелиева е , че тя е съпруга на президент, което във всички случаи е единично за държавата явление Simple Smile) Всяко правило си има изключение, а това правило , в случая , е изключение за всяка държава! По принцип бракът е един безкраен компромис (къде-минимален, къде - по-осезаем). А в случая при нея се прибавя  известна доза преиграване, твърдоглавие и .........невъзпитание.

# 1 988
Аз,ти, вие останалите можем и имаме право да живеем както си искаме, свободата да правим каквото щем, да не се съобразяваме много с мнението на половинката и т.н. Разликата между нас и г-жа Плевнелиева е , че тя е съпруга на президент, което във всички случаи е единично за държавата явление Simple Smile) Всяко правило си има изключение, а това правило , в случая , е изключение за всяка държава! По принцип бракът е един безкраен компромис (къде-минимален, къде - по-осезаем). А в случая при нея се прибавя  известна доза преиграване, твърдоглавие и .........невъзпитание.

И къде пише, че тя има някакви задължения в случая? Дадох по-нагоре за пример вкл. и Закона.
Жената няма задължения, освен един много ограничен кръг дейности, свързани с посещения на определени събития.
Толкова.
Тя не е публична личност. Не е на изборна длъжност. Задължения няма към никого, извън семейството си. Нито й се вменяват такива, съгласно някакви правила, закони и др.

И не бъркайте президентската институция в България с тази в САЩ. Има огромна разлика, вкл. и в държавното устройство. Достатъчно адекватни примери има в Европа.

# 1 989
Аз,ти, вие останалите можем и имаме право да живеем както си искаме, свободата да правим каквото щем, да не се съобразяваме много с мнението на половинката и т.н. Разликата между нас и г-жа Плевнелиева е , че тя е съпруга на президент, което във всички случаи е единично за държавата явление Simple Smile) Всяко правило си има изключение, а това правило , в случая , е изключение за всяка държава! По принцип бракът е един безкраен компромис (къде-минимален, къде - по-осезаем). А в случая при нея се прибавя  известна доза преиграване, твърдоглавие и .........невъзпитание.

И къде пише, че тя има някакви задължения в случая? Дадох по-нагоре за пример вкл. и Закона.
Жената няма задължения, освен един много ограничен кръг дейности, свързани с посещения на определени събития.
Толкова.
Тя не е публична личност. Не е на изборна длъжност. Задължения няма към никого, извън семейството си. Нито й се вменяват такива, съгласно някакви правила, закони и др.

И не бъркайте президентската институция в България с тази в САЩ. Има огромна разлика, вкл. и в държавното устройство. Достатъчно адекватни примери има в Европа.
Ама защо трябва да пише някъде, че е елементарно да покажеш уважение към съпруга си в този изключителен за него (и кариерата му) момент? За какви задължения говорим в случая?! Не задължение, а елементарно възпитание! Hug

# 1 990

...А за двусмислието-ами ако президента не може да убеди жена си да уважи най-важните за него моменти, как ще убеди цял един народ в правотата на решенията си?Хайде бе, след като има такъв стандарт на живот, нямаше ли кой да и гледа децата за да дойде на встъпването в длъжност?И какво прави тогава Зорка Първанова на церемонията?

Това го обсъдихме още в началото  ooooh!  Никой не е бил при тях, за да знае дали аджеба президента е убеждавал жена си или това е решение на двамата. А колкото до Зорка, това си е нейния избор. Ключовият момент е именно в това да имаш свободата да избираш.

Аз лично не изпитвам нужда Президентът ни да ме убеждава какъв мъж е вкъщи и как само като тропне с крак всички домашни му козируват. Това няма да повлиява на мнението ми относно решенията, които взима като президент.

# 1 991
Ама защо трябва да пише някъде, че е елементарно да покажеш уважение към съпруга си в този изключителен за него (и кариерата му) момент? За какви задължения говорим в случая?! Не задължение, а елементарно възпитание! Hug

Това следва да си е преценка на всяко семейство. Може и двамата да са взели решение тя да стои настрана от политиката. Уважението няма общо с това, нито личните им взаимоотношения.
Елементарно възпитание е да не очакваш всички хора да мислят като теб или всяко семейство да живее като твоето.
За мен не е уважение ако мъжът ми скръцне със зъби и аз изприпкам след него. И не е уважение просто да стоя до него във важен момент. Ценното е той да знае, че може да разчита на мен, независимо как изглежда в очите на околните.
Всяко семейство има абсолютно индивидуален поглед върху отношенията си и това какъв начин на общуване или демонстрация пред обществото е подходящ за тях.
Това си е тяхното решение и е редно да бъде уважавано, а не коментирано.
Пък и този момент от кариерата му може да не е важен за него - представи си, че е направил компромис от типа "поемаш поста или се сбогуваш завинаги с кариерата си и всички направени досега усилия". Може пък това да е неговата демонстрация пред "шефа". Wink

# 1 992
Юлияна ми е крайно  неприятна като позиция за първа дама на БГ.Срам ме е да се сравнявам с нея.Нито облекло, нито поведение.Най-малкото демонстрира, че не подкрепя съпруга си.Това е срамно!!!!От друга старана може би е добре, че не се показва-какво биха помислили за българските жени чуждестранните ни гости и дипломати?

За какво сравнение говориш  Shocked - Юлияна е на светлинни години от селския ти манталитет. Как пък разбра, че не подкрепя мъжа си? Седиш на масата им вечер или спиш между двамата? Има доста примери с президенти и усмихнатите до тях съпруги, пък после се разбере, че хич не им е усмихнато положението. Присъствието й навсякъде до него ли е гаранция, че има подкрепата й? Що за ограничено мислене?
 Срамна е твоята глупост, а не нечие поведение. Само факта, че ти се съобразяваш с кой, какво ще каже, говори красноречиво за мисленето ти.
А как разбра какъв е манталитета на Юлияна?

# 1 993
Аз,ти, вие останалите можем и имаме право да живеем както си искаме, свободата да правим каквото щем, да не се съобразяваме много с мнението на половинката и т.н. Разликата между нас и г-жа Плевнелиева е , че тя е съпруга на президент, което във всички случаи е единично за държавата явление Simple Smile) Всяко правило си има изключение, а това правило , в случая , е изключение за всяка държава! По принцип бракът е един безкраен компромис (къде-минимален, къде - по-осезаем). А в случая при нея се прибавя  известна доза преиграване, твърдоглавие и .........невъзпитание.
И смяташ ,че съпругата на президента ТИ е длъжна с нещо като примерно това да задоволи и аз не знам какво и да присъства на клетвата на съпруга си ?
dzennn не е нужно да познаваме нейния манталитет след като много ясно показа своя .

# 1 994
 Peace След 133 стр. що не направите една анкета и да се свършва вече тоя спор. То е ясно, че както и в други теми никой не си отстъпва от мнението.

Общи условия

Активация на акаунт