Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 70

• 41 232
  • 735
  •   1
Отговори
# 45
Керим и Фатмагюл правеха плановете, които Мустафа е правел за Фатмагюл, затова побесня...  Sad

Да,мижитурката отдавна изпусна своя шанс-сега друг му е виновен.
Някой питаше за зетя-той отрекъл всичко в полицията-затова са го пуснали(поне така разбрах).Серията ми беше интересна-без пълнеж Peace Такова предложение никога не бях виждала LaughingТакива сладури бяха! Като ученици-много им се зарадвах.А прегръдката на аблата с Керим ме разплака.
На гаргата на крокодилските сълзи не вярвам изобщо-всичките му постъпки до тук говорят колко е низък и егоистичен #Cussing out Наистина ми идва да бръкна в монитора-този път заради него,не заради Мукито. #2gunfire

# 46
И в крайна сметка ЗЛОТО винаги е в действие-оня очилатия и той се закани на Фатмагюл.....

# 47
  • Mystic Falls/Eindhoven/SoFiA
 Tired

# 48
Ако Мусти напусне ще е малкко тъпичко ,предпочитам него пред драмите на Йозге.Все пак той прави сериала заедно е Ердоган кой тогава ще е злодеят....Не ми хареса ,че я вкараха само драматизират филма.Трябва да измислят ,нещо по интересно - появиха се Гайе и Мелтем в тази серия ,Селим и него не го развиват не ми харесва .Този Яшар само се появява да следи Хаджер всичко е банално и изтъркано.Поне Мерием и Кадир ги сабраха ,това е едниственото хубаво нещо.

# 49
Къде остана телефона на Керим?Падна ли?Не можах да видя.

# 50
Невероятна серия! Ама ако и този път му се размине на Мустафа аз ще отида, ще го намеря и с двете си ръце ще го изкормя! #Cussing out

# 51
Къде остана телефона на Керим?Падна ли?Не можах да видя.

Мисля, че падна и дори не можа да разбере кой го простреля. Как ще го намерят... Как ще дочакаме четвъртък...

# 52
  • Пловдив
Стана му запазена марка на Керим да и целува дланта  Wink Можеше поне по бузката,ама не би  Crossing Arms

И аз си мисля,че краят на Мустафа ще е скоро.Колкото и да не ви се вярва на мен ми е жал за него-и неговият живот бе разбит за миг,откраднаха мечтите му, а сега като чу Керим и Фатма да си мечтаят същите неща просто полудя от ревност.Две прекършени съдби-на Фатма и неговата,но поели по различен път на спасение .Мустафа не успя да намери правилният път още в началото на трагедията и от там нататък всичко е следствие на това.А че е обичал истински само Фатма в живота си е повече от ясно  Rolling Eyes Жалко за него!И брилянтна игра на Фърат щом всички го мразите толкова много  Joy

Лека нощ,момиченца. Емоциите днес ми бяха на макс,утре дето се вика на трезво ще пиша още какво съм почувствала от епизода  Hug

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 8 нови отговора. Вай бе  #Crazy Laughing

# 53
Куркумка  Hug ох тая серия направо ме остави без дъх. Да си ям ли чипса, да се залепя ли за монитора за да чувам по-добре и да се мъча да схвана колкото мога повече, а с другата ръка да си вадя нова кърпичка...  Joy съвсем шашната бях... Тоя изнасилвача какъв беше хрисим и добричък, не се чуваше и думичка от него преди, а сега какъв вой нададе...  #2gunfire Мустафа като че ли видя възможност да си изкара на Керим всичко което е преживял до сега.., сякаш той му е виновен,че изостави Фатмагюл.. Абе не мога да се съвзема направо. Този Ердо как се подигра с Мелтем, като я попита "Знаеш ли,че Мустафа ще има дете?", ама тя го прати по дяволите. Ако се сетя за нещо друго, което съм разбрала от диалога ще пиша  Hug

# 54
Каква любов, бе Златинче! Този мръсник не може да обича никого! Животът му се бил прекършил! На годеницата му животът й се срути за миг. Той сам си избра своя.

# 55
Лелее сега стигнах и аз до финала!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Избеснях! Що за същество е Мустафа! Жена му бременна го чака и се притеснява вкъщи, а той какво прави!  #2gunfire Наистина не очаквах, че след Вурал ще си позволи да стреля отново по някой - било дори и Керим! #Cussing out Какво го засяга него Фатмагюл! Горкото ни момче! Не знам как ще изтърпя до другия четвъртък!  Cry Sad Ужасен финал, а епизода беше многоо хубав, изпълнен с много емоции! Хареса ми като цяло!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 56
Въпреки напускането на Фарът , ако е скоро ....от сериала Мустафа ще ми липсва сериалът без него ще е празен.Но поне 2-3 серии ще си го погледаме , според мен....Той ще се успокои ,след като Керим остава жив.Все си мисля ,че краят му ще дойде от Яшаран......не ми се гадае.

Втори сезон ми е доста драматичен ,сценаристките вкараха излишни персонажи и затормозяват зрителя.Това е моята гледна точка , за мен Фатмагюл преживя достатъчно.....то не беше Мукадес ...Ердоган....Селим и Вурал постояннто висяха над къщата и. Страхът от Мустафа .....Сега пък тази Йозге.Няма лошо ,знае се че има изнасилени момичета ,но пък прекалено задълбават случая.На турският зрител , му е писнало да гледа такива филми.Хората искат да се насладят Максимално на Берен и Енгин, на тяхната любов.Абсолютно напрежение вкарват с познат сценарии.Нека развият образите има толкова добри актьори .

Пълнеж е сериала  ,МОЖЕ МНОГО ХОРА ДА НЕ СА ДОВОЛНИ ...НО ВСЕКИ СИ ИМА МНЕНИЕ.Удара на РАХМИ ПО ЕРДОГАН ,СЪЩО БЕШЕ ЛОШО ЗАМИСЛЕН.

ТИЯ ДВЕТЕ ДА ВЗЕМАТ ДА АКЦЕНТИРАТ ВЪРХУ КЕРИМ И ФАТМЕТО ОЩЕ МАЛКО ХИЧ НЕ Е ДОСТАТЪЧНО ТОВА.

Последна редакция: чт, 19 яну 2012, 23:40 от yonitouo

# 57
МАРИАНКА благодаря за новата тема супер си  bouquet
докато се запиша и вие вече изписахте четири страници.....много сте бързи.
Ще си гледам още веднъж серията ,че много прекъсваше.

# 58
Привет Hug
Много силна,спираща дъха серия- и с лоши и с прекрасни моменти!!!!!!!!!!!!!Ах ,каква прегръдка-ВЗАИМНА- и Фатмагюл как само го хвана за ръка и така сладко го погледна Two Hearts
толкова дълго феновете правеха колажи- най- после си имаме снимка на истинска прегръдка Heart Eyes

Този гаден изнасилвач е много страшен- направо и аз се разтреперих ooooh! каква драма за всички- и за двете сестри,за майката и дечицата...
Късната любов- ееееех...много са сладки...а и всички в къщи им се радват...свитите им сърца само от нещастие и проблеми се отпуснаха петимни за радостни събития- всички бяха заедно много , много щастливи...

Мустафа не случайно значи си  спомни тези моменти ..и после казвате ,че разговора на Керим и Фатме го провокира да стреля newsm78 ...всичко е изчислено по 3,14  Mr. Green
само не знам какво ще стане с Керим...тоя психопат само да реши- като куче ще го застреля... ooooh!пази боже... ooooh! дано да се уплаши и захвърли оръжието...но Керим ,с Керим какво ще стане...на много лошо място го улучи...и колко кръв ще изтече...в тази пустош трябва да стане чудо...дано Фатмагюл се сети пак да звъни  ooooh!
кога ще се смилят над нас и ще пуснат трейлър... ooooh! ooooh! ooooh!

# 59
Запис.

Общи условия

Активация на акаунт