Такова предложение никога не бях виждала
Наистина ми идва да бръкна в монитора-този път заради него,не заради Мукито.
Можеше поне по бузката,ама не би 

ох тая серия направо ме остави без дъх. Да си ям ли чипса, да се залепя ли за монитора за да чувам по-добре и да се мъча да схвана колкото мога повече, а с другата ръка да си вадя нова кърпичка...
съвсем шашната бях... Тоя изнасилвача какъв беше хрисим и добричък, не се чуваше и думичка от него преди, а сега какъв вой нададе...
Мустафа като че ли видя възможност да си изкара на Керим всичко което е преживял до сега.., сякаш той му е виновен,че изостави Фатмагюл.. Абе не мога да се съвзема направо. Този Ердо как се подигра с Мелтем, като я попита "Знаеш ли,че Мустафа ще има дете?", ама тя го прати по дяволите. Ако се сетя за нещо друго, което съм разбрала от диалога ще пиша
Избеснях! Що за същество е Мустафа! Жена му бременна го чака и се притеснява вкъщи, а той какво прави!
Наистина не очаквах, че след Вурал ще си позволи да стреля отново по някой - било дори и Керим!
Какво го засяга него Фатмагюл! Горкото ни момче! Не знам как ще изтърпя до другия четвъртък!
Ужасен финал, а епизода беше многоо хубав, изпълнен с много емоции! Хареса ми като цяло!

каква драма за всички- и за двете сестри,за майката и дечицата...
...всичко е изчислено по 3,14
пази боже...
дано да се уплаши и захвърли оръжието...но Керим ,с Керим какво ще стане...на много лошо място го улучи...и колко кръв ще изтече...в тази пустош трябва да стане чудо...дано Фатмагюл се сети пак да звъни
Препоръчани теми