Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 70

• 41 203
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Аз не ревнувам от невъзможни неща. Няма лошо човек да си пофантазира. Укрепва брака. По-добре нереални любови, отколкото реални /естествено говоря за семейните/.
п.п. Сигурно сте обсъждали Вурал на дълго и на широко. Аз не съм го споменавала. Доста ми е противоречиво мнението за него. Обще взето пълна скръб е, през цялото време се чудех кой е най-зле от тримата и непрекъснато си променях мнението. Но като цяло Селим ми е най-безхарактерния, Ердоан най-извратения и Вурал най-слабия.

newsm10 smile3521 и за двете, обаче Кампанулка казва, че нищо не се знае, така че...  Crazy

Вурал е най-слабохарактерният. Гризе го съвестта и изобщо има такава, но не може нито да си изтърпи наказанието, нито поне да признае за престъплението, а и мисли единствено за себе си - моли за прошка Фатмагюл и очаква съчувствие от нея, защото много страдал... Абе нямам думи! Селим изобщо и не съзнава какво е сторил - той няма никакви критерии за добро и зло. Ердоан е като самотен вълк - сам срещу всички.

Последна редакция: пн, 23 яну 2012, 00:29 от kurkuma

# 631
  • AMS
При мен милото е на лап-ито, а аз на големия комп. То иначе ще се избием, кой да командва положението.
Телевизор вкчюваме само на световно и европейско по футбол.

# 632
Куркума, аз наистина смятам, че не е невъзможно. Колко му е да опънем палатки пред къщата на Кадир и да чакаме  Laughing Но определено бихме си глътнали граматиките, ако зърнем Енгин на живо, а пък и ако ни каже 2 думи...направо сме си припаднали...

Аз не ревнувам от невъзможни неща. Няма лошо човек да си пофантазира. Укрепва брака. По-добре нереални любови, отколкото реални /естествено говоря за семейните/.
newsm10
В този ред на мисли аз отивам "да си укрепвам брака" и ви пожелавам сладки сънища!  smile3524

# 633

попаднах на това забавно клипче

# 634
  • В Града на липите
Лека нощ и от мен. Аз ще попрегледам някои важни моменти и без това съм сама тая вечер и нямам какво толкова да "укрепвам", най-много да щурмувам хладилника.

# 635
  • Пловдив

Керим Ви пожелава лека нощ. Оставете го поне да поспи, че утре е на снимки. На всички нови момичета - добре дошли!!!

# 636
  • Стара Загора
Лека нощ и от мен на всички.

# 637
Дива, разположението при нас е абсолютно същото. Laughing

Кампанулка, сигурно можем да видим Енгин, ако се организираме, обаче аз говоря, че няма голяма  вероятност за осъществяване на сънищата ни с него...

Валя, много забавен клип наистина, обаче не успях  да прочета всички по-дребни надписи.

Лека нощ на укрепващите брака и на гледащите филма! Отново ми беше много приятно във вашата компания! Hug

# 638
лека нощ момичета и благодаря за топлото посрещане! Simple Smile

# 639
# 640
  • Пловдив

Добро утро момичета. Успешна седмица.

# 641
  • Пловдив

Е, това се казва подкрепа от фенове. Браво - момчето води.

# 642
Благодарности Марианка......Simple Smile започнах да гледам сериала преди 3ри дни когато от любопитство пуснах серия едно и просто не можах да дочакам старта по бтв на 26 серия съм -изгледах ги на един дъх и не мога да спра толкова пленяващ,толкова е блестящ актьорския състав -няма думи който да бъдат излишни ,всичко е премерено ...погледите говорят ...казват много,музиката е страхотна кара те да настръхнеш...сериала е просто непредвидим,ще следя темата с огромен интерес...

# 643
  • Хасково

# 644
  • София
Здрвейте, момичета!

И аз много се запалих по сериала от рекламите по БТВ и за няколко дни изгледах всичко серии до тук. Само едно не ми стана ясно - от къде е това клипче със сватбата? Подсказка за бъдещи епизоди ли е, някъкав сън ли е (който съм изпуснала в предишните епизоди), какво изобщо е?

На чен лично страшно много ми харесва играта на Берен Саат. Просто няма и следа от Бихтер. А едно от най-хубавите неща на турските сериали, е че винаги има сложни персонажи - хем добри, хем лоши. В латиноамериканските всичко е строго разделено  Peace

Поздрави на всички!

Общи условия

Активация на акаунт