Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 70

• 41 224
  • 735
  •   1
Отговори
# 645

Момичета, очаквайте да ви се обади!

# 646
Добро утро, дами. Вдигам ръце от вас. Отчаях се. От събота съм по петите ви и не мога да ви настигна. Пишете като за световно. Тъкмо вече наваксам малко и хоп - нови 10 страници при следващото влизане. За това сега направо на последната влизам, да ви известя, че съм тук, жива съм и чакам Фахредин бей да се върне, защото момчето му има нужда от него.
За носа на Керим - ами не е с много правилна форма, но пък много му отива, по-мъжествен го прави. Иначе ще е прекалено сладникав, нещо като Къванч, бррр, лигаво ми е. Или като Селим, прекалено ми е рус, добре гледано на мама момченце. Една снимка назад видях с ръцете на Керим - е ми прекрасни са, красиви мъжки ръце. А като ги разпери, леле, като крила на орел. И ти се иска да се сгушиш в тях, толкова е привлекателно. Ей такива греховни мисли му идват на човек от тоя филм. Ама аз не съм ви конкуренция за Керим, нали знаете, чакам си Фахредин бей.    Kissing Heart

Гледам много нови заболели от болестта, която от месеци ни тресе, са постъпили в нашата клиника. И правилно, тук е мястото, където ще намерят облекчение и не че ще се излекуват, но поне ще има с кой да споделят симптомите на заболяването и успокоение от сродните си души. Добре дошли, момичета, радвам се, че сте тук, с удоволствие чета интелигентните ви постове. Няма да ви изброявам, за да не пропусна някоя, но на всички казвам   

В темата е много приятно, аз също бях посрещната много топло от момичетата и ми е хубаво тук. И не мога да кажа кое ми доставя по-голямо удоволствие - гледането на поредната серия или четенето на постовете в темата. Това е като наркотик - влизаш, започваш да гледаш, да четеш и няма спасение. Забравяш работа, ангажименти, а бе или изобщо не влизаш, или влизаш и край, няма те за другите около теб.  hahaha hahaha

Ей, много се увлякох, ама ще простите писмовната ми логорея, ама бяха ми се понасъбрали повечко емоции, та ще прощавате. Сега отивам да ви изчета, че имам доста за наваксване. На всички пожелавам успешна седмица, на студентките успешна сесия и да внимават с професорите. Че то за мераците възраст няма, стари, млади, меракът последен умирал.  hahaha Joy Joy

Малко кафенца от мен, за ободряване в студената сутрин.

# 647
Здравейте, момичета!  HugТопла и спорна седмица ! Peace Peace

Към чашките за кафе на Марианка   Hug  bouquetи Хиацинт Hug  bouquet прибавям и едно "бурканче за сладко"  Peace
http://dox.bg/files/dw?a=33be6ea460
/щраква се с мишката за всяка страница/

# 648
# 649
Гони, тоя Керим, тоя Керим  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 650

С обичка...

Гери   Heart Eyes Heart Eyes

# 651

Goni, направо е зашеметяващ на тази снимка. Не ни въвеждай в изкушение, дай нещо за Кадир бей или особено за Фахредин бей.  newsm51  smile3532 smile3521

# 652
Хиацинт Hug newsm62 newsm62 Кадир бей сега е млад годеник, чака го и сватба - нека го оставим на спокойствие . Joy hahaha Joy
Виж за Фахретин бей приказката е по-така - неговата жена е далече, но не мога да му намеря фотки......... Joy hahaha

# 653
# 654
# 655
  • Пловдив
Здравейте  Hug И аз не съм влизала 2 дена и от сутринта само  smile3529 Хора, разногледа станах  Laughing Браво на вас,страхотна атмосфера,страхотни постове(припомнихте ми какво беше тук,когато реших да се включа към темата-на вечер се пишеха поне по 10 стр.. Добре дошли и от мен на новите момичета   bouquet Както изглежда,всеки който реши да хвърли само един поглед ,след като е чул за филма, и спира на последната серия  Joy Наистина са блестящи всички турски артисти,и то не само в този сериал.Идея си нямам как го постигат като съм   гледала каква невалица е при снимките и даже в повечето случаи репликите им се четат от суфльори  ooooh!

Много народ е натръшкал вирусът Енгин  Joy Joy

ПП Марианче и Gphilipova много,много ви благодаря за Облака  Hug Hug Hug

# 656
# 657
# 658
Goni, имай милост,  Praynig такива снимки поместваш, че ми изчезва и малкото душевно равновесие, дето ми е останало. Преди време бях капризна, не харесвах Енгин с мустаци или с къса коса, сега вече всякак ми харесва, и колкото повече, толкова повече.

# 659
Cruelanewsm20 newsm20
Направо сърцетуп получих.

Общи условия

Активация на акаунт