Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 70

• 41 208
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
# 91
# 92
Славена , да ти е живо и здраво детенце и много щастие на всички!!!!!

# 93

Добро утро!

Днес моето голямо момче става на 16 год,да ви е сладко!
Hug
Да ти е жив и здрав тийнейджъра, Мацунка! А на теб да са те здрави нервите да го разбираш.   WinkHug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 94
Девъчки, малко съм се заблудила вчера. Слухчето, което дадох е реплика:
- "Имаме годеж"/много буквален превод/ .... моля те бъди там..... и този път Мустафа няма да избягаш....няма начин за измъкване този път.... Мустафа ти застреля Керим нарочно. Този път искаше да го убиеш..... За първи път правиш такова нещо с умисъл....Няма измъкване....не можеш да избягаш....

Чудя се дали това не са две отделни реплики много е странно. Thinking

# 95

Дами, добро утро и от мен! Поздравления за българската фен страница на Енгин! Да ни е честито!
Slawena, честит рожденик! Много сълзи на радост и гордост да пролееш!
Хубав ден ви желая с радостта от снощната серия! Въпреки финала, имаше много хубави моменти, и много се радвам за младите влюбени и за по-големите влюбени!

# 96
 newsm59  bigdance2  Gift  party023 Славанко, момчето ти разкошно, защото ти си такава. Да ти носи само радост! newsm51

# 97
Финална сцена - Фатмагюл се обажда на Керим -
К - Да, Фатмагюл?
Ф - Пътуваш ли още?
К - Току що пристигнах. Пак че не взех и децата, времето тук е ужасно. И тока е спрял.
Ф - Е, какво ще правиш? Върни се, ако искаш.
К - Не, не, така и така съм тук ще поправя инсталацията. Замислих се и за това, което ми каза преди, да се преместим тук, да си отворим работилница, да си вършим нещата от тук. Да го направим. Това място ще е прекрасно през лятото. Ще направя тук един рай за теб.
Ф - Да не изстинеш тази вечер, ще измислим другите неща после.
К - Добре, не се притеснявай за мен. Как са нещата вкъщи?
Ф - Спокойни. Йозге спи в моята стая.
К - Значи те ще спиш в моето легло?
Ф - Да, така е.
К - Хубаво.
Ф - Да поговорим по-късно. Обади ми се преди да си легнеш.
К - Добре. Обичам те.
Ф - Добре. Ще се чуем по-късно пак. Разчиствам кухнята с кака Мерием.
К - Ще ти се обадя.
глас зад кадър - Ф - Обади ми се веднага щом пристигнеш. Безпокоя се.

# 98
  • Пловдив
Славенка,да ти е жив и здрав малкият-голям мъж  Hug newsm51 smile3525

Скрит текст:

И за чудесната мама

Скрит текст:

# 99
  • до най слънчевия бряг
Славена ,да  е жив и здрав рожденика  ,да има сили да следва мечтите си и късмета да  е винаги с него   newsm59

Относно Мустафа -май Златина ще познае . И от подсказката на Гери ,си сглобявам една такава картинка -Мустафа   осъзнава какво  е извършил и съвестта  newsm78 newsm78 newsm78 го загризва ,качва Керим и го откарва в болница  Иначе не виждам как Керим би оцелял   с тази рана,ако не му се окаже веднага помощ

# 100
Момичета, тази сутрин нещо не ми спори. Вие си знаете защо. Та нощес, докато премислях серията-то какво ли не ми мина през главата,де...но искам да споделя нещо с вас. По начало много се тормозя за образа на Мустафа като типаж. При това в широк аспект. За хилядите момчета, които са възпитавани, че едва ли не всичката им чест и достойнство са в целостта на химена на годеницата им. За момичета сега да не говорим.И са длъжни да я пазят с цената на живот.Goni много хубаво го каза по- горе всичкото. По-скоро въпросът ми е:как  Мустафа толкова бързо се ориентира в големия град? Към лукса, богатството,изнудването, двуличието...И как Фатмагюл не го е усетила по-рано? Всъщност май се досещаше newsm78 newsm78 newsm78 Имам и една молба. До 3 серия съм ги гледала само 1 път, затова някой ако си спомни кой точно реши да ожени Керим за Фатма-да напише. Май беше Мюнир. Или Решат? Мариянка, страхотно кафето днес. Май тази сцена за сега вече ми е най-любима. Как се гушнаха само. Радост и за очите, и за душата. Благодаря! newsm51 newsm51 newsm51

# 101
  • София
Привет мили дами!!!
ЧЕСТИТ 70-ТИ ЮБИЛЕЙ!!!

Повечето сте "едни гърди напред" ..... но настъпи момента и аз да изгледам епизода.

Slawena, Честит рожденик!!! Да ти е жив и здрав и много гордост и щастливи сълзи да ти носи!
 ....... 16 години?

# 102
  • Стара Загора
mamata48- в 3 серия когато се събират в къщата на Яшаран всички решат почва  да обяснява-че Селим ще се жени ,Ердоган участва във фирмата,а Вурал ще следва магистратура и затова ще си почернят бъдещето ако се разчуе,единствено е свободен Керим и само той може да спаси всички им,като се ожени за Фатмагюл.Съответно и Мюнир се намеси и каза,че само ги жени дава му пари и го праща в чужбина като му уреди документите...така че и Решат и Мюнир   са главните виновници и вече подкупиха и Мукадес  и ги ожениха.

# 103
Боровинка, благодаря! newsm51

# 104
Привет!
Първо честито на Slawena!  Да ти е жив и здрав тийнейджъра.  bdbaloni (Ама ти от декември насам вече отметна всички празници. Сега какво - само делници?! )

И да си дойдем на думата. ФИЛМЪТ. Такава мила картина са Мерием и Кадир. Не спирам да се усмихвам, колкото и пъти да си повтарям моментите. Горкият Кадир бей, наложи му се да прави предложение пред публика. Беше много трогателен. За Мерием нямам думи. Толкова много сме писали за нейната мъдрост и тактичност. Много се радвам, че намери сродна душа. Най после малко радост в тази къща. И разбира се  за десерт - прегърнатите Фатмагюл и Керим. Епизода беше от сравнително по-леките. Имаше си драмата – Йозге и нейното разбито семейство. „Добрият зет”!? От всички насилници в този филм как пък не се намери един да си признае, че и да се гръмне?!  #2gunfire Те всички са невинни, оклеветени, набедени! Фатмагюл лъже и за по интересно даже казва, че са били трима. Йозге и тя си няма друга работа, ами топи този толкова добър човек зет си. Горките изнасилени мъже! Най-виновна разбира се е Фатмагюл. Не стига, че наклевети трима, сега помага на друга измамница. Въобще – „пепел от рози”!
За Мустафа се чудя вече дали да си хабя клавиатурата. Колкото и да ми е неприятен при случката с Вурал си беше инцидент. Тук обаче си имаме умишлено опит за убийство. Като е толкова мъж би трябвало следващия изстрел да е в собствената му глава.  #2gunfire Май много искам…  Thinking

Последна редакция: пт, 20 яну 2012, 11:59 от Cruela

Общи условия

Активация на акаунт