Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 70

• 41 193
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
Goni, това скритото е за култовата синята риза.
Кръвта изпъквала най-добре на нея.  ooooh! Има резон, но като ще изпъква да го бяха облекли в бяла. Ефекта щеше да е направо героичен. Само дето Енгин падна някак предпазливо и жеста с ръката на мен не ми бе толкова убедителен.  smihesorry

# 121
Крюела джанъм къде се губиш  newsm78

# 122
# 123

Плака ли много?  Cry

# 124
# 125
Крюела джанъм къде се губиш  newsm78

Плака ли много?  Cry

Daaaaaaaaaa  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 ,за Керим не съм плакала така  Mr. Green

# 126
  • Пловдив

Плака ли много?  Cry

И аз плаках,даже с глас  Blush Верно се усеща липсата ти  Hug

# 127
Daaaaaaaaaa  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 ,за Керим не съм плакала така  Mr. Green

Не се пресушавай! Другия четвъртък ще се реве за Керим.

Дали ще има реанимация, спиране на сърцето и други салтанати по познати ни вече сценарии?  Thinking

# 128
много хубава двойка. Керим колко е щастлив.

# 129
И аз плаках,даже с глас  Blush

Ти пък откакто се подписваш по този начин не мож ме размекна - хич!

Скрит текст:
Все пак ще си призная, че като гледах спомените на М за миг го съжалих. Само за миг!  Mr. Green

Последна редакция: пт, 20 яну 2012, 13:57 от Cruela

# 130

Дали ще има реанимация, спиране на сърцето и други салтанати по познати ни вече сценарии?  Thinking

Фатма ли ще го реанимира  newsm78,че ако някоя млада лекарка го налегне да го обдишва или да му прави сърдечен масаж,ще трябва да я търсим под леглото на Керим а Фатма да я натиска с крак,как така ще пипа милото и Керим

# 131
  • Пловдив

Фаталната риза.

# 132
Фатма ли ще го реанимира  newsm78,че ако някоя млада лекарка го налегне да го обдишва или да му прави сърдечен масаж,ще трябва да я търсим под леглото на Керим а Фатма да я натиска с крак,как така ще пипа милото и Керим

Офффффф! Сещам се за една сцена в "Под липите". Там главния герой го съживи главната героиня дет се вика с голи ръце. Той оживя след мозъчна смърт от поне 3 минути.  #Crazy Цяла серия мина в това...  ooooh!

# 133
  • Пловдив

Скрит текст:
Все пак ще си призная, че като гледах спомените на М за миг го съжалих. Само за миг!  Mr. Green

Joy Joy Joy О,миг, поспри  Mr. Green Напредваме значи  Wink Джанъм,беним,като умре и ще ти липсва,ще видиш .Аз съм убедена,че краят му е близо,да не кажа другият четвъртък  Sad

Да си го махна ли от подписа  Wink

# 134
Здравейте,момичета! Hug
Първо да ни е честита юбилейната темичка!Мариянка,  love001  love001  love001
Славенко,пожелавам ви да имате много поводи за гордост!Да ви е жив и здрав големия батко! Laughing
Специално за заслужилата мама
Скрит текст:

Аз снощи коментирах,ама пак да си кажа(то шило в торба стои ли Laughing)
Не изпитвам грам съчуствие към Мустафа.Добре-объркан,повлиян от родителите си.....После колко пъти имаше възможност да поправи грешката си #Cussing out И не ми го извинявайте-изслуша ли я поне да му обясни,как така я обича много,а я тресеше в болничното легло,обезумял от ярост #2gunfire #2gunfire #2gunfire Човек,когато е силно влюбен,първата му реакция е да чуе от устата на любимия какво се е случило и да му ПОВЯРВА!Той не я остави да му каже и една дума #Crazy Що за идиот е това?Изобщо не мога да го оправдая за нищо до тук-ако беше Човек,щеше да намери начин да оправи нещата.Всяка негова постъпка го влачеше към дъното.А това последното си е опит за предумишлено убийство!
Хайде сега ми го оправдайте!

Общи условия

Активация на акаунт