Човек може да сгреши - веднъж, два пъти..ама всеки път?! Един изключително завършен егоист, такава му е любовта към Фатма - егоистична..А този път прекали - това си е предумишлено убийство или поне опит за такова.
Аз също изобщо не го оправдавам за постъпката му след онази нощ,но просто разбрах на какво се дължи яростта му -най-вече безсилие и поругана мъжка чест. За нас много неща са нелогични и неприемливи,но не забравяй,че м/у мирогледите ни лежи един Балкан разлика 
Хич и няма да се мъча да го оправдавам за каквото и да е,най-малкото пък за прострелването на Керим
Вие си гледате с вашите очи и възприятия аз с моите
За мен той не е най-лошият в страшния филм
,тази длъжност съм я дала на Решат и Мюнир. Това са ми гадините с главно Г + изчадието Ердоан .При всички други виждам и по нещо хубаво 
Второ - до тогава има 4 седмици. Да не смятат пак да прекъсват?!
Настинал,самотен да отиде да го разтрие с една неокастрена дряновица,че да се постопли...
тогава и Фатма,ще му излезе от главата и само дяволи с казани ще му се привиждат.
от треската ще е изпаднал в делириум и ще го е помислил за някой сибирски тигър
Той вече си осребри всички "мъки и страдания" така, че не е толкова клет.
,за Керим не съм плакала така 
,за Керим не съм плакала така 

когато го биха,когато....ами имам проблем с дългосрочната памет и не поВня
Второ - до тогава има 4 седмици. Да не смятат пак да прекъсват?!

И почти всички са представители на подобни семейства като на гаргата.Поначало уж беше нормален младеж от бедно семейство-би трябвало да е възпитан в някакви ценности.Аз не видях съвест у него-значи като човек не струва.Иначе лошите са си лоши-спор няма,но неговия герой тотално деградира
Препоръчани теми