Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 70

• 41 389
  • 735
  •   1
Отговори
# 315
От помощник-готвач в момента Керим може да стане манекен  Simple Smile

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 16:47 от campanula

# 316
  • Пловдив

И аз така мисля - манекен.

# 317
  • Пловдив

Още красота с фаталната риза.

# 318
campanula  

Със закъснение ще ви честитя бабинден и празника на акушерите, Hug    bouquet защото днес нямах интернет ooooh!

Има ли още защитници на Мустафа Mr. Green не стига ,че хладнокръвно застреля Керим ,но и го остави в нея пустош ooooh! надявам се живителния дъждец да е свестил за миг Керим- той  е млад и силен- ще прескочи трапа,но....това нищожество Мустафа...искам го в затвора #2gunfire #Cussing out
Искам Фатмагюл най- после да каже на Керим ,че ще облече сватбена рокля,защото до края на сериала да ни зарадват и с бременност Grinning Heart Eyes

# 319
Фаталната риза реквизитора на филма да я скрие. Три пъти е повече от достатъчно.  Stop

# 320
  • Пловдив

И работа намери момчето за кухнята на розата.

# 321
# 322
О, миг поспри!  newsm74

# 323
И този кадър  е много хубав, но аз си припаднах по кадъра, който бе точно преди него, когато ги даваха отстрани  Heart Eyes

Вчера някой бе писал нещо за Фатме-Роза и се замислих какво означава Фатме...Някой знае ли? От проучването ми разбрах само, че била арабска дума (Фатима).

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 17:18 от campanula

# 324

Превод от сръбски gphilipova, субтитри mariana51. Приятно гледане.

Много благодаря за огромния труд, който вашият екип полага, за да ни достави удоволствие да гледаме прекрасни и емоционално наситени сериали, да ни направи съпричастни към съдбите на героите, подвластни на традиции, мислене, светоусещане и ценностна система, да въздишаме, да си поплакваме, и да се поучаваме.

# 325
# 326
БЛАГОДАРЯ на двете прекрасни дами за "Облака"  bouquet  bouquet  bouquet

# 327
Много ти благодаря! Ето това ми е любимият момент - когато допира устни до дланта й, а как я погледна след това...

# 328
Вчера някой бе писал нещо за Фатме-Роза и се замислих какво означава Фатме...Някой знае ли? От проучването ми разбрах само, че била арабска дума (Фатима).

Погледни тук. Не е много, но все е нещо.

# 329
Ама какви кадри сте ми насложили, момичета, как да бъда адекватна след тези гледки сега... Hug

Крюелка, Кампанулка, много благодаря за подсказките - тежка серия ще бъде. Отсега се гневя на "благородството" на Мустафа, не знам как ще реагирам, докато го гледам. Дано не  hit

Гони, историята за близначетата просто ме разби.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт