Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 70

• 41 332
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
Цитат
Ако има проблем и трябва да изпуска парата, надявам се, че знае, че сме насреща!
kurkuma, ти обра точките!

# 376
Дива,голяма сладурка си HugТака ме заразяват с емоции твоите постове Laughing

# 377
Цитат
Ако има проблем и трябва да изпуска парата, надявам се, че знае, че сме насреща!
kurkuma, ти обра точките!

Ние с Куркуметка и Кампанулка сме отдавна на опашката-тя бая дълга стана вече hahaha

# 378
Кампанулка, разликата в класацията е вече повече от 2000 гласа... Sad

Confused С снощи към 2 часа така добре бяха тръгнали нещата, но днес много активни станаха тийновете, подкрепящи Чатай. Но ние няма да се отказваме до последно!

campanula, не мога да ти опиша с каква радост прегръщам твоята идея Керим да ни учи! Аз ще го слушам, каквото и да ни преподава! Ти си просто гениална! За домашно може да му направя торта!
Много добра идея за тортата - нали Керим обича тортички.  Е, няма да е от ръцете на ФГ, но пък и БГ дамите не сме за подценяване в кулинарните умения Simple Smile

di...va,  благодаря за снимките на Ендер   bouquet Страхотно красив ажена е!

Ние с Куркуметка и Кампанулка сме отдавна на опашката-тя бая дълга стана вече hahaha
И в тази връзка често се питам как ли възприемат известните личности и в случая Енгин този интерес от страна на феновете...

# 379
  • Стара Загора
http://www.youtube.com/watch?v=crfzndGdFn8&feature=g-vrec&am … 349d7RVAAAAAAAAAQ
Поздрав и от мен за всички вас!

# 380
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2012-01-22&article=396773

Берен Саат бяга с французин
Звездата от "Забраненият плод" и гаджето й Сезар го удрят на дълга ваканция

Берен Саат и френското й гадже Сезар ще се скрият от света за няколко месеца. Звездата от "Забраненият плод" и нейният любим се отдават на ваканция на тузарски остров. Красавицата дори е отказала да участва в сериал по книгата на нобелиста Орхан Памук "Джевдет бей и неговите синове", съобщава в. "Хюриет".
"Вече не мога да издържам", изплакала Бихтер пред медиите на съседите. През последните шест години тя нонстоп снима в култови сапунки. Напоследък обаче Сезар се бил изнервил заради постоянните отсъствия на изгората си. Сега тя му е обещала да бъде само негова.
Берен в момента е постоянно на малкия екран, тъй като до юни в Турция върви поредицата "Каква е вината на Фатмагюл?", която идва у нас като "Пепел от рози".

# 381
Славена, т.е. Берен е отказла да участва в Север-Юг ли?  Thinking (Нали този сериал бе по книгата на Памук).

# 382
Славена, т.е. Берен е отказла да участва в Север-Юг ли?  Thinking (Нали този сериал бе по книгата на Памук).

Не знам,видях ги в стандарта и го постнах,но и в темата за Кузей Гюней emely e превела същата новина

# 383
  • Варна
Здравейте,момичета!Аз съм нова тук,но много ми харесаха вашите коментари относно сцените.Благодаря ви за информацията,която публикувате и за превода.Съжалявам само,че субтитрите на Марияна са до 55 епизод.Можем ли да се надяваме на продължение?Cry

# 384
Ама че хубав съботен купон си спретнахме, а? Все благославям откривателите на компютрите и интернет, особено откакто съм в Канада.

Дива, не искам да умира Мустафа, искам да живее и да изгние в затвора! Прекалено лесно би се отървал с бърза и лесна смърт.

Клипчето от Боровинка е съвсем в тон с купона. Гледам, гледам, по-хубави от нашите няма и това си е! Laughing

bobole4e, хайде добре дошла и на теб! Гледай винаги връзките на първа страница на темата за новите серии, а и Марианка веднага дава линк тук, когато станат готови субовете.

# 385
  • Стара Загора
Мдааа и аз казвам,че от нашите танцьори няма по-хубави

# 386

Наздраве, момичета! Само да не станем така

Аз вече се тревожа какво ще гледаме след края на сериала и както виждам Берен няма да следим, ама обещайте, че ще обсъждаме и следващия сериал с Енгин и дано да е силен като този!

# 387
  • Пловдив

Скрит текст:
ENGİNİMİZ SİYASİ ANKETİNDE SÜPER BİR ŞEY OLUR HERŞEY ELİMİZDE ENGİN O GALA GİTMELİ VE ÖDÜLÜ ALMALI
campanula, погледни когато можеш какво пише.
Какво ни е хубано момчето. Само да не излезе монтаж - но ако е така пак добре изглежда. Вървят тези снимки из фейсовете му.

Последна редакция: нд, 22 яну 2012, 01:07 от mariana51

# 388
  • В Града на липите
Ако не е с мустаци, бих го гледала. И дано не му подстрижат хубавата коса.

# 389
  • Пловдив

Финалните сцени...

Общи условия

Активация на акаунт