Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 70

• 41 293
  • 735
  •   1
Отговори
# 435

Вече е обед да ви е сладко smile3525 newsm51 smile3525

# 436
http://www.youtube.com/user/EnginAkyurekWorldWid?feature=watch

# 437
От Фейсбука -

Скрит текст:
Bu da Engin hayranı olan ve ona destek olmak için elinden geleni yapan ANNEMİN oy vermekten su toplayan elleri Sad(( Bilmem anlatabildim mi Wink Hadi kızlar iş başına Simple Smile

и превод с Гугълчо
Това също е фен на Питърс и прави всичко възможно да подкрепят ръцете на майка си мехури от гласуването: (((Не знам да кажа;) Хайде, момичета стигнем до работа:)

# 438
azor1  хапвай си палачинки, моля, има за всички! Колкото до Берен, наистина е страхотна, но на моменти намирам играта и неубедителна, сякаш изведнъж извива глава и започва да рецитира (само на моменти, повтарям). Докато Енгин и в сериите, в които няма много силни сцени, играе изумително, винаги естествен, изразителен, въздействащ. Може да не съм обективна, но за мен той е звездата!
Напълно съм съгласна той е истинската звезда във филма и голям чаровник,
В един сериял за главна роля се избират от мъжете най красивия и чаровния при жените същото
и при добри сценаристи филма се получава но не във всички сериали е така например Сълзи над Босфора ролите не съответстват на артистите това си е мое мнение newsm78  newsm78  newsm78

# 439

Вече е обед да ви е сладко smile3525 newsm51 smile3525

Към този обяд  не върви ли и newsm78 newsm78

# 440

Не знам дали е нова, но е качена преди 2 часа

# 441
# 442

Пилаф лично от Фатмагюл, за обеда!
Goni, споделяй, на мен ми е интересно, ако на някой му е досадно, нека не чете. Аз се убедих, че от 1 път гледане не се разбира как върви действието, има много герои и много сложни отношения, важни са детайлите. Колко неща бях изпуснала само, докато гледах на един дъх!

# 443
Мисля си, че по-удачно ще бъде, когато започнат и по телевизията да го излъчват. Тогава, ще има и още новички и конушмата ще бъде по-голяма. Но наистина при второ, трето и N-ти гледане се виждат и най-малките подробности.

# 444
# 445

">#![/video]

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DjdIi3ZKbmI#!

Музиката е по друг мой любим филм , а клипчето включва всичките сцени в които си казват "обичам те" във втори сезон...!?

Добре дошли на всички нови момичета !!! Интересно е да ви чета постовете ...

Не се притеснявайте да коментирате дори и първа серия - повечето от нас се включихме в средата на първи сезон - дори ние не сме я коментирали...  Превода на сериала тръгна интензивно  след 21 серия - преди това гледахме от руски , някой подбрани моменти през опция "превод" на тубето... За други сме искали само някой диалози да ни преведат - например признанието му в лодката , че не я докосвал ... От 5 до 8 серия нямахме превод до края на лятото... Всичко това го написах с намерението да ви убедя , че на всички нас ни е приятно да ви четем коментарите за първи сезон...

Лично аз мисля , че повечето ще бъдем разочаровани от начина на излъчване по БТВ ... Смятам като тръгне излъчването да започна да го гледам отново, но със субтитрите направени от нашите момичета...

Тук му е мястото на благодаря на всички момичета , които правят преводите, включително на Облака... !!! newsm51 newsm51 newsm51   
         На момичетата , които постват снимки , клипчета , коментари , на  всички вас , които запазвате добрия тон и правите темата място за отмора...!!!
Hug Hug  bouquet  bouquet

Последна редакция: нд, 22 яну 2012, 14:45 от nelka123

# 446
Здравейте wavey
...имам питанка  Heart Eyes  към всички,които следят "Ако бях облак" Praynig
Гледах девет серии с превод на "Облака..." но не схванах нещо /или съм го пропуснала newsm78 /...става въпрос за Фатма- каква се пада на Нерин- сестра на майка и,сестра на баща й...или нещо друго newsm78

И аз нямам търпение да гледам новия фрагман... ooooh!
Дано вече да са свършили мъките и да се наслаждаваме само на хубави  и вълнуващи мигове с нашите любимци Embarassed

# 447

Нели,много прочувствено,нежно и затрогващо Hug  bouquet
Лили,ако са им свършили мъките на сладурите,няма да е толкова интересно-нали все с нещо трябва да ни държат в напрежение! PeaceИначе и на мен ми се иска повече романтика Heart Eyes

# 448

Lilims  Фатма е втората жена на бащата на Нарин, трудно е за разбиране наистина.

# 449

Lilims  Фатма е втората жена на бащата на Нарин, трудно е за разбиране наистина.

Така ли Praynig колко е всеотдайна в грижите си към майка и/ Хатун ли беше?/
Благодаря ти  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт