Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 70

• 41 355
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
# 466

Кампанулка,би ли погледнала това,което Гони беше постнала,ако имаш време?
Коментира сериала: как тъкмо нещата се наредят и Ф и К са щастливи и веднага друго нещо се обърква. Докато се била разберяла каква е вината на Ф, и сериалът щял да свърши  Rolling Eyes От друга страна, не останало нещо, което да не се  е случило вече на Керим. Каква е неговата вина, пита авторът...(А аз му отговарям-вината му е, че играе в сериал по сценарий на Едже и Мелек  Joy)

# 467
Коментира сериала: как тъкмо нещата се наредят и Ф и К са щастливи и веднага друго нещо се обърква. Докато се била разберяла каква е вината на Ф, и сериалът щял да свърши  Rolling Eyes От друга страна, не останало нещо, което да не се  е случило вече на Керим. Каква е неговата вина, пита авторът...(А аз му отговарям-вината му е, че играе в сериал по сценарий на Едже и Мелек  Joy)

Поредният, който се прави на интересен на гърба на чуждия рейтинг. Това "каква е вината на Керим" като го видя и вдигам кръвно!  #Cussing out

# 468
Точно така ! Rolling Eyes
И понеже стана дума за сценаристките....те са известни предимно с това,че накрая на сериалите си задължително убиват един от главните си герой !!! Cry
Как мислите ?
Кой ще бъде убит този път, в този сериал ? newsm78

# 469
Тя сама му каза, че за пръв път чува гласа му когато четеше прощалното му писмо. До тогава за нея той не е съществувал. Тя не го поглеждаше, не го слушаше, на брат си каза - "Защо говориш с него?" Права си ValentinaP, че тя води голяма и дълга борба със себе си.
Мукадес е интиутивна не само за любовта на околните, а и за всичко в живота. При нея няма - "не може да бъде". Тя винаги се замисля "ами ако"?!
Да, права си, че така му каза Фатмагюл.
Обаче какво беше тогава онова гледане от нея през перденцата в доста серии?
Според мен Фатмагюл изпитваше някакво любопитство към Керим още от началните серии,
може би неосъзнато начало на харесване? Не изхвърли и скри първото му писмото,
онова за заминаването му, а и си го прочете няколко пъти.

Сега ви чета назад, много хубави и интересни постове от всички ви. Hug
Интересно е как почти по един и същ начин всички сме се "зарибили" по този сериал,
макар и по различно време. Laughing
--------------------------------
Благодаря за сериала SON на екипа, който го превежда и му слага субтитри! newsm51
Очертава се много интересен сериал. Hug

Последна редакция: нд, 22 яну 2012, 15:42 от Fan

# 470

МУСТАФА, МУСТАФА,МУСТАФА, МУСТАФА, МУСТАФА, МУСТАФА, МУСТАФА, МУСТАФА, МУСТАФА!!!
 #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 471
Cruela, като писах това за вината на Керим и се сетих за теб как ще се възмутиш.

И понеже стана дума за сценаристките....те са известни предимно с това,че накрая на сериалите си задължително убиват един от главните си герой !!! Cry
Как мислите ?
Не мисля че накрая ще убият някой Е и М, то досега доста народ измря. Само мога да гадая, но си мисля, че накрая сериалът ще свърши с това как ФГ печели делото и как Керим влиза в затвора да си излежи присъдата, която ще  е по-лека от тази на Селим и Ердоан.

# 472
Тя сама му каза, че за пръв път чува гласа му когато четеше прощалното му писмо. До тогава за нея той не е съществувал. Тя не го поглеждаше, не го слушаше, на брат си каза - "Защо говориш с него?" Права си ValentinaP, че тя води голяма и дълга борба със себе си.
Мукадес е интиутивна не само за любовта на околните, а и за всичко в живота. При нея няма - "не може да бъде". Тя винаги се замисля "ами ако"?!
Да, прва си, че така му каза Фатмагюл.
Според мен Фатмагюл изпитваше някакво любопитство към Керим още от началните серии,

Сега ви чета назад, много хубави и интересни постове от всички ви. Hug
Интересно е как почти по един и същ начин всички сме се "зарибили" по тоя сериал,
макар и по различно време. Laughing

Fan Hug Сега при повторното започване на сериала  - стигнала съм до 11 серия - и на мен това ми се върти в главата..... newsm78 newsm78

# 473
Благодаря за превода на статията,Кампанулка Hug
Момичета,не е ли същото във всички сериали?Точно всичко се нарежда....и гръмва нечие оръжие-образно казано PeaceАми какво ще гледаме иначе ако няма затвор и болница newsm78
Фенче,моето мнение е,че пеперудките запърхаха в стомаха на Фатма на рождения и ден при опита за целувка-дотогава имаше интерес и го харесваше(без началните серии,разбира се). Peace

# 474
Cruela, като писах това за вината на Керим и се сетих за теб как ще се възмутиш.

Как мислите ?
Не мисля че накрая ще убият някой Е и М, то досега доста народ измря. Само мога да гадая, но си мисля, че накрая сериалът ще свърши с това как ФГ печели делото и как Керим влиза в затвора да си излежи присъдата, която ще  е по-лека от тази на Селим и Ердоан.

И на излизане от затвора на Керим -  Фатма пак ще го чака пред портите на затвора , но с бебе в ръце..... Joy Joy

# 475
Момичета,не е ли същото във всички сериали?Точно всичко се нарежда....и гръмва нечие оръжие-образно казано PeaceАми какво ще гледаме иначе ако няма затвор и болница newsm78
Подкрепям  Peace Ако всичко им бе ок, нямаше да има тръпка. Макар че малко прекаляват с лошите неща. Дано по-често има и хубави моменти като любовта м/у Кадир и Мерием например.

Гони, това за бебето не звучи зле Simple Smile

# 476
  • AMS
Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
Пак сте заформили хубава раздумка.
Страхотни сладурани сте!!!
Не мога да ви се нарадвам!!!
Написа ли сте много от нещата, които ми се въртят в главата и все не успявам да ви ги кажа. Ама то "кафа къръшък" ми е.
Кое по-напред?
Няма да ви досаждам много, но напоследък все си мислим за хубавите моменти, а в следващата серия ще са едни от най-тежките. От подсказките и от клипа, който е качила Нели, накрая след прострелването на Керим, се чува ВИК на ФГ.
Е този момент ме сбърква от сега.
Искам по-скоро фрагман и то да е по-дълъг.
Добре дошли на новичките.
Аз също се включих през лятото и така на маратон изгледах първи сезон. В началото на септември, когато Марианка качи целите серии с превод, ги изгледах отново. И едва след започването на втори сезон, не се стърпях и се вклюших да пиша.
Напоследък не мога да дишам без вас!!!
Като не видя някоя, все си мисля, да не би да съм изплескала нещо не на място.
Не ми се сърдете - от болеста е.
Хайде, обичам ви!!! да си знаете!!!

# 477

[/quote]

Съгласна съм-няма да се размине без присъда за Керим.Я си спомнете как имаше възможност Рахми да излезе без да лежи,само с обезщетение,и то за предумишлен опит за убийство-при това направи пълни признания Peace Може да го осъдят без да лежи PeaceТой самият подаде жалба и се призна за виновен.Има смекчаващи вината обстоятелства.

# 478

И аз мисля, че беше любопитство. Само любопитство. Тя е будно момиче, умна, любопитна, наблюдателна. Но, че го мразеше диво и яростно в началото мисля е ясно за всички. Хайде, почти за всички.

Много се ядосвам! Направо ми звучи като гавра!  Mr. Green

# 479
Сега се сетих колко сладък бе Кадир в 58 еп., когато Керим каза на аблата

- Како, батко Кадир иска да ти каже нещо.

Аблата:
- Добре, слушам.

А Кадир:
- такова...всъщност аз...Керим, помогни ми, синко  Laughing

И тогава Керим каза на аблата, че Кадир е поискал от него ръкта й Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт