Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 70

• 41 189
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Goni, имай милост,  Praynig такива снимки поместваш, че ми изчезва и малкото душевно равновесие, дето ми е останало. Преди време бях капризна, не харесвах Енгин с мустаци или с къса коса, сега вече всякак ми харесва, и колкото повече, толкова повече.

rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo  А мен питате ли ме, че съм и на трудовият си пост ooooh! ooooh!

# 661
Хиацинт   Hug Браво ти се уреди....... Joy bowuu Joy

# 662

Нищо ново, Goni. Пак описание за епизода в четвъртък. Дори най долу са думите на Фатмагюл и Керим, които gery_dobreva е сложила вчера.  Hug

# 663

Нищо ново, Goni. Пак описание за епизода в четвъртък. Дори най долу са думите на Фатмагюл и Керим, които gery_dobreva е сложила вчера.  Hug

Извинявам се, Praynig Praynig но така е като не шпрехаме чужди езици......

# 664
Цитат
А мен питате ли ме, че съм и на трудовият си пост  
Не ми се мисли, какви ли ги вършиш на трудовия си пост с тия греховни мисли в главата?! Ако имаш наблизо колеги, предупреди ги поне да знаят, че са в опасност!

# 665
Хиацинт   Hug Браво ти се уреди....... Joy bowuu Joy

Е, как, Goni, тук всички мечти стават реалност, при толкова добри феи. Пък и аз съм на късата опашка, виж, за Керим вече е като манифестация. Аз него само го харесвам, без греховни желания. А за Фахредин бей, ако искаш, строявай се до мен с букета,   smile3525 newsm51  всеки момент ще пристигне човека и ние да сме първи. Все ще се разберем с теб, пък не се знае той какви предпочитания ще има. Току виж ни излезнал късмета.  hahaha hahaha Joy  smile3521 newsm68 newsm44

# 666
От слънцето в прозореца ли, от силното парно ли ми пламнаха бузите, или може би от това?  Wink

Embarassed Blush Embarassed

# 667
  • В Града на липите
Днес реших да поработя за разнообразие и вместо обяд ви изчетох. Дойдох да хвърля едно око за новини, но явно сме още на фаза въздишки.  Blush

# 668
Цитат
А мен питате ли ме, че съм и на трудовият си пост  
Не ми се мисли, какви ли ги вършиш на трудовия си пост с тия греховни мисли в главата?! Ако имаш наблизо колеги, предупреди ги поне да знаят, че са в опасност!
Хиацинт  Hug Браво ти се уреди....... Joy bowuu Joy

Е, как, Goni, тук всички мечти стават реалност, при толкова добри феи. Пък и аз съм на късата опашка, виж, за Керим вече е като манифестация. Аз него само го харесвам, без греховни желания. А за Фахредин бей, ако искаш, строявай се до мен с букета,   smile3525 newsm51  всеки момент ще пристигне човека и ние да сме първи. Все ще се разберем с теб, пък не се знае той какви предпочитания ще има. Току виж ни излезнал късмета.  hahaha hahaha Joy  smile3521 newsm68 newsm44

rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImboСама съм в стаята и се смея с глас.  Не ми се  излиза да видя погледите на колегите  smile3506 smile3506 smile3506 smile3506

# 669
Днес реших да поработя за разнообразие и вместо обяд ви изчетох. Дойдох да хвърля едно око за новини, но явно сме още на фаза въздишки.  Blush

И на фаза ще има ли трейлър днес или ще ги чакаме да се набутат до утре.  ooooh!

# 670
От слънцето в прозореца ли, от силното парно ли ми пламнаха бузите, или може би от това?

Embarassed Blush Embarassed

Няма да е от парното, да знаеш, и от слънцето не ми се вярва да е.  Със сигурност е "ОТ ТОВА".  smile3521 Two Hearts Измери си температурата, Ill защото тази болест е сериозна, почти неизлечима. Но, нали знаеш, единствения начин да устоиш на изкушението е, като му се отдадеш.  smile3521  love001

# 671
Но, нали знаеш, единствения начин да устоиш на изкушението е, като му се отдадеш.  smile3521  love001

Ех, Фахретин бей, какво те чака!

# 672
Фахретин изглежда здрав и силен, но Кадир бей много го мисля, че нали има болки в гърба. Дано Мерием го излекува  Grinning

# 673
  • Стара Загора
Е тя е лечителка Мерием -100% ще му излекува гърба Simple Smile

# 674
Най-зле е Керим. С изстрел от пушка в корема. За една настинка го обикаляха като малко дете, а сега не ми се мисли.  #Crazy А и той си пада глезльо има да капризничи.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт