Боя за коса - Вlond 26 - Клуб на блондинките

• 75 988
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
цветът на и.сарачинова някой знае ли какво русо е и с какъв номер се постига
http://skandalno.net/wp-content/uploads/2011/09/nova.jpg
Наскоро питах за този цвят, кехлибарена 8ца.

# 586
цветът на и.сарачинова някой знае ли какво русо е и с какъв номер се постига
http://skandalno.net/wp-content/uploads/2011/09/nova.jpg
Мерси. а съвет за определена боя?

# 587
# 588
Ivaila1302, какъв ти беше изгодния цвят на косата, равномерно ли ти се получи, от нета ли си взе Фаркома?  Laughing Харесва ми!  Simple Smile

# 589
Борих се много месеци с мажиблонд но все ми жълтееше от него. Независимо какъв номер взимах все един и същи цвят се получаваше . Пробвах Кюн и Алфапарф - много силни и агресивни бои за мен, а цвета също не особено приятен.
Фарком си купих от тук на място в магазина
http://www.stellabg.com/page/4.html
Гледах, гледах каталога и този номер избрах. Боята 60мл. се продава с окислител 75мл. на цена 4.7лв. Има и Фадиам 100мл.боя и 100мл. окислител за същата цена . Имаше много шампоани и балсами на  прилични цени,но аз не бях подготвена .
Косата ми не от тъмните ,но се оказа с много упорит пигмент. Тази боя за мен е баланса между добро изсветляване и щадяща- така я усещам.За трайност на цвета ще кажа след време.

# 590
Лично аз мисля да пробвам с Лореал Кастинг 834 кехлибарено русо, но аз не съм експерт в боядисването, нека и някой друг даде предложение.

# 591
Аз също преди много време се боядисвах с Фарком, помня че цвета се получаваше добре,но дали в момента ще отговаря на сегашните ми критерии - незнам   Mr. Green  Помня, че я смесвах  1:2 в полза на оксиданта, та може би ще я  опитам пак по нататъка, че много половинки съм натрупала вкъщи, мисля да ги изразходя преди да купувам нова боя. Днес или утре ще се боядисвам с Матрикс 11АА,  нямам ттърпение да видя резултата  Laughing

# 592
Стискам палци да си доволна  Hug Аз харесвам Матрикс добра боя е за мен. Преди време съм се боядисвала еднократно с 10АА с 9% и стана много приятен и траен цвят.

# 593
Днес или утре ще се боядисвам с Матрикс 11АА,  нямам ттърпение да видя резултата  Laughing

Нямам търпение да споделиш.   Party

# 594
  • София
Здравейте !
Искам да изкажа хиляди благодарности на Аня      bouquet   за времето което ми отдели и съветите които ми даде ! Благодаря ти !
Hug Радвам се, че съм помогнала и най-вече, че си доволна. Simple Smile Цветът ти е станал точно като в каталога. Simple Smile Браво, много светъл и без никакво жълто, явно при по-светли коси все пак се получава.

# 595
В момента съм намазана с Алфапарф 2:1.
Яко циганейшън съм  Laughing На тези огромни 3 см корени е ужас  ooooh!
Цветът на корените засега е като така бленувания тъмно медно рус цвят на Златка Райкова  Joy

Боята е много силна,за първи път ми щипе  Shocked Дори със супра не ми е щипало  Thinking

Иначе има много хубав розов отенък,който виждам върху кожата си  Laughing Но се съмнявам,че ще стигне до корените  ooooh! Поне по дължините да ми зарозовее малко ,въпреки че сега са сиви след обливка Whistling
Абе въобще пълен ужас  Tired Дано поне е що-годе прилично  Thinking

# 596
Лично аз мисля да пробвам с Лореал Кастинг 834 кехлибарено русо, но аз не съм експерт в боядисването, нека и някой друг даде предложение.
от тази серия лореал кастинг изсветляват ли? аз съм ги ползвала само за оттенък по дължините, който падаже бързо

# 597
Положението е почти трагично  Tired Толкова силна боя,която ми разрани главата едва ли не и да стана като циганка  ooooh! Същият резултат съвсем успешно постигам с руса боя от 2 лв  Tired  Няма да повторя  Naughty Следващия път ще пробвам с Фарком  newsm78
В момента ме е налегнало онова непреодолимо желание да си пльосна една тъмна боя отгоре  Mr. Green
Че и гости ще имаме утре  smile3506

# 598
elfi4ka, аз съм пробвала алфапарф и въобще не ми се виждаше силна, даже са ми казвали че е с ниско съдържание на амоняк. за главата - използвай шампоан, който успокоява скалпа - има такива медицински, както и по-евтини в аптеките.
аз пък искам да изпробвам кастингите на лореал дали изсветляват  Thinking май пишеше 1-2 тона ?'
също някой да има отзиви за боята  Color&Soin (природна се води)

# 599
  • София
Положението е почти трагично  Tired Толкова силна боя,която ми разрани главата едва ли не и да стана като циганка  ooooh! Същият резултат съвсем успешно постигам с руса боя от 2 лв  Tired  Няма да повторя  Naughty Следващия път ще пробвам с Фарком  newsm78
В момента ме е налегнало онова непреодолимо желание да си пльосна една тъмна боя отгоре  Mr. Green
Че и гости ще имаме утре  smile3506
Елфичка, съжалявам за резултата! Hug Аз в предната или по-предната тема бях писала, че боята е ужасна. И на мен ми изгори и косата и скалпа. Даже два пъти позволих на фризьорката да ме боядиса с нея, да ми се чудиш на мазохизма, но тя ме уверяваше, че боята била хубава...... И други момичета се оплакаха от нея. Аз сега се боря с последиците от боядисването с тази боя, като използват "тежката артилерия" от професионални продукти за коса и отрязах повече от 10см. Така, че има и по-зле, не че това може да те успокои.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт