Боя за коса - Вlond 26 - Клуб на блондинките

• 75 853
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте и от мен ,блондита! HugИскам и аз да споделя моя проблем и да потърся помощта ви!От повече от 10 години съм блондинка и мислех,че знам всичко за русия цвят.Получавала съм комплименти и са ми търсили съвети дори и фризьори.Оказа се обаче,че този цвят е резултат на късмет!Когато чета въведението на темата сякаш е писано за мен Simple SmileМинах през всички тези фази и резултата е днес да съм с розово -оранжева коса.Основата ми е светла -7-ца,а цвета,който искам е бежово руса 9-ка .Лесна работа ,ще кажете-да ,ама не!От платинено руса реших ,че искам по-тъмно русо!Направих го,но не бях доволна от резултата и реших ,че може и по-тъмно...И така стигнах до 4-ка!Отчаях се когато видях огромната разлика между светлите корени и тъмната коса- бях като плешива!Не ми стига това ,ами и косата ми се изтощи много.Отчаяна реших да бъда отново руса.Подстригах се и започнах-отначало със 7-ца,после с 8-ца,но краищата не помръдваха.Ядосах се и взех ефасор на Лореал за да премахна боята по краищата,а после се намазах с маджирел на Лореал 9.23.И така  стигнахме до днешния цвят. SickМоля ви дайте ми съвет какво да правя  и как да постигна желания цвят,преди да съм останала без коса!P.S.  На фризьори не вярвам и имам причини за това!

# 61
Е това е страхотно, но ако мога да се докопам и аз в Африка от него  Peace
Дачита, свободно ли се намира на пазара или трябва с поръчки ?
Мерси

На българския пазар - свободно и цената е повече от достъпна ( около 2 лв. някъде ).

# 62
Джеси, сложи една снимка на косата ти в момента, сложи и снимка на желания цвят, аз съм сигурна, че момичетата ще ти помогнат с удоволствие. Знам какво е да си рижав, 3 месеца ходих така, до вчера. Супер неприятно е, разбирам те, особено ако преди това си имала хубав цвят, просто като се погледнеш в огледалото и ти се плаче. Спокойно, ще се оправиш Hug Аз не знам какво ще кажат другите, но тези продукти, които свалят боята, за мен са ужасни. Скоро една приятелка мазах, искаше да свали много тъмно кафяво и боята падна на петна, много грозна гледка беше. Понеже тя е със светла естествена коса, стана точно все едно на места е плешива.

# 63
.......... 3 месеца ходих така, до вчера. ..........

"До вчера"???  tanch, чакаме снимки на новата коса  Mr. Green

Последна редакция: нд, 22 яну 2012, 14:03 от Dendy

# 64
  • София
Момичета, някой боядисвал ли се е с ирисово русо? Ако, да, бързо ли се отмива виолетовия отенък? И като се отмие какъв остава цвета. Много ми харесва, но не не зная, дали няма да се отмие много бързо.
Нещо такова, дори по-ирисово. http://bt.wrzru.com/details.php?id=55425&filelist=1

# 65
здравейте момичета аз съм тук хем да се похваля, хем да се оплача ( сигурно ня някои им е писнало от мен вече, ама какво да правя..  Cry )
Та на въпроса, бях рижава след първото обезцветяване, хайде вчера пак се обезцветих че то освен 6 и 7 друго не хващаше на косата, та след вчерашното обезцветяване бях още по зле, първоначално се получи много бяло русо в корените хем много малко ги държахме, а по дължината на кичури-бяло русо, патешко жълто и тук там рижави кичурчета , та решихме че девятка ще хване, да ама не, 9.1 за да убие уж жълтото- хич никъде не хванаот там обливка а тя само в корените хвана, айде от там нова боя някаква по тъмна медна за да уравни косата и сега съм с нещо като натурална 8 , та ето пак от моята коса нищо не стана, явно от мен блондинка не ства, фризиорката вика вече като кажеш за изсветляване ще отказвам и ми се реве от твоята коса, до сега не ми се е случвало такова нещо, то дори боя не иска да хване.. та освен съсипана коса и един тон по светло друго неможахме да постигнем... чак ми се ревеше снощи като се пребрах  в нас в момента съм с ето такъв цвят   http://www.koketna.com/shop/components/com_virtuemart/shop_image … 4f19237ad6486.jpg
    (не е моя снимка фотоап е развален и все ще купуваме нов но все не купуваме та давам друга дето намерих като моя цвят в момента..) а преди бях с 1 тон по тъмен.. #Cussing out
- Embarassed Cryнезнам вече защо при мен не се получава, но тази година вече не мога да я обезцветя , че ще остана без коса напълно... ако имате идеи само с боя как да се оправя сега чакам идеи  Hug

# 66
Защо не смениш боята? Вземи си Колестон, ама от 12-ките с 12 % и пробвай. Няма такова нещо като не можеш да станеш блондинка. Аз от 2 ка станах и то съм със страшно упорит червен пигмент, и ти ще станеш Peace

# 67
ами преди ме правеха със EXPERTIA , сега след  второто обезцветяване, смених ме боята и пробвахме със сери, но ето че пак не стана.. а колестон от къде мога да си го закупя само да не е от сайт..

# 68
Кажи откъде си и момичетата ще те насочат. Аз не живея в БГ и няма как да помогна в случая.
А ти изобщо някога била ли си руса?

# 69
dani890420, ти си се боядисвала 6-7 години с черна боя и не можеш да очакваш че с 1-2 обезцветявания ще станеш светло руса и няма да имаш рижи и жълти оттенъци.
Явно при теб си трябва още едно обезцветяване, но за съжаление не всяка коса би го понесла.
Според мен е било грешно да се използва 9.1 за матиране защото само 9.1 не е в състояние да премахне жълтите оттенъци, а още по-малко оранжево и слагането на втората боя е било още по-голяма грешка. Аз съм на мнение, че при положение, че косата ти е доста увредена е нежелателно да си купуваш 12 на Koleston с 12% оксидант защото ще станеш на още по-големи петна и косата ти ще се влоши още повече.
Пишеш, че искаш да си оправиш косата само с боя....това добре, но какво точно искаш да оправиш и какъв очакваш да е крайният резултат? В момента косата на петна ли ти е?

# 70
http://www.koketna.com/shop/components/com_virtuemart/shop_image … 4f19237ad6486.jpg
-не е на петна ето такъв цвят е само на места седи по медно където са били рижавите кичури, не питам другия път като я боясвам -другия месец, какво да правя нали да слагам 8.1 или натурална или натурална 9 , в смисъл каква боя да сложа за да стане малко по хубав цвят а не точно такъв...
ами 9.1 ми сложи и някаква 9 с лилаво беше, не си спомням точно номера отзад зад 9, но дори в корените където беше до бяло русо и кичурите в косата бяло руси и патешко руси не бяха помръднали въобще.. мен това най много ме учуди че цвета не ме хвана никъде.., а за силен оксидант в момента въобще и не си помислям защото косата ми стана ужасна, ще видя тези дни като я измия каква ще е и ще искам пак съвети как да я пооправя, но за тази година стига приключих с обезцветяването, другата година мога да рискувам пак но сега не ми се рискува отново, но се надявах поне да стане по светъл цвят а то нищо почти не стана..освен че си съсипах тотално косата  Cry

# 71
dani890420 , и моето мнение е както на B & C .
Боите, които сега си ползвала са гръцки , а те са не по-слаби от Колестон.
За съжаление ( и преди бях писала) натрупвана черна боя с години да изсветлиш до светло русо е мноооого трудно , да не кажа невъзможно.
За да е лесно изсветляването на новопорастващата коса  гледай да я третираш с поне 7-ца , 8-ца ... и естествено имай търпението да израстне, а до тогава режи постепенно тази , която е била боядисвана с черна боя.   

# 72
dani890420, в момента се опитай да възстановиш максимално косата си, а когато дойде време за боядисване, в зависимост от цвета и това което е останало от него, ще мислиш за марки, цветове и т.н.
С какви продукти възнамеряваш да я възстановяваш?
Равномерен и красив цвят се получава на здрава коса за съжаление.

# 73
dachita и аз мисля  за сега да я боядисвам  с 8  по принцип фризиорката каза че в момента с което съм била като осмицата и щяло да има най малко разлика с новоизрастналата и боядисана коса и догодина да реша пак да я изсветлявам но за сега нищо повече немога да и направя, че тя и без това ми е до раменете и немога дори да я скъся повече та това е, за сега като че ли ще се примера с този цвят, ами така е неможе от черна за 3 месеца да искам да стана блонди, но това което аз целя е 9 или 10, и не искам бяло русо искам да постигна с русо леко златист отенак, на мен белите и студени тонове не ми отиват въобще...
B & C ами в момента нямам напредстава с какво ще я възстановявам, но като я измия други ден и ще видя какво е станало с косата ми и тогава ще решавам какво да взимам и да я подхранвам, но със сигурност дното нещо ще е много маски с мазни неща.. имам едни ампулки за суха и увредена коса на сери с аромат на пъпеш, имам един лосион био оил пак за суха коса, имам и едни ампулки за много увредена и къдрина коса -но те са с изплакване, та ще видя в какво състояние е косата ми и ще видя още какво ще взимам да я пооправя.. ако имате някакви мнения пишете и ще реша какво да взимам.. но снощи като я видях беше доста зле..

аз също обмислям за безамонячната боя кастинг крем глоса да я боядисвам в началото-няколко месеца , но се двуомя  , че нали ставали по тъмни .. newsm78

Последна редакция: нд, 22 яну 2012, 17:39 от dani890420

# 74
dani890420,  разгледай тези продукти:  Протеин в две стъпки за силно изтощена коса ApHogee и Балансиращ хидратиращ балсам ApHogee
Аз съм изключително доволна от този протеин и според мен той би ти се отразил добре.

Общи условия

Активация на акаунт