Боя за коса - Вlond 26 - Клуб на блондинките

• 75 863
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
Незнам защо, но при мен тоя протеин на Афоджий никакъв ефект няма. Даже имам чувството, че още повече ми се изтощи косата  Tired

# 76
Незнам защо, но при мен тоя протеин на Афоджий никакъв ефект няма. Даже имам чувството, че още повече ми се изтощи косата  Tired
Възможно е. Преди време, когато аз си изгорих косата и реших да не я подстригвам а да я спасявам, си купих протеинови продукти с надеждата да я оправя, но за съжаление вместо да се оправи, тя стана още по-суха и се принудих да я отрежа. След това доста дълго време (около две години ) избягвах всякакви протеинови продукти защото си мислех, че не ми понасят, но в момента отново ги ползвам и като ги редувам с хидратиращи серии резултатът при мен е много добър. В момента след протеина косата ми става много по-здрава и лъскава.  Grinning

# 77
Dendy а как го използва и с какви други продукти? Специфичното за протеиновите продукти е, че ако не се хидратира добре косата, ефекта е обратен.

# 78
  • София
А как става самото хидратиране, със специален продукт ли? Защото аз ползвам един продукт на Вела, пяна с изплакване за изтощена коса, обаче точно сякаш обратен ефект има, косата ми е една странна и точно остра я усещам.

Момичета,да ви задам един въпрос  Simple Smile Виждам,че много от нас сме доволни от балсамите на Престиж,та искам да попитам някоя от вас ,ползвала ли е боите им?http://beautycosmetic.biz/rosa-impex-ustojchiva-krem-boya-vips-p … stige-p-1825.html Хвърлила съм око на 202,208,211 дали са добри newsm78
Боите на Престиж са много хубави като цвят, обаче и мнооого силни и изтощават косата. По-добре пробвай новите им Color Time, но си ги забъркай с по-слаб оксидант. Аз ползвах няколко години Престиж 205, докато се правех с блондор, и ставаше много хубаво пшенично русо бих го определила, но е много силна боята (ех, ако знаех тогава, поне оксидант отделно да си купувам по-слаб...).

# 79
Аня♥♥ конкретно за протеина на Афоджии, има си балсам от серията който се ползва след това. Може да се замести със всяка богата хидратираща маска. Също така трябва преди да се положи новия протеин косъма да е хидратиран добре. На 1ва стр. съм сложила линкове към подробен пост който изяснява всичко за протеина и как правилно да се използва.
Не знам каква е тази пяна на Вела, но русата коса често не може да задържа влага заради нарушената структура и има нужда от силно хидратиращи продукти.

# 80
MissNellie, мисля, че  правилно го ползвам:
1. измивам косата с шампоан Лореал Елсев Антикейс /евтин но ми влияе добре и съм много доволна/
2. нанасям протеина върху леко подсушена коса, след това загрявам със сешоар на силна струя без да докосвам с ръце и като изсъхне протеина го измивам с вода.
3. нанасям тази маска: http://www.macadamiahair.com/products/detail/deep_repair_masque и измивам отново.
За финиш понякога слагам от маслото на Макадамия или спрея на Елсев антикейс или нищо  Crazy
Имам един изправящ серум на Лонда, който също имам чувството че гори косата, както и матиращия ми шампоан  Tired, като добавим пресата и сешоара към списъка става чудоооо  Sick

# 81
Dendy пробвай няколко пъти подред да си ползваш маската само, като я оставяш на косата за 30мин под шапка за баня и или под топлата вода, или пак със сушоара духаш. Това го правиш на всяко миене докато косата стане мека и лигава направо. И тогава пак слагаш протеина  и следваш с маската пак за 30мин.
Серум или шампоан няма как да горят косата, просто я изсушават.

# 82
Аз съм преспивала с маска върху косата си и при това няколко вечери подред и въпреки всичко косата ми се пресушаваше от протеиновите продукти и изглеждаше още по-изгоряла от колкото беше. Нагрявах с кърпи, използвах сешоар, седях с шапка под душа и така и не успях да си хидратирам достатъчно добре косата, че протеина да ми се отрази добре.
В момента нещата при мен изглеждат по съвсем различен начин.  Grinning Не нагрявам със сешоар, не преспивам с маска, а и под душа не вися с часове, както правих преди  Laughing и протеина ми се отразява добре, а използвам същите маски както преди.
Единственото обяснение което намирам е, че преди косата ми е била прекалено увредена, не е могла да се хидратира достатъчно и за това се е получавала тази непоносимост към протеиновите продукти.

# 83
Cesari,боята,с която се боядисах след обезцветявянето е точно ирисово русо и се получи подобен на снимката,която си посочила цвят! LaughingЗа мен не беше желан резултат -предпочитам по- пепеляви цветове и явно това е била грешката ми.Боята беше Majirel 9.23 на Лореал!Цвета е траен при мен ,но може би защото не го искам LaughingНадявам се,че ти помогнах!

# 84
Дани, има едно олио АМИЛА се казва от Саудитска Арабия е, ако го има на бг-кия пазар може много да то помогне за косата съща така и за растеж  Peace.
 Дачита, мерси   bouquet.

Аз днес се оглеждах в цветовете на Кастинг, и всички са едни топли , биешти на медено , а на мен как не ми отиваа   ooooh!/ или аз не се възприемам/ , искам да се докарам на цвят пепел от цигара- абе с две думи бабешки цвят  Laughing, неснам дали ако се пробвам с домашен мат , ще успея  newsm78.Моляви дайте някой съвет   bouquet

# 85
  • София
с домашен мат с черна боя ще стане, само да уцелиш пропорциите.

или пък със сив /ash/ коректор, веднъж така се посивих, баш мишешко сиво, ревеше ми се като се гледах (и на другия ден се боядисах пак).

# 86
с домашен мат с черна боя ще стане, само да уцелиш пропорциите.
е това е фатката да уцеля пропорцийте, и аз веднъж се правих и не ги нацелих и не го бях разнесла хубаво та беше на петна, но се отми .
 Гледах днес пак зяпах цветовете на Кастинг, но всичко ми бие на червеникаво  Thinking, а косата ми вече придобива цвят на избелял махагон, като ми се зачерви носа и съм клоун без никакви съмнения  Mr. Green

# 87
Belbey може ли някаква снимка да ми качиш да го видя това олио ще разпитам , знам че има някакво такова оли на алфапарф (дано да съм го написала правилно) , което било за много суха и изтощена коса , но ще потърся и това да видим нали ще го намеря..
-аза твоето сиво защо не разгледаш и другите бои, например обикновенните бои имат страшно тъмно сиви нюански-напр.- мм бюти,арома стил(сините), на гарниер мисля също имаше-цвят графит това е тъмно сивото, потърси и други бои не само кастинг..

# 88
  • София
защото не е на българско. Simple Smile
виж, ако при вас има Вела колестон, има пепеливи цветове - 8.1; 9.1 и т.н. до 12.1, която е изсветляваща.

# 89
  • Бургас
запис да ви следя  Peace

някави отзиви за русите цветове на Алфапарф? Дали имат в нета каталог?  newsm78

връщам се на 1-ва страница да наваксам  Hug

Последна редакция: пн, 23 яну 2012, 17:50 от kloie

Общи условия

Активация на акаунт