Боя за коса - Вlond 26 - Клуб на блондинките

• 76 110
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Елфичка, остави корена, аз съм впечатлена от добре изглеждащите дължини.      bouquet

# 646
elfi4ka, има разлика, но все още е в рамките на поносимото  Simple Smile
Така и не разбрах защо не се боядиса с последната боя, която си беше купила.....тази с която можеше да се боядисваш една година  Laughing С нея ти беше станало много добре и ти самата беше много доволна

# 647
elfi4ka, има разлика, но все още е в рамките на поносимото  Simple Smile
Така и не разбрах защо не се боядиса с последната боя, която си беше купила.....тази с която можеше да се боядисваш една година  Laughing С нея ти беше станало много добре и ти самата беше много доволна

Защото ме домързя да ходя до фризьорката,която е в съседния блок  Laughing
Пък и бях решила,че и от нея не съм доволна  Rolling Eyes И се чудех да потъмнявам ли,кичури ли да правя и накрая майка ми се обади,че е в Кристиян ъф Рома и аз изстрелях да ми вземе Алфапарф. Сега като сравнявам със Селектив ... ooooh!
Но наистина корените ми бяха гигантски,така че подозирам,че и с нея щеше да е подобно положението  Thinking

На живо не е толкова зле,наистина.Не е оранж,просто е по-топло от дължините,но пак е в бежовата тоналност.

Feeling  Hug Не е толкова здрава,просто е мината с пресата  Laughing Но като цяло не е зле,била съм и доста по-изгоряла.Предвид и че не полагам абсолютно никакви грижи за нея ,бива.Толкова е оредяла от онзи огромен косопад,че направо е наполовина  Tired

# 648
Да взема да покажа моя погром  Laughing
Снимала съм дължините,но се виждат и корените.В действителност не е чаак толкова зле,колкото на снимката и подчертавам,че в долната част на косата нямам такова оранжево  Laughing
http://prikachi.com/images/957/4483957b.jpg

И аз станах така с боя Чифели,а уж номера беше пепелен.Идея си нямам защо се получи така.Елфичка пиши ако си подобрила цвета,че аз сега се чудя какъв цвят да се мажа за да махна това оранжаво. 

# 649
Elfi4ka, аз винаги ставам така... независимо от марката боя, а винаги ползвам пепелен оттенък. Това положение за мен е добре, понеже след 4-5 измивания ми пооранжавява  Close Този цвят в корените не хваща и матиращ балсам. Сега съм малко по добре, но има какво да се желае. При мен панацеята е по често боядисване и застъпване на корените. Ти преди това с какво си се правила, кой ти беше основния цвят, извинявай ако съм пропуснала това инфо  Embarassed

# 650
  • София
Поради стечение на обстоятелствата се наложи да изневеря на Матрикс и днес ме боядисаха с Игора на Шварцкопф - много приятен цвят стана с хубав блясък и идеално ми уеднакви обезцветените дължини с бая поизраслото вече, третирано само с боя; не забелязвам да ми е увредило косата, а я мазах цялата и поседях доста; ако на някой му е интересно, ще споделя как се развива във времето по-нататък
а за чудещите се за Матрикс - не се чудете, а взимайте  Hug пробвала съм доооста бои и от нея съм очарована  Heart Eyes

# 651
Elfi4ka, аз винаги ставам така... независимо от марката боя, а винаги ползвам пепелен оттенък. Това положение за мен е добре, понеже след 4-5 измивания ми пооранжавява  Close Този цвят в корените не хваща и матиращ балсам. Сега съм малко по добре, но има какво да се желае. При мен панацеята е по често боядисване и застъпване на корените. Ти преди това с какво си се правила, кой ти беше основния цвят, извинявай ако съм пропуснала това инфо  Embarassed

Основата ми е между 6 и 7 ,но с много упорит пигмент  Close
Последно се правих 2 пъти със Селектив.Преди това веднъж с Индола.
Селективът беше някакво пепелно,а Индолата беше перлено.И от двете бях доволна,от Селектив-повече  Peace С 12% от суперизсветляваща серия.
Боядисвам се на месец и половина,но сега последния път чаках 3 месеца  Twisted Evil

Преди тези бои се правех с блондор/супра/ плюс някаква за матиране отгоре-ММ Бюти примерно.
Значи само на боя съм минала от Август миналата година  Peace

Абе с блондорче си става супер,ама много ме мързи да се боядисвам по 2 пъти и реших да мина само на боя.Не е същото,но е задоволително/ако не чакам по 3 месеца разбира се  Laughing /

# 652
Alien,ако цветът в аватара ти е твой,искам рецептата #Crazy
Исках този цвят,но не мога да се ориентирам към цвят и отенък.
http://prikachi.com/images/330/4485330j.jpg
Разглеждам боите на Колестон,но не мога да преценя.
Помагайте!!!

Последна редакция: пн, 05 мар 2012, 21:54 от ОРИДЕЛ

# 653
  • София
ОРИДЕЛ за съжаление не съм аз на аватара; утре ще пусна снимки  Hug

# 654
Тюх!Върха е Wink
Ще чакам с нетърпение!

# 655
  • Бургас
Момичета,имам нужда от съвет.
Боята от корените ми падна много бързо на 10тия ден има вече разлика 2 тона от дължините,не жълтее,а кафенее,мога ли с балсамите на престиж да оправя нещата или с нещо подобно?
http://prikachi.com/images/353/4487353B.jpg
Дано се вижда разликата.

# 656
Според мен, косата в корена е недостатъчно изсветляла и балсам на Престиж няма да я направи по-светла.   Peace

# 657
  • София
И аз така мисля. Ако матираш с балсам, ще стане по-тъмна и пепелива.
Много хубава коса и цвят имаш!
С каква боя се изсветляваш и на колко често?

# 658
Моя съвет е - смени боята. При мен се получава по същия начин за това все не мога да си намеря "моята боя". Матиране няма да помогне, корена ще потъмнее, но не към пепелява.

# 659
  • Бургас
И аз така мисля. Ако матираш с балсам, ще стане по-тъмна и пепелива.
Много хубава коса и цвят имаш!
С каква боя се изсветляваш и на колко често?
Благодаря ти  bouquet ,а и на всички който се включиха Hug
Боядисвам се на месец и половина(моята коса расте мн.бавно) с БЕС,но за първи път я разделих на 2 тъй като е много само за корен,разделих и оксиданта на 2 (40 вол) и за първи път ми стават такива корените,винаги е имало някаква разлика ,но едвам забележима сега се вижда повече като съм с вързана коса или отделя някой кичур като на снимката,иначе на свободно пусната коса стой някак замаскирано,но вържа ли става фрапантно горе -опашка newsm78

Общи условия

Активация на акаунт