Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да постигна желания цвят на косата си, като същевременно гарантирам равномерно оцветяване и еднакъв вид за кичури и тънък косъм?
Как да поддържам корените си, за да се слеят с останалата коса?
Как мога да намеря боите на Матрикс в България и колко струват?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да постигна желания цвят на косата си, като същевременно гарантирам равномерно оцветяване и еднакъв вид за кичури и тънък косъм?
За постигане на желания цвят на косата е важно да се вземе предвид естественият цвят на косата, както и предишните бои, които са били използвани. При изсветляване на упорит корените блондьорът често е неизбежен. След изсветляването тонирането е от съществено значение за постигане на желания цвят. Препоръчително е да се консултирате с фризьор за най-подходящите продукти и методи за постигане на желания цвят. Уеднаквяването на цветa на косата с кичури и тънък косъм може да бъде предизвикателство. Препоръчително е първо да изсветлите тъмните кичури, след което да мислите за уеднаквяване. Важно е да обърнете внимание на съотношението оксидант към боя, времето за обработка на боята и поддръжката след боядисване. Поддръжката е от съществено значение за здравето на косата. За постигане на равномерно оцветяване на косата се препоръчва изсветляване на тъмните кичури, последвано от уеднаквяване. Важно е да обърнете внимание на съотношението между оксиданта и боята, времето за престой върху боядисаната коса и поддръжката след боядисването. Поддръжка е от решаващо значение за здравето на косата.
-
Как да поддържам корените си, за да се слеят с останалата коса?
-
Как мога да намеря боите на Матрикс в България и колко струват?
-
Как мога да сменя блондьора с друга боя?
-
Как се измерват емулсиите и гелообразните продукти при боядисване?

объркала съм

после ще кажеш как се развива във времето
Да видим до колко ще се получи този път. Защото при мен въпреки светлата сравнително основа явно трудно ми се получава желан цвят. Поне след 2та ми опита тук