Боя за коса - Вlond 26 - Клуб на блондинките

• 75 962
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
  • в 1001-та нощ
ако е само за освежаване 6% не ми се вижда малко, дори е много  Peace но зависи и колко време ще стоиш  Peace

# 616
a.l.e.n.a, не се и замислих въобще за времето  ooooh!
По принцип до сега като се боядисвах сместа беше една за корените и за дължините и отчитах времето от намазването на корените, което се пада около 20-25 мин. на дължините, като говорим за смес с един оксикрем за корени и дължини, който е или 9% или 12%. Сега реших, че няма смисъл да моря цялата коса с толкова силен оксикрем и не знам как да комбинирам. Корените също обмислям дали с 9% или 12%, но дължините ще ги щадя този път. Освен тях да ги правя с 3%, но пък идва и следващия въпрос - колко време да стоя с боята по дължините  newsm78

# 617
здравейте аз вече съм официално руса  Party
днес се намацах с 9-ка  Flutter
искам да попитам според вас това кой номер е http://prikachi.com/images/481/4475481x.jpg

# 618
Здравейте. И аз вече съм блондинка, но още малко е жълто , но сега в понеделник отново ще ме боядисва фризьорката. Изрусих се с Алфапарф. Тя си бърка боята и не знам коя е, но за сега косата си ми ок.

# 619
  • София
здравейте аз вече съм официално руса  Party
днес се намацах с 9-ка  Flutter
искам да попитам според вас това кой номер е http://prikachi.com/images/481/4475481x.jpg

Честито! Hug На мен цвета ми прилича на 8. Heart Eyes

# 620
  • София
Sivi, за себе си съм установила, че за дължини 6% ми е най-добре (ако се правя с 3% ми идва слабичко и трябва да стоя повече, към 45 мин., но зависи и от боята, цвета на косата в момента и т.н.). 3% ползвам с коректора, или за американски шампоан. Според мен стой 30 мин., повече няма смисъл, а пък нали казват фризьорите, че ако се стои по-малко от половин час, не са настъпили всичките процеси.

Елфичка, вземи си пепелива боя, или пепеливо-перлена. Перлените са им много хубави на Фарком и Фадиам, но сега с този меден корен, ще го подсилиш.

Dendy, браво, че си намерила своята боя!  Grinning И аз дълго време бях в лутане.

Да споделя отзиви за  ТОЗИ ПРОДУКТ. Въпреки че ми е тъмен корена (4-ка, наааай-много 5-ца да е), при интензивно ползване - както е описано, поне 5-6 пъти и с прилагане на топлина, има ефект. Коренът ми е видимо по-светъл, 6-ца, ако продължа ще отиде и към 7-ца (а косата ми е в момента отмита 8-ца, по-скоро 9-ка). Стои много по-приятно отколкото като ми избие моята коса, само дето не покрива бели косми, а на мен доста са ми се появили около челото. Tired При по-светла естествена коса ще има още по-голям ефект, вероятно.

Последна редакция: сб, 03 мар 2012, 21:00 от Аня♥♥

# 621
Прочетох сега за него и всички отзиви са изумителни и мисля и аз да го взема.Пиши моля те как го прилагаш и има ли промяна в състоянието на косата?Аз имам от серията шампоана и много ми харесва Peace

# 622
  • София
Леко изсушава косата, но аз го ползвам само в корена на пътя си. Сега слагам и на корена около контура на лицето, нося си косата навън все пусната и всъщност там ми 'избива корена'. Като попадне на кожата (като напръскам масажирам леко с пръсти) и ми побеля кожата, но бързо изчезна, явно е от кислородната вода. Правя както е описано на опаковката - пръскам и прилагам топъл въздух (сешоара). Напоследък съм по-сериозна и когато се сетя пръскам сутрин и вечер и вече определено се забелязва ефекта. На опаковката пише, че има добавена лайка, термо защита и още нещо май имаше... Пише, че ефект се забелязва след 5-тото, 6-тото нанасяне, и наистина е така.

Само имай впредвид, че цветът става топъл; и сякаш и там, където се допира с вече изсветлената коса, вдига малко цвета, но пак топъл (не съм много сигурна, защото косата ми в момента е по-топъл цвят). Т.е. може да избие леко златисто. Simple Smile

# 623
Има ли Матрикс в малкото магазинче или в търговската мрежа? Извинявам се, ако е обсъждано.

Само в салоните се предлага, в ибей.ук може да се поръча без оксиданта.

# 624
Аня♥♥,а каква е цената на това спрейче на John Frieda?
Преди време и аз бях чела много добри отзиви за него в нет-а и проверих на местата,къдото продават техни продукти при нас,но го нямаше. Tired
Ще взема тия дни пак да видя,може да са го заредили.

# 625
  • в 1001-та нощ
Sivi  Peace съгласна съм с Аня, само ще добавя, че много зависи от боята и косата  Peace

Примерно аз ползвх Ричес (оксидант 2,7%) - за своята много изсветлена коса и цвета хвана за 5 минути (мисля, че максималното време беше 20 мин), направо не можех да поврвам, а цветът е супер траен, няма падане.

Така, че времето и оксиданта - и според косата и според това какво целиш за косата - с 3% изсветляване няма да има  Peace но аз останах с впечатление, че само освежаваш  Peace а не изсветляваш  Blush

С коя боя мислиш да работиш?

# 626
Включвам се по сред нощите, ама друго време за боядисва не намерих  Laughing Отчетът ми от Матрикс е: Ъмейзинг боя, май се оказа моята, за да съм сигурна в това ще изчакам 2 седмици, но все пак- за пръв път  толкова руси корени / като изключим блондорените преди години/ лъскава и мека коса. Още след изплакването на боята усетих косата си хлъзгава, а не твърда и суха  Mr. Green нямам думи - много е добра!!!

newsm10

Сигурна бях, че ще ти хареса. Наистина изрусява страхотно.
От сега давам заявка, че и след 2 седмици няма да си промениш мнението за нея. Честито да ти е!      bouquet

И аз съм сигурна,че и след 2 седмици ще си на това мнение-аз съм вече 5та седмица с Матрикс,защото новата ми боя закъснява и все още цветът не е паднал  Grinning
От Ибей ли си взехте Матрикс-а? Дали сте намерили някой,който доставя директно до Бг,че през посредника доста ми се бавят нещата напоследък?

# 627
Io_io и аз ползвам посредник, дори да има директна доставка до Бг ще е по-скъпо. Сега поръчах една UL-N от по-големите опаковки- 84мл, не я очаквам преди срок от 2 седмици, защото посредника ми има само в неделя курсове към Бг  Wink Ти какъв оксидант ползваш, аз имах на Виталитис и с него опитах, следващия път се чудя какъв да взема, може би направо 1л от някоя марка?!

# 628
Аня♥♥, a.l.e.n.a  bouquet

За сега съм се спряла на Фарком, като цвета е 230 - Много светло перлено русо. Боядисвала съм се с нея и останах доволна. И да, дължините искам само да ги освежа, те са си достатъчно светли, но им трябва малко блясък  Simple Smile
Въпреки, че все още се чудя дали да е Фарком или някоя друга боя.  newsm78

# 629
  • в 1001-та нощ
за такова освежаване - от боята (с която съм правила корени) оставям малко - 1 с.л.. размесвам с вода и мат и масажирам в дължините, оставям 1-2 минути и са като нови  Peace

Общи условия

Активация на акаунт