Боя за коса - Вlond 26 - Клуб на блондинките

• 75 776
  • 751
  •   1
Отговори
# 690
Аз да кажа, че много бързо ми падна мата от Мажиблонда и сега ще пробвам с матиращ шампоан.Но все пак моята коса доста се мие и плувам и тичам и е нормално.Взех си eugeneperma - cycle vital. Ще кажа отзиви и мнение дали е ок.Ей сега влизам в банята да видим дали няма да ходя лилава на парти Simple Smile

# 691
  • в 1001-та нощ
Sassie   bouquet мерси аз се чудех дали ще действа Wink(искам да си изхабя балсама и после да си взема хубав тониращ шампоан)

Peace идеално ми действа, но действително с тониращ шампоан е по-добре  Peace правилно си се ориентирала  Peace

# 692
  • sofia
Вредни ли са тониращите шампоани ?

# 693
Вредни ли са тониращите шампоани ?
Със сигурност не са полезни. Аз лично ги определям като вредни.
Аз не използвам тониращи шампоани, а предпочитам балсамите за тази цел - от тях съм значително по-доволна и ги намирам за не чак толкова агресивни в сравнение с шампоаните

# 694
тониращите шампоани много ми изсушават косата

# 695
И при мен се получава много голямо пресушаване, дори понякога пресушаването е по-голямо от колкото пресушаването след боя  ooooh!
Някои от тониращите балсами също са ми пресушавали  косата, но в сравнение с шампоаните ги намирам за много по-щадящ вариант

# 696
И при мен се получава много голямо пресушаване, дори понякога пресушаването е по-голямо от колкото пресушаването след боя  ooooh!
Някои от тониращите балсами също са ми пресушавали  косата, но в сравнение с шампоаните ги намирам за много по-щадящ вариант

Точно заради такива коментари много време избягвах тониращите шампоани.

Отскоро ползвам Блонд Ми за руси коси в студени нюанси и той промени представата ми за тези шампоани. Много нежен, гланциращ шампоан е.

Имам още един, който не съм ползвала - на Филип Кингсли. По-нататък ще пиша дали той е агресивен.

# 697
  • в 1001-та нощ
аз по съвсем същия начин  Blush  сега ги преоткривам и съм много доволна, много по-трайно и равномерно е тонирането няма риск от предозиране  Peace

# 698
Aз от шампоана на Алфапарф ствам сива  Close направо!
Искам да ви изразя голямото си задоволство от резултата, който постигнах преди малко. Понеже както вече се похвалих Матрикс ме изсветли доста , но все пак /понеже косата ми около 4-5 -ца/  корена леко златнееше, а надолу по светло, та тази вечер сложих в корена перлата на Престиж, по дължините от тъмно русото пак на Престиж и резултата е Heart Eyes след малко ще я изправя да се насладя на макс на ефекта  Mr. Green
Поръчах си коректор на Фарком- 100 смятам следващия път да го прибавя към боята. между другото седмица след боядисването съм и корена ми за пръв път не потъмня до оранжево. Вие колко дни след боядисване нанасяте протеина, спазвате ли срока от 2 седмици?

# 699
За кой протеин питаш?    Hug

Протеина на Афоджий ползвам преди боядисване само. След боядисване също ползвам протеинови терапии, но без нагряване, т.е. протеина на Афоджий отпада.   Peace 

# 700
Mмммммм  Feeling, отивам да се просвещавам пак в съседната тема  Blush Иначе питам за 2-ву стъпковия протеин на Афоджий. Ти какви други ползваш?

# 701
  • в 1001-та нощ
Aз от шампоана на Алфапарф ствам сива  Close направо!

лелеее  Shocked Shocked Shocked

# 702
Dendy, с какъв цвят е този шампоан на Алфапарф?

Mмммммм  Feeling, отивам да се просвещавам пак в съседната тема  Blush Иначе питам за 2-ву стъпковия протеин на Афоджий. Ти какви други ползваш?

КАТ на Редкен и протеиновата терапия на Милк Шейк.   Heart Eyes

# 703
http://www.bedorothy.com.br/2010/09/resenha-shampoo-riflessante-ph-color.html
В линка има снимки на цвета на шампоана и ефекта от него при все, че показаното ми харесва при мен резултата не беше задоволителен. И все пак трябва да го опитам сега след матрикса, може де са получи нещо добро ..... знае ли човек.
А бе момичета вие  колко "буркана" имате само за косата си  Mr. Green аз не обичам да се зареждам с хиляда работи, ама пък само се зарибявам по край вас. Едно време ползвах само шампоан, балсам и/или маска и толкоз  Crossing Arms пък сегаааа - протеини- мротеини  Money  финиши -миниши  Joy

# 704
Ох, не питай за "бурканите".   Blush   Наскоро споделих как ми натякват, че шкафът ще се счупи.   Blush

Търсих снимка с цвета на Блонд Ми, но не намирам. Лилав е като виолетка(така и ухае   Heart Eyes  ) и определено не докарва фрапиращи резултати.   Peace

Общи условия

Активация на акаунт