САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ - 75

• 75 906
  • 754
  •   1
Отговори
# 270
Благодаря много @nni!  bouquet

# 271
Някой би ли ми пояснил какво значи тази оферта
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-col-rond-uni-manches-court … &prodcolor=12  ?  Благодаря предварително и се извинявам, ако е коментирано!

# 272
  • Варна
Някой би ли ми пояснил какво значи тази оферта
http://www.laredoute.fr/vente-t-shirt-col-rond-uni-manches-court … &prodcolor=12  ?  Благодаря предварително и се извинявам, ако е коментирано!

Ако поръчаш 3 броя, ще получиш 30% намаление.

# 273
  • Русе
Имам въпрос, тези цифровите двата, които има по-нагоре в темата, не ми дават БД, само 20/29. Имате ли идея защо, адреса за доставка е френски, само НК? Не мога да си нацеля буквени 20/29, че и без подарък, ако може.

# 274
 За БД би трябвало да имаш от новата колекция,мисля.Пускам ти код на ЛС,но е с подарък  Peace

# 275
  • София
Имам въпрос, тези цифровите двата, които има по-нагоре в темата, не ми дават БД, само 20/29. Имате ли идея защо, адреса за доставка е френски, само НК? Не мога да си нацеля буквени 20/29, че и без подарък, ако може.

Явно поръчката ти е под 10 Е.Трябва да добавиш нещо евтино и ще получиш БД. Peace

Буквените също няма да ти дадат БД под 10 Е с намаление 20/29 НК. Peace

# 276
  • Русе
Теди, Трапезица, благодаря ви, много съм разсеяна, от снощи се мъча и се чудя защо не става, а то 9.97 ми е.  Embarassed Embarassed Embarassed. Уж го знам, ама ...

# 277
Аз се зачудих нещо. Явно има нещо, което ми убягва  newsm78 Защо някой от вас не искат подарък към поръчката, а само БД?

А има ли активен код с БД и подарък? На мен 35068 ми дава само БД.

# 278
  • София
Аз се зачудих нещо. Явно има нещо, което ми убягва  newsm78 Защо някой от вас не искат подарък към поръчката, а само БД?

А има ли активен код с БД и подарък? На мен 35068 ми дава само БД.

Защото подаръка е нежелан и само оскъпява транспорта Peace
Има активни кодове- буквени Simple Smile

# 279
  • Русе
Не само за това, ами защото не ги ползвам, поръчвала съм с подарък, но само, ако нещо ми трябва. И все пак имам разни чанти, когато е нямало друг вариант, които си седят. И преди да поръчваме с превозвачи, ако не ми е трябвало подарък, гледам да е без него. Сега съвсем.

# 280
  • София...........
А и без подарък по-бързо се придвижва към превозвача Wink

# 281
Ясно каква е работата   bouquet Пък аз си мисля шамар да е на аванта да е  Mr. Green Значи и аз без подарък, че и без това не ми харесват в момента.

# 282
  • В La Redoute и по света
Много скучно това намаление Sad
Докато заредя картата с  Money това което исках свърши  Cry

Поне намерих още десетина кода за rose cream, 20/29 и БД, и нови за 10 евро от кошницата.

# 283
Unicorn, ако не са еднократни,би ли ги споделила? Аз си правя колекция от куфари и малки сакчета,че като тръгнем на път е много удобно /така ми е писнало от всевъзможни пликове и пликченца/  Laughing

# 284
Много скучно това намаление Sad
Докато заредя картата с  Money това което исках свърши  Cry

Поне намерих още десетина кода за rose cream, 20/29 и БД, и нови за 10 евро от кошницата.
Ето тук Unicorn публикува кодовете
http://zonapromocode.com/laredoute12-winter

Общи условия

Активация на акаунт