САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ - 75

• 75 833
  • 754
  •   1
Отговори
# 510
Може ли някой да помогне с код 20/29е и подарък сакчето Pepe Jeans на лично.  Praynig

# 511
И аз моля за код - какъвто е - БД и подаръче

53139  Peace
Пробвах го преди мъничко и работи 25/39 Е, безпл. доставка и подаръче BOL

Eva, Честит Рожден Ден!!!   bouquet

# 512
Момичета HELP нова съм. Направих си поръчката и сега се мъча да я пусна.
Моля за някакъв код за БД + някакво подаръче. Излиза ми постоянно цена на доставката 27.90евро. Къде се пише въпросния код??? Виждам само едно място: "Mon code offre spéciale: ...."
Пробвах сума ти си кодове от тези които сте публикували, но нито един не намалява цената на доставката.

# 513
До къде искаш да пуснеш поръчката.Това 27,90 за доставка ли т и е само? До БГ няма безпл. доставка Peace

# 514
  • добрич
Момичета HELP нова съм. Направих си поръчката и сега се мъча да я пусна.
Моля за някакъв код за БД + някакво подаръче. Излиза ми постоянно цена на доставката 27.90евро. Къде се пише въпросния код??? Виждам само едно място: "Mon code offre spéciale: ...."
Пробвах сума ти си кодове от тези които сте публикували, но нито един не намалява цената на доставката.

Щом ти е толкова висока доставката значи не си променила адреса за доставка.Промени го с фр. и ще стане.http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=638278.0 тук за  повече инфермация.

# 515
  • София/Русе
Arpa, благодаря ти   bouquet

# 516
На мен чантата Пепе Джинс ми хареса, ще си я ползвам за плажна, а ако поръчвам още с тези кодове, ще раздам и на дружките си  Grinning

# 517
Здравейте, бих искала да помоля за референтен на чаршафите от стр. 12, тези на кръговете. Предварително благодаря.

Аз също моля за реф. номера на чаршафите от стр.12. Благодаря!  bouquet

vert 446 0472
fushsia 446 1460
bleu   4460081

На някой да му се намират кодчета за чантата Пепе и БД?

А къде е инфото за материята на тези чаршафи? Дали са 100% памук?

Последна редакция: пт, 10 фев 2012, 23:53 от nikita_m

# 518
  • БУРГАС
получих сивата чанта подарък със сивото шалче, страшно много ми харесва.Комбинирах я с и една сива дънкина рокля на Талисимито, леко е оголена отпред и шала направа заспа.Ако някой иска размяна срещу пепе джинса да ми пише на лични.

# 519
аз получих SAC A MAIN/ BLANC ET PYTHON, малко съм разочарована, очаквах да  е по-малка.

# 520
33510 30/49 euro и БД до неделя http://news-clubdesreductions.com/HM?a=ENX7ClluF6ze8SA9MOBoBUvnG … mpqVsje_HheHTIFze

Получих го на мейл-а, а сега виждам, че го има на 1-ва страница в сайта Embarassed

и с малко закъснение Ева, бъди здрава и щастлива, останалото се купува Wink  bouquet

Последна редакция: сб, 11 фев 2012, 12:29 от Анонимен

# 521
  • София
аз получих SAC A MAIN/ BLANC ET PYTHON, малко съм разочарована, очаквах да  е по-малка.

Дали е възможно да я покажеш на снимка? Praynig

# 522

като заспи малкия ще снимам  newsm10

# 523
  • София

В 1 пост има снимка, но не е реална.    Peace

Код 60364 - подарък - COCOTTE taupe / vieux rose

# 524
33510 30/49 euro и БД до неделя http://news-clubdesreductions.com/HM?a=ENX7ClluF6ze8SA9MOBoBUvnG … mpqVsje_HheHTIFze

Получих го на мейл-а, а сега виждам, че го има на 1-ва страница в сайта Embarassed

и с малко закъснение Ева, бъди здрава и щастлива, останалото се купува Wink  bouquet
Наясно ли сте как се активира този код newsm78 Дава ми само БД

Общи условия

Активация на акаунт