САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ - 75

• 75 810
  • 754
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Аз също да попитам код 31194 дава ли БД, пробвах но при мен не става.
Извинявам се  ако вече е отговорено, но прегледах доста страници и никъде не видях. Embarassed
Точно това пробвах сега.Дава БД ,но само с артикул от новата колекция Rolling Eyes http://www.laredoute.fr/achat-nouvelle-collection.aspx?categoryi … 3DPRICE_ASCENDING

Не е само с НК.Дава ми БД с неща от разпродажбата над 10 Е на 2ра стъпка. Peace

Ref :9856021 ,9820434 - 2бр. и 9333312
Благодаря,помогна ми да разбера ,че дава БД не над 10 евро от разпродажбата ,а при 3 артикула от нея Simple Smile Например 3 бр.  болера http://www.laredoute.fr/vente-bolero-manches-longues.aspx?produc … 1&secintref=0   Hug

Краси ,само с 3бр. от болерата не ми дава БД,но при 7 бр Mr. Green. ми даде.
Артикулите ,които дадох са 4 бр. и над 10 Е.С 3 от тях и под 10 Е не ми даде БД на 2 стъпка.

Последна редакция: пт, 20 яну 2012, 20:30 от tedichka07

# 46
Момичета, аз се отказах да се боря за подарък Simple Smile но сега търся код за БД Simple Smile пробвах тези който ги има в началото на темата, но не ми ги приема
Имате ли предвид някакво кодче?  newsm78 Поръчката ми малко на 10 Е Simple Smile
Благодаря Ви предварително Simple Smile

# 47
  • София
Момичета, аз се отказах да се боря за подарък Simple Smile но сега търся код за БД Simple Smile пробвах тези който ги има в началото на темата, но не ми ги приема
Имате ли предвид някакво кодче?  newsm78 Поръчката ми малко на 10 Е Simple Smile
Благодаря Ви предварително Simple Smile

Пробвай :

53023 ,47899 и 40207

# 48
Някой с поръчка от 17 до къде са вашите?
Още ми е на 4-та стъпка!!!

# 49
  • Сандански

И моята е от 17 и е на 4-та стъпка, без втори ред, но е с код с подарък и с къщичката нали по-бавно ги обработват  Sad

# 50
  • София

И моята е от 17 и е на 4-та стъпка, без втори ред, но е с код с подарък и с къщичката нали по-бавно ги обработват  Sad
  Stop Тясно ли ви е в другата тема? 
Стига сте се тръшкали вече с тия втори редове! Ще си получите поръчките.
Нямате ли си друга работа, освен да проверявате само статуса на поръчката?
Темите са задръстени от спам и панически изблици... Непрекъснато се отговаря на подобни въпроси.
Човек ако реши да пита нещо или да сподели нещо в някоя от темите, важната информация не може да се забележи от подобни постове и съответно забележките, като моята.
Ама наистина вече не се търпи...
Колкото и да има човек желание да помага, да актуализира, събира и поднася наготово инфо и съвети, просто е изключително уморително и времеемко!
И аз имам семейство, деца, работа! Останалите момичета също!
Верно, че форумите са споделяне на инфо от всякакво естество, но то няма нищо различно  от мрънкане и притеснения... Кой не догледал, кой пратил в пункт, кой на стар адрес... еми така е.
Стават грешки, интернет пазаруването крие рискове и за да се пазарува максимално изгодно е необходимо доста време за следене и четене!
Преголяма част от важната информация я имате наготово.
Доста  момичета се издразниха, направиха веднъж-два пъти  забележки..пък спряха да пишат.
И това са все ценни "кадри", които има какво да споделят и с какво да помогнат.
Със съжаление ще констатирам, че И на това намаление се повтаря същото, както и на предишни.
Няма лошо да идват хора, неподготвени и неследили темите примерно от предишното намаление.
Но, както и в живота се изисква  елементарно чувство на такт и съобразителност, така и тук сме едно виртуално общество, от живи хора, както вече споменах - с деца и семейства...
Имайте малко уважение към труда и старанието на другите!
Никой на никого не е длъжен!

# 51
smile3505 не исках да обидя никого, а само ако мога да помогна

Последна редакция: пт, 20 яну 2012, 22:38 от agnesana

# 52
  • София
Извинете за поредния спам, но защо някой не пусне друга паралелна тема където да могат да се обсъждат точно тези въпроси: кой кога си е пуснал поръчката, на коя стъпка е в момента и на кой номер отговарят сандалите от разпродажбата примерно. Пак ще има спам в темата, но тогава със чиста съвест този спам може да се трие и да се пренасочва към другата тема.
Още веднъж се извинявам за несвързания ми пост с темата   bouquet  bouquet  bouquet

И колко теми за ЛР мислите ,че е разрешено  да има във форума ?
За ЛР има 3 теми .Дали за друг магазин има толкова ? newsm78

Евsmile3501 !

# 53
  • София
Извинете за поредния спам, но защо някой не пусне друга паралелна тема където да могат да се обсъждат точно тези въпроси: кой кога си е пуснал поръчката, на коя стъпка е в момента и на кой номер отговарят сандалите от разпродажбата примерно. Пак ще има спам в темата, но тогава със чиста съвест този спам може да се трие и да се пренасочва към другата тема.
Още веднъж се извинявам за несвързания ми пост с темата   bouquet  bouquet  bouquet
Ама, пуснете си! Някой да ви е спрял? Друг е въпроса колко ще просъществува...
Това тук е тема  САМО ЗА КОДОВЕ!

И, естествено, вместо да си вземем бележка, веднага контраатака....  ooooh!
И пак някой друг да ви пусне темата. Всеки потребител от "регистриран" нагоре има право да пусне нова тема.

.... на кой номер отговарят сандалите от разпродажбата примерно. ...
Точно за това има тема, но сред бунището от спам ценните постове са като игла в купа сено!

И сега да не решите, че нещо ви се карам.  Спокойна съм, с нервите съм наред, вечеряла съм! Laughing
Желанието ми е да ценим общия  труд и време! Не целя да се заяждам с никого! Naughty

# 54
  • Там....където всичко е възможно ....

Артикулите ,които дадох са 4 бр. и над 10 Е.С 3 от тях и под 10 Е не ми даде БД на 2 стъпка.
Oбаче тези кодове който са с подарък си дават БД когато си искат!На мен определено с трите болера на втора стъпка ми дава БД,но именно с нещата който съм си харесала от спортния сектор-нъци няма БД!!!

В този ред на мисли ,тази вечер пробвах доста кодове ,само да кажа ,че някой от тях махат доставката на първа стъпка,а на втора я начисляват.Бъдете внимателни и добре гледайте преди да платите  Peace

# 55
  • София

На мен определено с трите болера на втора стъпка ми дава БД,но именно с нещата който съм си харесала от спортния сектор-нъци няма БД!!!

53023 не ти ли дава БД ?

# 56
  • София

Oбаче тези кодове който са с подарък си дават БД когато си искат!На мен определено с трите болера на втора стъпка ми дава БД,но именно с нещата който съм си харесала от спортния сектор-нъци няма БД!!!

В този ред на мисли ,тази вечер пробвах доста кодове ,само да кажа ,че някой от тях махат доставката на първа стъпка,а на втора я начисляват.Бъдете внимателни и добре гледайте преди да платите Peace
И при мен 31267 вече е персонален!  Shocked Нищо, че имам няколко поръчки с него.
Явно им се досвидяха  чантетата на пепе и като видяха, че имаме претенции и към найк, дадоха отбой. Така преди, на едно лятно намаление... чантите на Даниел...., идеални за плажа всъщност, първо даваха БД, на другия ден вече не даваха.
Даже сега много късно се усетиха и орязаха кода.  Mr. Green
31178 също ми дава подаръка, но не дава БД при никакви условия, ни с 500 еврА в коша от всички възможни колекции, ни на 1, ни на 2 стъпка. Tired
И аз бих обърнала вниманието на всички да внимават кой код ползват, какво дава и после при потвърждаването какво плащат. И задължително с ПП! С карта е почти 100% вероятността да ви начислят доставката! #Cussing out
Като не щат да пуснат изгодни дрешляци, решиха с кодовете да ни цакат!  hahaha
Ама и ние не сме вчерашни!  Mr. Green

# 57
  • Пловдив
Ама, пуснете си! Някой да ви е спрял? Друг е въпроса колко ще просъществува...
Това тук е тема  САМО ЗА КОДОВЕ!

И, естествено, вместо да си вземем бележка, веднага контраатака....  ooooh!
И пак някой друг да ви пусне темата. Всеки потребител от "регистриран" нагоре има право да пусне нова тема.

.... на кой номер отговарят сандалите от разпродажбата примерно. ...
Точно за това има тема, но сред бунището от спам ценните постове са като игла в купа сено!

И сега да не решите, че нещо ви се карам.  Спокойна съм, с нервите съм наред, вечеряла съм! Laughing
Желанието ми е да ценим общия  труд и време! Не целя да се заяждам с никого! Naughty

smile3501 smile3501 smile3501 супер казано Евче,както винаги.И само някой нещо да се разроптал пак......аман вече,точно преди малко и в другата тема се възмущавахме с Преси.......вече лично ще информирам модератори за  spam2

# 58
  • Там....където всичко е възможно ....
На мен определено с трите болера на втора стъпка ми дава БД,но именно с нещата който съм си харесала от спортния сектор-нъци няма БД!!!
53023 не ти ли дава БД ?
Дава ми ,но на акаунта от който искам да пусна поръчката,за да използвам валчер съм ползвала кода вече...А аз искам хем подарък ,хем БД,хем да си ползвам валчера  Mr. Green Няма пълно щастие това е  Crazy
Евче аз в повечето случай плащам с карта,до сега не съм имала проблем,но разбира се си отварям очите на четири Grinning

# 59
  • София...........
На мен днес ми даде 53023 и подарък и БД само на един артикул  - тези маратонки за 17.50 Е (1407643) и вече ми е фактурирана поръчката Simple Smile
Явно няма зависимост - ПРОБВАЙТЕ Wink

Общи условия

Активация на акаунт