САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ - 75

• 75 936
  • 754
  •   1
Отговори
# 225

_ -20Е без подарък
ML35M, PK35P,GH35G, RS35R,PJ35P, KN35K, LN35L, WR88W, WR35R

БД  от  Shoping prix

# 226
Привет  Hug
Може ли някой да даде отзиви за сивия часовник, който идва подарък с код 44970 - подарък -  SET ARGENT .
Заслужава ли си?
Благодаря предварително   bouquet

Добре изглеждащ часовник, но ако питаш дали си струват платената доставка - бих казала не. В България такъв тип часовници струват даже по-малко от 12 лв. Аз лично не го нося, защото ми оставя черна следа на ръката.

# 227
Царицата-майка   bouquet Много ти благодаря, точно това исках да знам  Peace

# 228
  • Smolyan
Момичета, не успях да получа БД с албанци, пробвах 47899, но ми изписва нещо и не позволява да го ползвам, не е ползван от акаунта, но не дава все пак БД, може би защото е prix vert.
Артикула струва 14 евро,  стигам и до втора стъпка, където въвеждам френски адрес, но пак не дава БД с нищо  Sad

# 229
  • Сандански
Привет  Hug
Може ли някой да даде отзиви за сивия часовник, който идва подарък с код 44970 - подарък -  SET ARGENT .
Заслужава ли си?
Благодаря предварително   bouquet

Добре изглеждащ часовник, но ако питаш дали си струват платената доставка - бих казала не. В България такъв тип часовници струват даже по-малко от 12 лв. Аз лично не го нося, защото ми оставя черна следа на ръката.

Аз съм изключително доволна от него. Не е мръднал две години Peace

# 230
подарък розовата чанта,вероятно 20/29 и БД с новата колекция:
RFTD6
RRTTR
TTDRT
RTR54
PRR4T
PRTT4
RRT4R
4SRTP
 Peace

# 231
Здравейте,
и аз нещо не мога да улуча код с БД от тези, които са цитирани, въпреки че са активни.
Дават ми подарък, но не и БД. Поръчката ми е за 12е.
Моля за помощ!
Сега пробвах и на Трапезица, но няма БД - каква е причината?
Получи се. Благодаря на Трапезица, че ми спести време и ни осигури кодовете.
Лек ден на всички! Heart Eyes

Последна редакция: пт, 27 яну 2012, 14:38 от Merylin1976

# 232
  • Стара Загора
Сега пробвах имам 2 неща от новата колекция, маха 20Е, сак подарък и доставката.
С код на Трапезица пробвах,. Не продължавам стъпките нататък, защото само Бг адрес имам на акаунта, до Франция не поръчвам аз.

# 233
Пробвайте като добавите това примерно http://www.laredoute.fr/vente-gilet-chauffe-epaules.aspx?product … 1&secintref=2 на втора стъпка ми дава БД.

47899 не ви ли дава БД само с Албанци?

# 234
  • Варна
Здравейте, искам да попитам дали тези завивки се поддават на още намаление с някакъв код:
http://www.laredoute.fr/vente-couette-naturelle-30pourcent-verit … 1&secintref=0

# 235
  • София
Сега пробвах имам 2 неща от новата колекция, маха 20Е, сак подарък и доставката.
С код на Трапезица пробвах,. Не продължавам стъпките нататък, защото само Бг адрес имам на акаунта, до Франция не поръчвам аз.

Мда,но като продължиш и видиш  #Crazy #Crazy #Crazyсумата до БГ ще започнеш да поръчваш и ти до Франция. Grinning
До БГ няма БД. Peace

# 236
Вече няма ли кодове, които да намалят Prix Rouge? Обикновено пускат такива по време на разпродажбите Simple Smile

# 237
  • София
Вече няма ли кодове, които да намалят Prix Rouge? Обикновено пускат такива по време на разпродажбите Simple Smile

Май нещо бъркаш. Peace newsm78

Сега има -10/50 без БД,но не мисля ,че това е изгоден код. Peace

В излишни спорове няма да влизам относно кога са се намалявали цени Prix Rouge в сайта./ а не взет реф № от каталог/ Peace
Може и да бъркам ,но мисля ,че кодовете със Снупи преди 2 години намаляваха тези цени.Със сигурност се намаляваше PRIX VERT и Shopping prix.

Последна редакция: пт, 27 яну 2012, 16:48 от tedichka07

# 238

Май нещо бъркаш. Peace newsm78

Сега има -10/50 без БД,но не мисля ,че това е изгоден код. Peace

Този код за 10% хич не е изгоден, но на минали намаления са пускали кодове, които намаляват и Prix Rouge. Искам да намаля още малко тези сандали
http://www.laredoute.fr/vente-sandales-aspect-nubuck.aspx?produc … 1&secintref=0

# 239
И да е имало кодове които намалят прикс руж ( аз не се сещам за такива в близките 4 години  newsm78 или ми е къса паметта  Mr. Green) Няма как да намалиш повече сандалите, че даже и да не бяха прикс руж. Кодовете намалят от основната цена.
А аз съм харесал тези снадали, макар и не по темата точно някой дали ги има  newsm78
http://www.laredoute.fr/vente-sandales.aspx?productid=324255236& … iginminipdp=cross sell pdp&prodcolor=1&secintref=15

Общи условия

Активация на акаунт