САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛА РЕДУТ - 75

• 75 876
  • 754
  •   1
Отговори
# 315

Пробвам неуспешно да намаля това http://www.laredoute.fr/vente-jean-slim-enduit.aspx?productid=32 … 1&secintref=0 с кодовете, обаче не става - нова колекция е. Аз ли недовиждам нещо....

Намаля се. newsm78
Може би си ползвала вече такъв код на акаунта newsm78

# 316
  • Beyond the Frontiers
Уф, не имала съм копирано в прозорчето за кодове някакви други неща - сега хвана  Peace

# 317
здравейте има ли някакви кодове за намаляване на играчки? прегледах 1 пост но не открих,опитвам се да намаля това http://www.laredoute.fr/vente-draisienne.aspx?productid=40008920 … n&prodcolor=1 благодаря ви

# 318
играчки трудно се намалят,освен това продавач не е ЛР,дали ще хванат кодове...

# 319
И от мен някой код: M6K6J, F9SF9, F9F9S

20/29 NK, БД и с намалени и подарък SAC ROSE

# 320
Девченки, помогите пожалуйста скинуть цену на телефон
http://www.laredoute.fr/vente-le-pack-versatis-f200-duo-voice-al … 1&secintref=1

пока у меня сработал только код 35068, дал бы -20% но нужно что добавить из старой колекции, уже перерыла весь сайт на предмет того, что мне бы хотелось, ниче не поодходит

есть идеи чем дополнить код? цена лота должна быть минимум 5,1 евро и коллекция 2011 не шоппинг прикс, не прикс руж и тп

или может другой код?

# 321
  • София
Здравейте!
Мин. год. по това време поръчах 2 поръчки за САЩ с код за БД и ги доставиха до там за 5-7 дена с DHL. Чудя се сега възможно ли е това, или доставката до САЩ е вече платена. Опитах се да намеря инфо в сайта на ЛР, но не ми е много познат френския и не успях да разбера ... Ако можете да ме посъветвате как е най-добре? Благодаря!!!

# 322
  • Варна
Здравейте!
Мин. год. по това време поръчах 2 поръчки за САЩ с код за БД и ги доставиха до там за 5-7 дена с DHL. Чудя се сега възможно ли е това, или доставката до САЩ е вече платена. Опитах се да намеря инфо в сайта на ЛР, но не ми е много познат френския и не успях да разбера ... Ако можете да ме посъветвате как е най-добре? Благодаря!!!

А защо не опиташ, вкарай код за БД и сложи адрес до Америка. Стигни до плащане и ще видиш.
После сподели тук. Laughing

# 323
  • София

А защо не опиташ, вкарай код за БД и сложи адрес до Америка. Стигни до плащане и ще видиш.
После сподели тук. Laughing

Мерси, Хексе! А дали ще пътува чрез DHL?

# 324
Да помоля за 1 кодче БД и подарък розовата чанта .Ще съм много благодарна

# 325
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Да помоля за 1 кодче БД и подарък розовата чанта .Ще съм много благодарна

31267 -25/39 € от к-я П/Л 2012  -20% от PRIX VERT. БД над 10 € и подарък - SAC ROSE CREME
31194  31208 - Безплатна Доставка над 10 € и -20% намаление от к-я П/Л 2012  и подарък - SAC ROSE CREME

# 326
Извинявайте, ако сте го обсъждали, но от пробване на кодове станах разногледа, та направо ще питам. Напълнила съм кошницата с неща за около 74 евро, като 34 евро са от НК, а останалите от намаленията. Опитвам се да ползвам код 20/29, но изобщо не ми се получава. Или ми изписва, че кода не съществува, или ми се хваща само БД. Пробвах всички кодове от линка на Unicorn, както и от последните 4-5 страници на темата, но нищо. Каква може да е причината?

# 327
  • Варна
Извинявайте, ако сте го обсъждали, но от пробване на кодове станах разногледа, та направо ще питам. Напълнила съм кошницата с неща за около 74 евро, като 34 евро са от НК, а останалите от намаленията. Опитвам се да ползвам код 20/29, но изобщо не ми се получава. Или ми изписва, че кода не съществува, или ми се хваща само БД. Пробвах всички кодове от линка на Unicorn, както и от последните 4-5 страници на темата, но нищо. Каква може да е причината?

Ползвала си вече код с подарък на този акаунт?

# 328
Ами да, това ми е единствения акаунт и съм ползвала много кодове. Това ли е причината? Не съм влизала нито в Ларедут, нито в темите от миналите зимни намаления и изобщо не съм в час.

# 329
  • Варна
Ами да, това ми е единствения акаунт и съм ползвала много кодове. Това ли е причината? Не съм влизала нито в Ларедут, нито в темите от миналите зимни намаления и изобщо не съм в час.

Да, кодовете могат да се ползват само по веднъж.

Общи условия

Активация на акаунт