Къде в Пловдив??? - 29

• 79 397
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Спомням си преди време някои пита за разкодиране на iPhone 4S,обаче не разбрах после какво стана-разкодираха ли го и къде и доволни ли сте?Че го гледам от няколко месеца и сега е изгодно да го взема през Globul,но картата ми е служебна на М-тел,та се чудя какво да правя  newsm78
Моля нкой,който има опит с разкодиране да сподели

# 166
  • Пловдив
Препоръчайте ми курсове по френски за деца /за абсолютно начинаещи/, моля.

# 167
Някой знае ли добър обущар в Пловдив? Трябва да си сменя скъсан цип на ботуш.

Препоръчвам ателието на ул. "Отец Паисий" до арменското кафе "Ереван".
Сменя ли ли са ти цип там. Добре ли го правят. Аз веднъж еди обущар ми сменя цип и ми орезили ботушите

# 168
  • Пловдив
Цип не съм. Правил ми е други ремонти по обувки и чанти. Добре работи.
Иначе последният път като носех обувки там видях, че точно сменяше скъсан цип на едни ботуши, затова и се сетих като попита...

# 169
Без да искам да обидя който и да е, но за мен празнуването на РД на детски център си е тиха лудост! И 200 лв. да излезе, за мен са неоправдани, у дома си правя рождения ден на дребния много по-весело, продължително,колкото си искам време всъщност и доста по-обилно, ако желая. Това е зимния дребен. Другия е лесен, лятото, барбекю на поляна с 2 чувала играчки и децата и ние сме супер хепи:) На център децата точно са във вихъра си на втория час и хайде да си ходите, винаги ми е било неоправдано такова празнуване-имам доста познати дето не са никак добре материално, ама за рд-то на детето бам за 2 часа 300 лв...., ама всеки си знае и за всеки влак си има пътници:)

# 170
  • Пловдив
Ние сега за първи път ще празнуваме РД на детски център /Тон Бон Бон/.На първия й РД бяхме в ресторант,а на втория вкъщи.Зимно ни е детенцето и нямаме много избор.
За нас лично вкъщи не е добра опция-много работа и същите пари като разходи /украса,конфети,балони,шапки за гостите,хапка и пийка за дечицата и родителите/.Накрая на деня сме изцедени като лимони.Но може би ние сами си го правим,защото каним много хора-над 25 човека.Като вътре влизат и децата.Всичко си подготвяме сами.Това също е проблем  Grinning
Та тази година да видим как ще е.

# 171
Без да искам да обидя който и да е, но за мен празнуването на РД на детски център си е тиха лудост! И 200 лв. да излезе, за мен са неоправдани, у дома си правя рождения ден на дребния много по-весело, продължително,колкото си искам време всъщност и доста по-обилно, ако желая. Това е зимния дребен. Другия е лесен, лятото, барбекю на поляна с 2 чувала играчки и децата и ние сме супер хепи:) На център децата точно са във вихъра си на втория час и хайде да си ходите, винаги ми е било неоправдано такова празнуване-имам доста познати дето не са никак добре материално, ама за рд-то на детето бам за 2 часа 300 лв...., ама всеки си знае и за всеки влак си има пътници:)

Точно така си е - за всеки влак си има пътници.
На моите деца примерно им правя рождените дни с много желание. Момичето ми е зимно, първия й рожден ден съчетах с кръщене, другата седмица е втория й. Може би защото расте в такава среда и е присъствала на рождени дни буквално откакто си е отворила очите, пляска, вика, пее, гледа аниматорите... И аз и тя /въпреки че е на 2/ го чакаме този ден много нетърпеливо. Разбира се, че ще го направя както си реша.
Момчето ми е лятно, там пък колко идеи имаме. Той не признава празнуване извън вкъщи, имения ден може другаде, но рождения ден трябва да е задължително вкъщи. И въпреки всичко имаме толкова много работа по украсата, детайлите, програмата, менюто, пък почистването после.
Животът е толкова кратък, децата порастват толкова бързо, че просто не съществува филм да пропуснем да се насладим на тези мигове. Момчето ми е на седем, всички пазим страхотни спомени /и документирани/ от всичките му празници.
И сега говоря като майка, не професионално.
Каквито и изненади да си организираме с мъжа ми на нашите рождени дни, най-хубавите дни в годината си остават рождените дни на децата ми.
Няма как да ми определи някой, че 200 или 300 лв са много.  Simple Smile

Това пък за двато часа и където децата били тъкмо във фихъра си и трябвало да си ходят, хубаво, но наистина да беше така. Вкъщи като празнуваме, никога не сме слагали ограничения, винаги съм забелязвала, че гостите си тръгват на втория час, макс на третия. Още по-фрапиращ пример е от Стара Загора. Там детския ми център е голям и смея да кажа професионално направен и работещ. Точно заради такива "оплаквания" за двато часа - дълго мислих и приложих такава концепция, че всъщност може да удължиш рождения си ден колкото искаш. Дори за да бъда докрай честна с клиентите си, след втория час се плаща само за тези деца, които останат.
Това, което се получи, не е никаква изненада за мен - нищожен брой рождени дни се удължават, къде по финансова причина, къде че децата са наистина емоционално изстискани от двата часа, често и превъзбудени. Така че тая песен любовна за двато часа, вярвай ми не е точно така както си я мислим.
Да, може би моментът, че трябва да се напусне в точно определен час е дразнещ, но това е всичко.

Берлиц
моята племеница ходеше на френски там 2 години индивидуални уроци, даже й преподаваше съфорумка. бяха много доволни.
момичето вече не работи там, но предполагам държат нивото
обикновено децата, които завършват френската детска градина /вече е закрита/, продължават заедно някъде с езика. В Лиляната имаше точно затова паралелка с френски /от тази година я няма вече/.
Много от преподавателите във френската дават уроци за по-малки - племеницата ми пак така ходеше при една жена и понеже съм я карала и взимала, често съм присъствала и на уроците, мога да кажа, че жената имаше много добър подход.
При мен работят няколко момичета завършили френската, ако не намериш нищо или Берлиц ти се види скъп вариант, ще взема актуални телефони на учителки.

Последна редакция: нд, 29 яну 2012, 05:40 от Ерин Брокович

# 172

провери в алианс франсез

# 173

провери в алианс франсез

да, за тях забравих да кажа - те стартират курсове на определени периоди, при определен брой събрани деца на еднаква възраст и ниво. Тогава когато ние искахме, чакахме четири месеца и така и не се сформира курс, иначе хората бяха много любезни и добронамерени.

# 174
  • Пловдив
Благодаря, момичета!  Hug

За частен учител не съм мислила: предполагам, че ще е доста скъпо, пък и искам да се занимават в група. Индивидуално има кой да им помага, но с близък човек, който не е работил с деца и на когото се "качват" на главата, особено малкия, не става  Wink...та допълнителната помощ ще бъде само към това, което ще се учи на курс...

За Алианса не се сетих..Ще проверя там.

# 175
Магазин за левче, в който да продават печати-менте за нокти? В Смирненски?  Laughing Laughing Laughing

# 176
А някой ходил ли е в бистро "Тарт Фламбе"? Има рекламни билбордове из града и изглежда приятно място....

# 177
Да, много е приятно. За чаша вино и леко хапване е чудесно място. Менюто е малко ограничено, но това е, защото са заложили само на френска кухня. Иначе е много вкусно, цените са нормални.

# 178
  • В полето, под тепето.
Знаете ли салон където правят кавитация newsm78
  bouquet

# 179
  • Пловдив
Здравейте! Искам да попитам заскладове с памперси. Казаха ми, че има в Кичука някакъв, който е много евтин. Тепърва ми предстои да купувам памперси и ще съм благодарна, ако някой ме насочи къде е най-изгодно - мисля да купувам Памперс премиум кеър.

Общи условия

Активация на акаунт