Къде в Пловдив??? - 29

• 79 370
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
въпросът ти е за данъчното-логично е да имат касови апарати.Пусни сигнал с входящ номер в данъчното,и сподели какво са ти отговорили  Peace

# 136
  • Пловдив
Препоръчайте ми добра маникюристка, която да слага гел лак Shellac. По възможност в Смирненски или в центъра.

В центъра до гимназия Благоев.
Ако искаш телефон на лични.

Да. Благодаря!

# 137
въпросът ти е за данъчното-логично е да имат касови апарати.Пусни сигнал с входящ номер в данъчното,и сподели какво са ти отговорили  Peace

да, няма как да не им искат касови апарати. Някой сигурно е решил, че като са деца и могат да се правят на диви.

# 138
Препоръчайте ми добра маникюристка, която да слага гел лак Shellac. По възможност в Смирненски или в центъра.
Поля в Сити центъра салона е много добра. Peace

# 139
Препоръчайте учителка по статистика, която дава частни уроци. Praynig
ПП:Незнам въпроса ми е за тази тема Simple Smile Но ако не е моля да ме извините.

# 140
Здравейте, Дами  bouquet
Отдавна не съм ви чел. Ще се върна из темата, може да харесам нещо.
Какво ново из Пловдивския пазар? Разходих се днес из вашия хубав град. Стори ми се почистен, подреден. Ама и доста празни магазини. "Дава се под наем" ?

# 141
Тая тема все ми се губи и не ми се показва.  Thinking
Както и да е... търся шаблони(печати) за нокти. Да не са оригинални, че ще трябва да дам 30лв. за 3 шаблона. Може и нещо фалшименто да е, понякога не са чак толкова зле и вършат работа. Къде мога да намеря? Някъде в Смирненски?

# 142
Не знам Ерин Брокович откъде има информация за скорошното отваряне на H&M в Пловдив, но ето тази статия в Дневник казва, че първите магазини ще бъдат в София, Бургас и Варна, Пловдив е на по-късен етап: http://www.dnevnik.bg/biznes/2012/01/25/1752392_hm_otvaria_purvi … u_nas_na_10_mart/

откъдето я имам, я имам  Simple Smile
няма да го напиша тук където чете половината град
явно така са решили
като му дойде времето, ще го обявят
аз все още не съм им наета за говорител

# 143
Здравейте, Дами  bouquet
Какво ново из Пловдивския пазар? Разходих се днес из вашия хубав град. Стори ми се почистен, подреден. Ама и доста празни магазини. "Дава се под наем" ?

Добре дошъл в Пловдив, Дедо!
В Нашият град най-хубавото нещо си остават красивите жени.
Отдавна отмина времето когато Софианци се втурваха уйекенда в Пловдив на пазар.
От началото на януари представители на световни и европейски фирми си правят ежегодния одит и констатацията е, че Пловдив е "залязващ" от към търговия на всички нива. Ямбол бил в по-добра позиция.
Това с празните магазини е може би защото чакаме "големите вериги да влязат с гръм и трясък" - просто им се освобождава терен. Joy Joy Joy
Но пък ако си решил да пазаруваш балони - тук са най-добрите, най-качествените и неповторими!
Приятно да си изкарате в иначе хубавия ни Пловдив!  bouquet

# 144
Някой знае ли добър обущар в Пловдив? Трябва да си сменя скъсан цип на ботуш.

# 145
Здравейте, Дами  bouquet

Добре дошъл в Пловдив, Дедо!
В Нашият град най-хубавото нещо си остават красивите жени.
Отдавна отмина времето когато Софианци се втурваха уйекенда в Пловдив на пазар.
От началото на януари представители на световни и европейски фирми си правят ежегодния одит и констатацията е, че Пловдив е "залязващ" от към търговия на всички нива. Ямбол бил в по-добра позиция.
Това с празните магазини е може би защото чакаме "големите вериги да влязат с гръм и трясък" - просто им се освобождава терен. Joy Joy Joy
Но пък ако си решил да пазаруваш балони - тук са най-добрите, най-качествените и неповторими!
Приятно да си изкарате в иначе хубавия ни Пловдив!  bouquet
Мери, май си права. Но поне кръчмите са добри. Както са и полупразни - повече ми харесват.
А Ерин получава поздравления от мен за балоните, но за Кауфланд хич не е точна Laughing

# 146
  • Пловдив
Някой знае ли добър обущар в Пловдив? Трябва да си сменя скъсан цип на ботуш.

Препоръчвам ателието на ул. "Отец Паисий" до арменското кафе "Ереван".

# 147
хайде, хайде, ти си пристрастен /и за двете твърдения   Simple Smile/
и аз пазарувам от веригите хич да не е, две деца храня....
верно, не съм навътре като теб в нещата, обаче вериги, вериги, пък кой успя да ми вземе парите - метро, защото ходя по работа и кауфланд с месото и зеленчуците.

# 148

А Ерин получава поздравления от мен за балоните, но за Кауфланд хич не е точна Laughing

Абе, точна, не точна - важното е да се пише, пък какво.... newsm78.
А..............Пловдивските кръчми всички Софианци си ги уважават! 

# 149
хайде, хайде, ти си пристрастен /и за двете твърдения   Simple Smile/
и аз пазарувам от веригите хич да не е, две деца храня....
верно, не съм навътре като теб в нещата, обаче вериги, вериги, пък кой успя да ми вземе парите - метро, защото ходя по работа и кауфланд с месото и зеленчуците.
Верно е, че не съм безпристрастен Joy
Олеее, ама недей така Laughing
Месо и зеленчуци от Кауфланд? То аз от никой супер не купувам тез двете, камо ли от този Laughing

Общи условия

Активация на акаунт