Къде в Пловдив??? - 29

• 80 104
  • 750
  •   1
Отговори
# 420
  • Пловдив
Здравейте момичета, да ви питам къде в града останаха зоо магазини, в които се продават животни?Имам в предвид зайчета, хамстери, рибки, папагали?Благодаря:)

И други са ти казали - ЗОО Мания е преди Вис Виталис, до Барт, точно срещу Чайка.
Има от всичко, дори кучета и котки.

# 421
  • София
Момичета, много, ама много спешно ми трябва техник за поправка на перални Cry Помня, че преди време тук се размятаха координати, но не ми е било зор...Трябва ми човек, който да ходи по домовете. Благодаря ви предварително!!!

Люба -  Hug

0888 461 649 - Стоян. По Коледа ни се наложи да се обадим на човека- бърз и точен. Peace

Христо Колибаров - 0888 99 29 54 - поправя автоматични перални. 2 пъти е идвал у нас и нямам никакви забележки, бързо и качествено работи. Дано и на теб помогне.

# 422
  • Пловдив
Момичета, много, ама много спешно ми трябва техник за поправка на перални Cry Помня, че преди време тук се размятаха координати, но не ми е било зор...Трябва ми човек, който да ходи по домовете. Благодаря ви предварително!!!

Люба -  Hug
И ние по Коледа викахме майстор, ходи по дом и е много любезен и съвестен, Георги - 670513, 0889 259579, 0885 306569. Човека поправя и бойлери и всякакви ел. неща.

# 423
Здравейте! Искам да попитам къде в Пловдив има добри сервизи за компютри?

# 424
  • Пловдив
Трябва да организирам 1 детско тържество за началото на Март (не е РД), обаче времето очевидно е против плановете ми (трябваше да е на открито)  Confused

Детски център ще мисля в краен случай, ако друго не ми роди главата.

В този ред на мисли - сещате ли се за място с детски кът или поне да има място за игра в Кичука/Център/Тракия? АЗ за Кичука освен Гладиатори (ама тоя шум не мога да си причиня доброволно) и Вердито на Славееви гори друго не се сещам?   

# 425
  • о`майна лунна нощ е
Зависи колко е "детско". Напоследък приятели масово си организират такива посещения за деца 8-12 години в боулинга на Акваленда.

# 426
  • Пловдив
По-детско, предучилищна.

# 427
Трябва да организирам 1 детско тържество за началото на Март (не е РД), обаче времето очевидно е против плановете ми (трябваше да е на открито)  Confused

Детски център ще мисля в краен случай, ако друго не ми роди главата.

В този ред на мисли - сещате ли се за място с детски кът или поне да има място за игра в Кичука/Център/Тракия? АЗ за Кичука освен Гладиатори (ама тоя шум не мога да си причиня доброволно) и Вердито на Славееви гори друго не се сещам?   

Ако е празник на буквите, ми се обади, ще ти дам няколко предложения.
Каквото и да е, мога да дам няколко предложения, стига да знам какво ти трябва.

# 428
Търся магазин в Пловдив или интернет магазин за плетени ленти за глава като тази

# 429
Ерин, дай някаква нетрадиционна идея за края на 4 клас Praynig Тази година се разделям с моите слънчовци и искам раздялата ни да остане незабравима за тях ( а и за мен и за родителите им) Wink

# 430
Ерин, дай някаква нетрадиционна идея за края на 4 клас Praynig Тази година се разделям с моите слънчовци и искам раздялата ни да остане незабравима за тях ( а и за мен и за родителите им) Wink

Варианти много - ако ти се занимава, може да си направите пикник на някоя поляна, ще стана супер и за децата и за родителите. Ако имате нужда от програма, озвучаване и тн т, може да се наеме. Зависи и самите родители с каква настройка са.
Да наближи, ще се чуем по телефона и ще ти дам идеи.

# 431
Търся магазин в Пловдив или интернет магазин за плетени ленти за глава като тази

Прилича много на една моя плетена лента. Пак с цвете е, отзад се закопчава с копчета. Купих я от магазина с шапките на Антим. 5-6 лв струваше и имаше няколко цвята. Peace

А идеи за рожден ден в ДГ? Някой беше наемал едно момче -фокусник. Дали ще е подходящ за 3-5 годишни деца в ДГ Thinking Някакъв негов телефон също да дадете Simple Smile

# 432
За фокусника,аз бях писала че съм доволна.Бяхме взели ваучер от сайт за колективно пазаруване и понеже така и не измислихме повод да го ползваме,го поканихме в детската градина на децата/лятото и без това се чудят какво да ги правят в сборните групи/.И децата и персонала останаха очаровани.
А,доколкото разбрах и без ваучер,цената е напълно приемлива.
Маг Марио Меров
Мобилен телефон: 0899 54 77 44
E-mail: merov1993@abv.bg
Момчето е наистина много младо,но пък явно има голямо желание за това които прави и много се старае.Надявам се и на Вас да Ви направи празника хубав!

# 433
  • пловдив
Здравейте  Hug
Февруари напредва и аз да си подновя поканата  Laughing

БЛАГОТВОРИТЕЛЕН МАРТЕНСКИ БАЗАР
НА ДБМ В ПЛОВДИВ
ще се проведе на 25 и 26 февруари от 10 до 19 ч
и на 27,28 и 29 февруари от 18 до 19 ч
в МОЛ – Пловдив

темата в подфорум Хоби
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=636289.0
и страницата във Фейсбук
http://www.facebook.com/pages/%D0%A4%D0%BE%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D1% … 0%B2/172709261373
част от изработените мартенички
http://antom.snimka.bg/hobby/martenichki-2012.648148.all

# 434
Момичета,къде да гледам за дървени играчки? Знам магазина до Халите,по големите вериги,другаде?
Такава маса за футбол виждали ли сте?

Много ми домъчня :
http://www.bnews.bg/article-43742?fb_ref=.TzVwdzOR6IJ.like&f … e=profile_oneline

Последна редакция: пт, 10 фев 2012, 22:39 от Трапезица

Общи условия

Активация на акаунт