Къде в Пловдив??? - 29

• 80 111
  • 750
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Съществува ли магазина на БЕКО на ул.Пере Тошев?
Да, даже е отремонтиран.

# 406
Още един глас за Първа лъжичка!Ски оборудване имаше в Ла Фиеста,сега нз имат ли още и какво!

# 407
  • Майничка
В тази или в предишната тема,някой питаше за параван/за стая,не за баня/,обаче не намирам отговорите.....Та,ако е намерил/или поне е проверил дадените тогава идеи,къде и какви се предлагат/ще съм много благодарна да сподели.  bouquet

Паравани има е в индийските магазини преди Пешеходния мост и на "Гладстон". Другият вариант е да го направи дърводелец, преди години съм поръчвала в работилницата на Операта, която е в пресечка на "Родопи", с мой плат.

# 408
Благодаря и на теб,gargamela  bouquet....и аз се сетих за индийските магазини,но там цената нещо не ме устройва/както и в "Стил декор",където има,ама нещо много ми се виждат 820лв./,така че сега ти взимам идеята и събирам препоръки за бързи и качествено работещи дърводелци/да се вместят в някакви по-разумни граници...например до 100-тина лв.,максимум/

# 409
В тази или в предишната тема,някой питаше за параван/за стая,не за баня/,обаче не намирам отговорите.....Та,ако е намерил/или поне е проверил дадените тогава идеи,къде и какви се предлагат/ще съм много благодарна да сподели.  bouquet

Люба, декоративни паравани лятото гледах в Малката търговия на Брезовско шосе, първата рампа в ляво, не помня първи, втори или третия склад беше - за сувенири . Цената беше 48 лв.  Вчера минавах от там, но сега прочетох. Ако не ти е спешно, другата седмица имам ходене до там и мога да проверя. Peace

# 410
meri 68 ,още утре ще бъде проверено на място.......Благодаря ти!Абе,знам аз,къде да питам и да получа бързо отговори... Wink

# 411
Здравейте момичета, да ви питам къде в града останаха зоо магазини, в които се продават животни?Имам в предвид зайчета, хамстери, рибки, папагали?Благодаря:)

# 412
момичета,от къде купувате охладено пилешко? аз вземам на Градус-на края на Д. Николаев,но ми се ще някоя друга фирма да пробвам.Благодаря   bouquet
Аз напоследък купувам само от ЛИДЛ и съм доволна. Случайно взех от Кауфланд някакво охладено пилешко и миришеше буквално на лекарства,ужас!Аз много рядко купувам месо, вземам основно за малките, защото са си хищничета:) Това в ЛИДЛ ми харесва.

# 413
Здравейте момичета, да ви питам къде в града останаха зоо магазини, в които се продават животни?Имам в предвид зайчета, хамстери, рибки, папагали?Благодаря:)
Сещам се на първо четене за зоомагазина до у-ще"Душо Хаджидеков"...за риби не помняда съм виждала там,но хамстери,морски свинчета,зайчета и чинчили има със сигурност.Риби-много видове има в зоомагазина с/у Форума в Тракия/до Арбанаси/,там също има и свинчета и хамстери.А,влечуги и паяци/+ стандартните дом. любимци/ има в едно магазинче на ул."Йосиф Шнитер"-това е в района на кино "Космос"...ама по зад него....Иначе животни продават и в Терариум "Пловдив" в Капитал сити център-а.
А,за пилешко охладено и аз от година и нещо купувам само от Лидл-наблягам на целите пилета,но и разфасофките ги бива/също и охладените дробчета и воденички/.

# 414
  • Пловдив
Сещам се на първо четене за зоомагазина до у-ще"Душо Хаджидеков"...за риби не помняда съм виждала там,но хамстери,морски свинчета,зайчета и чинчили има със сигурност.Риби-много видове има в зоомагазина с/у Форума в Тракия/до Арбанаси/,там също има и свинчета и хамстери.А,влечуги и паяци/+ стандартните дом. любимци/ има в едно магазинче на ул."Йосиф Шнитер"-това е в района на кино "Космос"...ама по зад него....Иначе животни продават и в Терариум "Пловдив" в Капитал сити център-а.
А,за пилешко охладено и аз от година и нещо купувам само от Лидл-наблягам на целите пилета,но и разфасофките ги бива/също и охладените дробчета и воденички/.
Има и един голям зоомагазин на бул.6-ти септември до Вис Виталис.

# 415
  • Пловдив
Лятото купувахме бяло папагалче за подарък от магазинче на Авксентий Велешки. В участъка между Гладстон и Градската градина са поне 2.

# 416
MiaMIa,Зависи към какво си се ориентирала,имам някакъв спомен че си в Тракия,на Гербера отдолу има ЗОО Магазин и има горе-долу избор на животни,до Арбанаси в магазина също,нашия папагал го купихме чрез един форум,понеже там пишат много които си развъждат!Ако искаш обаче нещо непретенциозно,обикновен магазин ти върши чудесна работа!

# 417
  • Пловдив
Сещате ли се дали някъде около Гранда (или в Гранда) има магазин за фитнес добавки?
Върти ми се в главата, че там съм виждала, но не се сещам къде точно.

# 418
Момичета, много, ама много спешно ми трябва техник за поправка на перални Cry Помня, че преди време тук се размятаха координати, но не ми е било зор...Трябва ми човек, който да ходи по домовете. Благодаря ви предварително!!!

Люба -  Hug

# 419
Момичета, много, ама много спешно ми трябва техник за поправка на перални Cry Помня, че преди време тук се размятаха координати, но не ми е било зор...Трябва ми човек, който да ходи по домовете. Благодаря ви предварително!!!

Люба -  Hug

0888 461 649 - Стоян. По Коледа ни се наложи да се обадим на човека- бърз и точен. Peace

Общи условия

Активация на акаунт