Къде в Пловдив??? - 29

• 80 115
  • 750
  •   1
Отговори
# 390
  • Пловдив
Някои може ли да даде отзиви за детска кухня "Първа лъжичка" ?
Ние се засега се записахме в държавната "Звездичка"

Звездичка не е толкова лоша-ядяхме я.Частната пълно коремче е много по-лоша от звездичката

# 391

Също се интересувам от шише за вода /за момче/ с Бакуган или Бен Тен? В Джъмбо?Има много интересни във някои сайтове за онлайн поръчки,чудех се дали няма подобни , но с по-народни цени...
Благодаря предварително!
Има-с Бакуган,Трансформърс-и,Спайдърмен/за Бен Тен не съм сигурна,но май имаше и с него/...изобщо избора е приличен.Метални са шишетата,с пластмасова капачка.Ако не се лъжа цената е 4,99лв.От същите серии има и кутии за храна.

# 392
И тези метални шишета,какви чудеса образуват вътре..няма да споменавам Close

По повод чиниите и чистенето последния път техниците казаха да се намаже с антифриз.

# 393
  • Пловдив
При нашата антена на Булсатком най-добре помага кана с гореща вода Peace Не знам какво мислят техниците по въпроса  Rolling Eyes ,но....върши работа. Peace

# 394
Благодаря! Условията и цените във втората фирма излеждат доста приемливи.
И на мен така ми се струват. Аз досега директно пазарувах през немския амазон, защото знаех само първата фирма и доставката с нея ми излизаше по-скъпа. Лошото беше, че много стоки не можех да поръчвам, защото не ги доставят до България. Другото, което ми харесва за втората фирма е, че можеш веднага да поръчаш, а не като първата да попълваш заявка и се губи време. А понякога има страхотни артикули на невероятни цени за много кратко време и докато се заяви, те докато поръчат, вече цената не е актуална. Сигурно го знаете този номер, но все пак да споделя, че едни и същи стоки в немския и английския амазон имат голяма разлика в цените. Аз преди да поръчвам сравнявам артикулите в двата сайта (друг е въпросът, че не всички артикули могат да бъдат намерени едновременно в двата).

# 395
ЗА частната кухня "Първа лъжичка" и аз реших да поръчам от тях , но няма да повторя повече!!!Бяхме се разбрали,когато ми приеха поръчката по телефона, да ми донесат храната до вратата на апартамента( аз и затова поръчах от тях щото уж имат доставка до дома) т.к сами разбирате,че с малко дете на 11 месеца няма как да го оставя само в апартамента и да слизам да чакам долу пред входа да ми доставят храната ,както те ми казаха, че ще направят първоначално.Разбрахме се да ми я качат горе и аз затова поръчах,да ама не...Шофьорът се държа много нагло през цялото време ми крещеше и каза, че няма да се качи , че неможел да си губи времето. Сякаш ще стане по-бързо, ако аз си облека детето взема го на ръце и сляза долу.
А това което ми донесоха беше горе -долу добре като изключим малките порции и манджата от черен дроб, която не бих дала на детето си. Повече не бих поръчала от тях.Ще търся други кухни!!!

# 396
  • Пловдив
Аз ползвам детската кухня на "Експресно парти".
http://www.1expresno.com/menu_detska%20kuhnia.htm
Доволна съм най-вече от това, че ми я носят до вратата и не ми се налага да излизам в тоя студ. Като качество - детето я яде, но ми се струва, че преди няколко години когато взимах за големия, беше по-добре сякаш. Уж са същите неща, а вече не ми се струват толкова вкусни. Срам ме е да си призная, но от някои неща съм си поръчвала и за мен, защото много вкусно ми миришеше, а детето голяма ламя бе, всичко изяждаше  Mr. Green

# 397
Момичета, някой знае ли магазин за ски оборудване втора употреба в Пловдив?
От вчера се ровя в нета и нищо не намирам. Благодаря предварително.

# 398
момичета,от къде купувате охладено пилешко? аз вземам на Градус-на края на Д. Николаев,но ми се ще някоя друга фирма да пробвам.Благодаря   bouquet

# 399
  • Пловдив
Съществува ли магазина на БЕКО на ул.Пере Тошев?

# 400
В тази или в предишната тема,някой питаше за параван/за стая,не за баня/,обаче не намирам отговорите.....Та,ако е намерил/или поне е проверил дадените тогава идеи,къде и какви се предлагат/ще съм много благодарна да сподели.  bouquet

# 401
ДА и аз си мислих да се насочвам към детска кухня "Експресно парти" щях да звъня да питам дали я носят до вратата на дома? bugaboo мерси за споделеното мнение за нея.Ще се радвам, ако има и други да споделят.

# 402
Момичета, някой знае ли магазин за ски оборудване втора употреба в Пловдив?
От вчера се ровя в нета и нищо не намирам. Благодаря предварително.
На Петко Д. Петков в участъка между Капитан Райчо и районното. Peace

# 403
Параван за стая гледах в баумакс, красив беше, в черно и бяло, на цветя (но беше преди месеци) - цената беше около сто лева, дори мисля точно 100...

# 404
Стеф,благодаря ти....,както винаги си много отзивчива!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт