Къде в Пловдив??? - 29

• 79 270
  • 750
  •   1
Отговори
# 45
Момичета има в подлеза на Тримонциум 2 магазина с потници по витрините в едни ярки цветове - резедаво, бяло, циклама, знаете ли на коя фирма са, кой е вносител, за да видя дали има някакви модели в Интернет, че скоро нямам път натам!? Thinking

# 46
  • Пловдив
Единият мисля, че е на Акропол:
http://akropolbg.com/
Те имат магазини на доста места из града.
Ако успея днес ще погледна и ще пиша пак.

# 47
Някой да знае къде се продават сателитни антени ?Дали в доставката влиза и монтаж?Благодаря.

# 48
  • Пловдив
Момичета, има ли някъде намаление на детски боти (33-34н)? 

# 49
Някоя от вас има ли идея къде в Пловдив могат да се намерят матраците на Екон - гр. Бяла във вид, в който можеш да легнеш на тях и да ги пробваш?

# 50
  • Пловдив
Някоя от вас има ли идея къде в Пловдив могат да се намерят матраците на Екон - гр. Бяла във вид, в който можеш да легнеш на тях и да ги пробваш?

http://www.ekon-bg.com/bg/dealers.php

може да се обадиш да питаш на тези в Пловдив с какво разполагат точно

# 51
Момичета има в подлеза на Тримонциум 2 магазина с потници по витрините в едни ярки цветове - резедаво, бяло, циклама, знаете ли на коя фирма са, кой е вносител, за да видя дали има някакви модели в Интернет, че скоро нямам път натам!? Thinking
Имам трико блузи от единия от магазините - Атлетик Спорт, с. Куклен е производителят  Peace

# 52
  • Пловдив

Пробвай в магазин "Галеро". Там имат матраци на Магнифлекс, които може да пробваш, добре си полежах  Laughing Но аз се интересувах конкретно от тях. Имат и други видове изложени, така че може и на ЕКОН да имат.  Peace

# 53
bugaboo, Drozi, благодаря, доста време ми спестихте!   bouquet

# 54
Виж в "Борса за матраци" на ул. "Л. Каравелов", съседната сграда на НАП - "Местни данъци и такси", която се намира на ул."Радетцки", преди колелото на бул. "Васил Априлов" Peace

Ако някоя събира метро точки за текущата промоция на ножове "Солинген", мога да помогна с 3 пълни флаиъри с 120 точки.

Последна редакция: пн, 23 яну 2012, 12:01 от meri 68

# 55
Някой сеща ли се за магазин за китайски сувенири или фен шуй артикули в Пловдив?

# 56
Поредната тъпотия...
http://news.plovdiv24.bg/322701.html
А ми беше толкова удобно за 3 лв. от точка до точка  Sad

# 57
Хубав детски анцунг за госпожица на 7г.да е срещал някой сега по намаленията,че нямам грам време за обиколки.
В Кенвело или в магазина до Джумаята, който преди беше на Тера Нова, а сега продават и др. марки

# 58
Някой сеща ли се за магазин за китайски сувенири или фен шуй артикули в Пловдив?
Аз си купувам от магазините на СОАН, но за съжаление няма много голям избор...

# 59
Момичета, някоя вадила ли е скоро снимки на хартия? Интересува ме цената на 9/13 и на 10/15? Hug

Общи условия

Активация на акаунт