Къде в Пловдив??? - 29

• 79 346
  • 750
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Някой може ли да ми каже цени, или поне как се казва фитнеса на паркинга срещу Гранда. И как е обстановката. Имат ли сайт.Thinking Че мен всяка пролет ме обзема ентусиазъм за спорт, бързо ми минава, обаче......  Tired А при Тотал Спорт е кошмар с паркирането.

# 631
  • Пловдив
Някой може ли да ми каже цени, или поне как се казва фитнеса на паркинга срещу Гранда. И как е обстановката. Имат ли сайт.Thinking Че мен всяка пролет ме обзема ентусиазъм за спорт, бързо ми минава, обаче......  Tired А при Тотал Спорт е кошмар с паркирането.
Bizarr - http://bizarrfitness.com/
Има цени на сайта. Шефа ходи там и е доволен.

# 632
  • Пловдив
miraluba   bouquet Идеално ми е като условия. Сега трябва да внимавам да не ме напусне ентусиазма.  Mr. Green

# 633
Не знаех, че са отворили фитнес. Цените са супер. Видях, че пише очаквайте скоро дамски фитнес- ще е супер, че не се виждам как "тренирам" редом с мъжагите  newsm39

# 634
Аз ходих да го разгледам малко след като го откриха. Момичето ми каза, че цената е 2.80 като има и разни карти, с които ти излиза 2лв тренировката. Вътре уредите бяха нови, имаше по няколко от най-често използваните. Разгледах и съблекалните с банята. Тогава беше спокойно, но беше през деня. Все се каня и аз да ходя, само дано не е лудница вече.

# 635
  • Пловдив
Ами аз мисля да ходя по време, когато не се предполага, че ще има много хора. В Тотал спорт това време беше след 10-11 часа и следобед към 15-16 часа. Предполагам и тук ще е така. На мен не ми пречат мъжете, аз и без това ползвам само определени уреди, на които те не обръщат особено внимание.  Laughing В Тотал Спорт много ми харесваше, че като отида следобед и лилавата зала т.е. дамската секция обикновено беше празна, но и това тук е новичко и ми изглежда много добре.  Peace

# 636
  • Пловдив
razel_dazel в часовете, в които мислиш да ходиш наистина се предполага че ще е по-спокойно.

# 637
Дами, препоръчайте ми ресторант с добра кухня. Изключвам рибните ресторанти. Колебая се между Унико, Амстердам,. Ако някой има пресни впечатления, моля за отзиви. Приемам и други предложения.  Hug

# 638
Някой скоро да е купувал бебефон? Къде има ранообразие на модели?
Май се насочвам към марката Фишер прайс. Бюджета ми е макс. 100 лв.
Сещам се за магазин Штъркел. В Джъмбо дали има?

# 639
  • до Пловдив
търсим детска комбайна нещо подобно на тази  
http://www.bebe-best.com/images/z8/q568l1.jpg
ако някои е виждал някъде в пловдив нека пише в краен случай ще поръчваме по нета

# 640
  • Пловдив
Някой скоро да е купувал бебефон? Къде има ранообразие на модели?
Май се насочвам към марката Фишер прайс. Бюджета ми е макс. 100 лв.
Сещам се за магазин Штъркел. В Джъмбо дали има?

В Джъмбо има 2-3 модела бебефони, като единият от тях е с видео и е 150 лв. Другите не ги помня. Може да видиш във Вис Виталис. Аз като ги гледах в Хиполенд до Метро имаха само 3-4 модела.

# 641
Не знаех, че са отворили фитнес. Цените са супер. Видях, че пише очаквайте скоро дамски фитнес- ще е супер, че не се виждам как "тренирам" редом с мъжагите  newsm39

Къде го пише това за дамския фитнес, аз нищо не видях.  Laughing
В различно помещение ли ще се намира?

# 642
≾_Smile_≿ в галерията на една снимка се вижда голям плакат и пише "Очаквайте скоро разширение към Бизар фитнес център- кардио зала, дамски фитнес, СПА и масажен център". Би трябвало да е отделна зала.

# 643
Vilian, от типа на ресторантите, които си споменала Унико и Амстердам, има нов ресторант с добра кухня, който отвори тази седмица, казва се Рубаят (на мястото на стария Руски клуб е, на Младежка, до прелеза). Освен, че яденето е добро, алкохолът е на заводски цени, нямат никаква надценка. Друг ресторант за който се сещам е Ла Рива (имат сайт). И Хемингуей и Мемори са от този тип. Зависи какво търсиш и горе-долу какъв да е бюджета.  Peace

Биренка, ние наскоро купихме бебефон от Вис Виталис, около 100лв беше, засега сме го ползвали 2-3 пъти, ок е. Но нямаше особен избор, имаше 4-5 вида.

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 13:48 от Blurmoi

# 644
Ние в последно време все ходим в Одеон на Отец Паисий Peace

Общи условия

Активация на акаунт