Къде в Пловдив??? - 29

• 79 953
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
  • Майничка
Drozi, благодаря!

# 616
Здравейте, момичета! От къде можем да купим скиорски комплект /може и цял гащеризон / за 6г. госпожица на нормални цени?Преди с мъжа ми сме си купували от Диадора срещу Новотела, но сега май го няма този магазин! Благодаря!
Магазин за спортни стоки има и в Гранда, на втория етаж зад ескалаторите редицата се намира (като се качваш се пада зад теб). Не знам как се казва магазина, но продавачката спомена, че зареждат от Унгария, доста хубави неща видях за големи и малки, и най-важното на прилични цени. Мъжа ми си хареса яке- плътно, скиорско, под 60 лв беше, но нямаше неговия номер, за малката супер гащеризон за ски за 30 лв- страхотен, комплекта с яке пак за нея беше 60 лв. Съжалявам, че не взехме комплекта, но ще се отбия и аз скоро пак през този магазин  Laughing Бях преди 3 седмици там и нямаше много избор на номерация, но казаха, че като се оправи времето ще ходят за стока, та се надявам да е добре заредено .

# 617
Здравейте, момичета имам една молба ако някоя от вас има чехли които не носи тъй като горната им част не става вече, но ходилата-подметките им все още стават нека ми пише-може и тока да е за смяна! Ще ми е от помощ. Имам нужда от 37 най-много 37.5, като номер. Може и да ги купя в зависимост от цената..Само да не са с висок ток.
Пишете ми може и лс, най-добре. Благодаря
Peace   bouquet
Praynig

# 618
Канапе станаха съвсем апокрифни, сменят си телефоните, не мога да ги открия и се отказах да поръчвам от тях. Иначе години наред са ми вършили работа.
Прехвърлих се да поръчвам в Шейкър от половин година.

# 619
И аз препоръчвам Канапе  Peace много добри цени и бърза изработка

# 620
  • Пловдив
mucana,  няма за какво толкова да ми благодариш Simple Smile линка го взех от темата за Черешката.
За магнитите ще питам довечера и ще пиша.

# 621
  • Майничка
Благодаря и на Ерин и Бгбебе, поръчах вече, утре ще са готови.

# 622
Моля за идея, къде да намеря възглавници от гъши пух на нормални цени. Благодаря предварително  bouquet  bouquet  bouquet

# 623
  • Пловдив
mucana, приятелката ми има от комплекта за 33лв, с магнит са. Каза, че са качествени, но не ги ползва често, защото мелят едро.

# 624
Моля за идея, къде да намеря възглавници от гъши пух на нормални цени. Благодаря предварително  bouquet  bouquet  bouquet

Освен за юск и метро може би за другаде не се сещам а и незнам изобщо има ли.

# 625
Blekuta,благодаря ти!Информацията е много полезна.Но май ще ги поръчам,много са забавни

# 626
  • Пловдив

Моите и двете за спалнята са от гъши пух и си ги купихме от Юск и съм много доволна. Цената не я помня, но не е била висока  Peace

# 627
 Благодаря на Doni M и 666  Coffee Coffee

# 628
ААХ , до края на февруари има намаления в Юск на възглавници, одеала, матраци и т.н

# 629
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Търся лупа, но с възможно по-голямо увеличение. Знаете ли къде продават такива и какви са приблизителните цени?

Общи условия

Активация на акаунт