Къде в Пловдив??? - 29

• 79 946
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
Doni M, гледах такива комплекти в м-н "ШТЪРКЕЛ" - нямат щампи, сравнително изчистени са, като се изключи бродерията. Виж и сайта: http://www.shtarkel.com/products/zavivki.html

# 601
  • Пловдив
Благодаря!  Щъркела съм го пропуснала, но днес ще се поправя и ще мина да видя какво имат.

# 602
Търся такова легло http://i-cdn.apartmenttherapy.com/uimages/ohdeedoh/2008-08-01-ik … 20convertible.jpg
моделът е на Икея, но вече го няма, ако някой е виждал нещо подобно в мебелните магазини....

# 603
  • Пловдив
ббб в кой клас сте в момента и към кой университет сте се насочили?! Със сигурност има много курсове и добри преподаватели в Пловдив, а има и курсове към съответните университети...

Догодина завършва т.е випуск 2013/14г.И аз съм се насочила към курсовете организирани от два университета но ми се искаше и мнение някакво.Варианта с частните уроци го изключвам.
    По-важно е детето къде ще кандидатства.Ако е за УНСС-търсете по-леко ниво курс и подготвящ за тестова форма на изпитване.Ако е за УСАГ-трябва много сериозна подготовка.
    От курса има смисъл,ако в него са събрани деца с равностойно ниво, иначе лично за мен е загуба на време.Добре е да проверите и дали курсът има предварителен тест за нивото на кандидатите.

# 604
Doni - погледни в онлайн магазин Касида - там предлагат интересни комплекти, полски ако не се лъжа, вместваш се в сумата. В Роксима нещата са много хубави, но аз като ходих да търся, ми казаха, че нямат размери за детска кошарка Thinking Относно Тач - много им бях хвърлила око, ама много...И за Коледа, като купувахме подарък на племенницата ми, реших да бъде комплект за кошара с едни розови патенца - ами, трябва да ви кажа, че на картинка изглеждат страхотно, но на живо са си направо пошли Confused Цената на комплекта (вкл. всичко) беше 110лв. Щампите бяха много зле направени, материята не беше нищо особено..Много бях разочарована...

# 605
  • До моста на реката
Здравейте, момичета! От къде можем да купим скиорски комплект /може и цял гащеризон / за 6г. госпожица на нормални цени?Преди с мъжа ми сме си купували от Диадора срещу Новотела, но сега май го няма този магазин! Благодаря!

# 606
Здравейте, момичета имам една молба ако някоя от вас има чехли които не носи тъй като горната им част не става вече, но ходилата-подметките им все още стават нека ми пише-може и тока да е за смяна! Ще ми е от помощ. Имам нужда от 37 най-много 37.5, като номер. Може и да ги купя в зависимост от цената..Само да не са с висок ток.
Пишете ми може и лс, най-добре. Благодаря
Peace   bouquet

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 17:37 от kori_1

# 607
Здравейте ,дами!Онзи ден гледах Черешката на тортата  и в дома,в който Дидо готвеше,имаше страхотна солница-бяло зайче,на което  като му стискаш ушите и пуска сол.Някакви идеи къде мога да намеря такава?Естествено и предложения за други  градове и от нет също стават!

# 608
  • Пловдив
заповядай Simple Smile
http://www.chunche-bg.com/shop/melnici-solnici/258-kai-pgra-sbk.html

пп:между другото, не виждам в сайта да пише, но моя приятелка има такива - зайчетата имат магнит и тя ги държи залепени на хладилника (за радост на децата ми)

# 609
Здравейте, момичета! От къде можем да купим скиорски комплект /може и цял гащеризон / за 6г. госпожица на нормални цени?Преди с мъжа ми сме си купували от Диадора срещу Новотела, но сега май го няма този магазин! Благодаря!

Хубави намаления имаше в спорт депо срещу баумакс.В аркадия срещу метро по принцип също има.

# 610
blekuta,златна си!Нямам думи Simple Smile Аз си мислих,че ще си остане висящ въпросът ми   bouquet   bouquet

# 611
заповядай Simple Smile
http://www.chunche-bg.com/shop/melnici-solnici/258-kai-pgra-sbk.html

пп:между другото, не виждам в сайта да пише, но моя приятелка има такива - зайчетата имат магнит и тя ги държи залепени на хладилника (за радост на децата ми)
Страхотна цена, извинявам се за коментара но не се сдържах! Peace

# 612
blekuta,кои зайчета са с магнити-тези,които са поотделно  или комплекта бяло и черно.Аз се спрях на комплекта,заради цената ,разбира се, и сега се чудя дали са надеждни ушичките на тези по-евтините -все пак трябва да ми  мелят и пипера и хималайската сол?

# 613
  • Майничка
Да знаете къде в Пловдив мога да намеря дамски или юношески тениски с манга мотиви или евентуално, някъде където щамповат на място с моя картинка? Вариант нет и доставка ми е късно.

# 614
Да знаете къде в Пловдив мога да намеря дамски или юношески тениски с манга мотиви или евентуално, някъде където щамповат на място с моя картинка? Вариант нет и доставка ми е късно.
Канапе студио - в пресечка на Пещерско, срещу ТЕТ-а горе-долу  Peace Доволна съм от качеството и цената - стана за 1 работен ден

Общи условия

Активация на акаунт