Къде в Пловдив??? - 29

• 79 962
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
Момичета, търся качествено бебешко спално бельо. Може с обиколници, може без, може да е с олекотено, може с торба - въобще все тая, стига да е хубаво. Ориентировъчна цена до 100 лв. +/-. И най-важното искам да е изчистено, може да има картинка, бродерия, но искам да е нещо по-стилно, а не кякви луди щампи навсякъде. Досега съм ходила във всички бебешки маркети - Вис Виталис, Хиполенд, Касида и тнт. От нета си харесвам разни, но не смея като не мога да го пипна като материя, защото и от памук до памук има разлика в зависимост от обработката.

Мадъркеър имат много хубави комплекти с олекотено, но страшно меко
Също на Тач има бебешки комплекти /не знам към момента какво има налично/, както и се водят детски, но за малко легло с Мечо Пух , Мики Маус, но те нямат олекотено.
Качеството е перфектно и на двете.

# 586
  • Пловдив
Ерин Брокович , благодаря за инфото. В Мадъркеър ги гледах и това, което ми допадна беше около 300 лв.  #Crazy Имаха и някакви намалени, но чак ме хвана да попитам колко са намаление от 300, сигурно на 200  Shocked. Иначе определено им бяха страхотни материите.
На Тач къде мога да ги видя?

# 587
На Тач има добри намаления в Домко.
Иначе си имат магазин, преди тунела- в дясно.

# 588
  • Пловдив
На Тач има добри намаления в Домко.
Иначе си имат магазин, преди тунела- в дясно.

И в МОЛ-а.

# 589
Тач на Тунела миналата седмица имаха табела за 50% намаление  Peace

# 590
В един невзрачен магазин на главната близо до пощата и сладоледената къща Афредо, вътре имаше някакви стоки на Зара, но бяха ужасни. Мъжко, дамско и детско - нито модели, нито цветове, нищо не ми хвана окото. Нещо като аутлет, но категорично нямаше хубави неща.
А някъде няма ли аутлет на такива роклички? Peace

# 591
  • Бг
Doni M, можеш да погледнеш и в Роксима Дрийм, в МОЛ "Галерия", ет. 3. Ето тук можеш да видиш на сайта им бебешките комплекти - http://roxymadream.com/Raboten_Aliana/hoverbox/Spalni_3.html.

# 592
В един невзрачен магазин на главната близо до пощата и сладоледената къща Афредо, вътре имаше някакви стоки на Зара, но бяха ужасни. Мъжко, дамско и детско - нито модели, нито цветове, нищо не ми хвана окото. Нещо като аутлет, но категорично нямаше хубави неща.
А някъде няма ли аутлет на такива роклички? Peace
Ако още съществува Сани-то, вътре има един бебешки магазин. В него съм виждала дрехи на Зара и други испански марки. Не видях официални рокли, но винаги е имало много интересни като за куклички и на приемливи цени. Сега се сещам още един магазин - зад Детски свят в Тракия в един блок, пишеше Зиг-Заг или нещо подобно, там имаше аутлет, уж шити на ишлеме, пък пишеше вносител от Турция, както и да е, имаше хубави рокли, според мен аутлети на доста сносни цени. Не знам 95 блок ли беше 100 и нещо ли беше, адреса го има в една тема, в която се обсъждат местата, където се продават дрехи, шити на ишлеме.

# 593
  • о`майна лунна нощ е
Магазинчето за бебешки и детски дрешки и стоки, което беше вътре в Сани-то затвори /както и самия хипермаркет всъщност/. До колкото ми казаха /но не съм проверявала лично/, магазинчето за дрешки се е преместило в търговския център на Сани /в кв. "Тракия"/.

# 594
  • Пловдив
Магазинчето за бебешки и детски дрешки и стоки, което беше вътре в Сани-то затвори /както и самия хипермаркет всъщност/. До колкото ми казаха /но не съм проверявала лично/, магазинчето за дрешки се е преместило в търговския център на Сани /в кв. "Тракия"/.
Да , точно там се премести-до  въртележката с кончетата, ако на някои му трябва ориентир.

А Санито вече ще е  "Триумф".

# 595
  • гр.Пловдив
а да попитам, някоя от Вас случайно да посещава козметичен салон в Санито в Тракия или да има инфо за салон в комплекса. Разбрах че там имало козметичка почистваща вежди с конец и разпитвам.

# 596
ббб в кой клас сте в момента и към кой университет сте се насочили?! Със сигурност има много курсове и добри преподаватели в Пловдив, а има и курсове към съответните университети...

Догодина завършва т.е випуск 2013/14г.И аз съм се насочила към курсовете организирани от два университета но ми се искаше и мнение някакво.Варианта с частните уроци го изключвам.

# 597
Ерин Брокович , благодаря за инфото. В Мадъркеър ги гледах и това, което ми допадна беше около 300 лв.  #Crazy Имаха и някакви намалени, но чак ме хвана да попитам колко са намаление от 300, сигурно на 200  Shocked. Иначе определено им бяха страхотни материите.
На Тач къде мога да ги видя?

Не знам защо се е получило така, може би това са някакви луксозни серии.
Когато правих детска стая поръчах целия текстил от Мадъркеър, но от Англия през сайта, защото тук нямаше всичко - пердета 2 комплекта, тапети, лампи, 4 чифта спални комплекти, хавлии 2 комплекта, аксесоари за стени всичко с доставката ми беше около 500 евро, което прави на комплект доста под 100 евро и то на редовни цени без намаления.

# 598
  • Пловдив
Тези, които ми предложиха от намалените не ми допаднаха като десени. Иначе като качество бяха супер. А това за 300 лв. си беше изложено на кошарка и аз като питах за цена в първия момент жената започна с думите 120 лв. (на което аз си кавам "Супер, взимам го") и продължава "е цената само на юрганчето"  #Crazy. Изброи поотделно цените на юбиколниците, калъфка и чаршаф. Попитах общо колко става и вика около 300 лв. Попитах за нещо подобно, но на по-ниска цена.  и ми се отговори, че няма какво да ми предложат, освен намалените. А аз отидох именно защото гледах в нета сайта им и ми се видяха ок като цени.

# 599
  • пловдив
Здравейте   bouquet
Да подновя поканата  Laughing

Мартенски благотворителен базар
на ДБМ звено Пловдив

Старта е на 25.02 от 10 ч на третия етаж на МОЛ Пловдив
25.02  от 10 до 19ч
26.02  от 10 до 19ч
27,28 и 29. 02 от 17,30 до 19 ч

Дано сте имали търпението да го дочакате, защото тази година в изработването на мартинички ни подкрепиха мамчета от цялата страна и е пълно с много красота /особенно ръчно изплетените... слабост ми са  Wink /

Ето част от мартеничките, които съм изработила аз и които са ми изпращали / под снимките са "партизанските" имена на творците  Grinning /
http://antom.snimka.bg/hobby/martenichki-2012.648148.all
Заповядайте!

Общи условия

Активация на акаунт