Къде в Пловдив??? - 29

• 79 392
  • 750
  •   1
Отговори
# 150

А Ерин получава поздравления от мен за балоните, но за Кауфланд хич не е точна Laughing

Абе, точна, не точна - важното е да се пише, пък какво.... newsm78.
А..............Пловдивските кръчми всички Софианци си ги уважават! 

Мери,
кръчми и прекрасни жени? Дръжте нивото, магазините не са така важни  Joy

# 151

Мери,
кръчми и прекрасни жени? Дръжте нивото, магазините не са така важни  Joy

Кръчмите ни са наследство от битието, красивите жени- дар от бога, а всичко останало ни е важно за бъдещето на децата/ включително и с какво  ги храним и обличаме/.
За Кауфланд...................... абе много боя, много нещо.............в местните продукти. Добре, че добрите "кръчмари" не пазаруват от там.

# 152
  • София / Пловдив
Мери, ти умора нямаш ли?  Tired

# 153
  • Пловдив
Мери, ти умора нямаш ли?  Tired

Тц,он само се поти  Joy

# 154
  • пловдив
Здравейте! За поредна година ДБМ звено Пловдив ще проведе Мартенски благотворителев базар.
Базара ще се състои на 25,26,27,28 февруари в МОЛ Пловдив. Повече имфо , както  и снимки на мартеничките, които творим, можете да видите в темата в Хоби и на страницата във Фейсбук

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=636289.0

Фондация ДБМ Пловдив
http://www.facebook.com/pages/%D0%A4%D0%BE%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D1% … 0%B2/172709261373

Заповядайте!

# 155
На центъра ще има ли мартенички?

А, някой с впечатления от обущарите в района на Гранд? Че ми е паднала капачката от дебел ток на ботуш..

# 156
  • София
На центъра ще има ли мартенички?

А, някой с впечатления от обущарите в района на Гранд? Че ми е паднала капачката от дебел ток на ботуш..
Много пъти съм ходила при този, който е на гърба на блока със зеленчуковите сергии. Отлично ми е правил всички поправки.

# 157
Извинете ме,но съм шокирана от цените в детските центрове за рожден ден ooooh!Не може едно двучасово парти в наи-добрия случай да струва 350-400 лв.Това е с кетъринга за родителите-сиреч 2 плата топли хапки,но това е сериозна сума ThinkingТа въпроса ми е знаете ли детски център на по-прилични цени и условия Tired

# 158
  • Майничка
Извинете ме,но съм шокирана от цените в детските центрове за рожден ден ooooh!Не може едно двучасово парти в наи-добрия случай да струва 350-400 лв.Това е с кетъринга за родителите-сиреч 2 плата топли хапки,но това е сериозна сума ThinkingТа въпроса ми е знаете ли детски център на по-прилични цени и условия Tired

В някой от сайтовете с оферти тези дни имаше за някакъв център на Брезовско, за 10 деца+плато за родителите беше ок.200лв.

# 159
Ето я и офертата:http://grabo.bg/detski-rojden-den-plius-ketaring-za-roditelite-za-180lv-0s4dsr3.Има още няколко часа в които да се възползваш,ако решиш.

# 160
  • Пловдив

уааа,че къде има такива цени

# 161
  • София

уааа,че къде има такива цени
Честно казано не мога да се съглася с тези цени, тъй като ние правихме преди 1 месец и всичко ни излезе ок. 250лв. в ДЦ Дисни.

# 162
  • Пловдив

Честно казано не мога да се съглася с тези цени, тъй като ние правихме преди 1 месец и всичко ни излезе ок. 250лв. в ДЦ Дисни.

да,и в тон бон бон излиза толкова

та затова питах къде е толкова скъпо

# 163
  • Майничка
E, цените зависят от бройка деца, родители, оборудването на центъра, дали и каква анимация има, меню, дори и това, дали родителят ще се ангажира с част от организацията или предпочита само да зададе изискванията си и да остави всичко в ръцете на други.

# 164
точно така всичко зависи от броя и вида на услугите
дали ще има актьор истински или просто някоя какичка, която се нарича "аниматор"
има торти и за 40 лв и за 150 лв
фото и видео професионални и те си струват пари
зависи дали ще са 10 или 20 деца
2 плата, ама пак зависи какви плата, дали сьомга или пастет обикновен
има и украса, която може само тя да струва 300-400 лв
хората са различни и поръчват различни неща
в общия случай може да се направи съвсем не лош рожден ден за 150 лв примерно, може и 200, може и за много повече.

тази оферта е за делнични дни от 16 часа само, различните центрове имат различни промоции
както и навсякъде другаде, качеството няма много общо с цената, и в двете посоки

Общи условия

Активация на акаунт