Къде в Пловдив??? - 29

• 80 169
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
Петното
Алкохол
На тия имейли ли пробва?
За Мармалад не мога да помогна...

Да, за "Петното" пробвах на този имейл, но ми казва, че не мога да изпратя писмо. А на другия не виждам никакъв имейл в линка. Peace

# 211
Не че си питала, но тая работа с мейли не става.
Неслучайно импресариото дърпа 15% от хонорара, щото ако ставаше с мейли, ехеее аз на колко хора щях да съм импресарио. Simple Smile

# 212
  • Пловдив
И аз мисля, че не става с имейл, ама нека да пробва...може пък да успее...

Smile, най- добре е да се разходиш до Пловдив и да си говориш лично с хората... Wink

# 213
Абе нека да се пробвам...  Laughing
Пък и аз пиша съвсем доброволна молба като фен на даден изпълнител, не съм тръгнала да уреждам концерти, само едно участие.  Wink
За парите ще си се разберат с изпълнителя, аз така или иначе пари няма да взема.  Peace
Много съм заета, иначе ще се разкарам. Аз тук затова първо питам кой бар ще ми препоръчате - като сцена, интериор и т.н., за да знам накъде да се ориентирам.

# 214
Защо не пробваш през фейсбук страниците им? Самите клубове ползват фейсбук за реклама и ми се струва по-голяма вероятността там да прочетат това, което искаш да им пишеш, отколкото по разни пощи, които може и изобщо да не проверяват.

# 215
  • Пловдив
От къде да купя хубава четка за коса антистатик и с йони?

# 216
Защо не пробваш през фейсбук страниците им? Самите клубове ползват фейсбук за реклама и ми се струва по-голяма вероятността там да прочетат това, което искаш да им пишеш, отколкото по разни пощи, които може и изобщо да не проверяват.

Не искам да се знае публично, докато все още не е сигурно.  Peace

# 217

Не искам да се знае публично, докато все още не е сигурно.  Peace

Мдааа май така ще се пльосне на стената им... за лични съобщения трябва да издирваш хората от които зависи  Tired

# 218
Ще обявят ли дървена ваканция за децата?За сега само 9 у-ща в Пловдив са освободили учениците.Някой има ли някаква информация.

# 219
Ще обявят ли дървена ваканция за децата?За сега само 9 у-ща в Пловдив са освободили учениците.Някой има ли някаква информация.

За кои училища става въпрос?

# 220
  • Пловдив
Жу, кои са тия училища? Не знаех, че има такива...
А за ваканция - ц.

http://news.plovdiv24.bg/324983.html

# 221
  • Пловдив
Моя колежка вчера спомена, че в Южен са на локално парно училищата. Внукът й учи в "Константин Величков" и им било студено в стаите. Днес не можах да я питам дали учат, защото имахме съвет в нашето училище. Ние май сме на централно и по едно време се пукахме вътре в кабинетите.

# 222
Бенджи, и на мен ми стана любопитно и потърсих.В община Родопи са разпуснали някой у-ща,за У грдО-ниц.
Разпуснали са и децата в Асеновград.Ама нашите са железнииии беее  ooooh!

# 223
Ами, та на тях какво им пука - от вкъщи в колата и в топлия кабинет... те студ не са усетили!  Crossing Arms

# 224
  • Пловдив
Смайл, зависи много - аз вече втори ден в 9 часа ако не отворя прозореца да влезе въздух, трябва да умрем от жега, а имаме малко ученици заради студа навън

Общи условия

Активация на акаунт