Къде в Пловдив??? - 29

• 80 181
  • 750
  •   1
Отговори
# 225
Е, да, но докато се отиде до училище/работа? Аз примерно като не живея в Пловдив, вчера чаках половин час на спирката.  Crazy После не си усещах ръцете, краката...

# 226
  • Пловдив
Да, за обстановката навън съм напълно съгласна. Както споменах, в Южен са на локално парно и го пускат само рано сутрин по училищата, така че там и вътре не става много за каквато и да е работа. Аз вече втори ден си викам сутрин такси, защото предпочитам да ги изгладувам тези пари, отколкото да ги давам после за лекарства.

# 227
Има ли фурна в Пловдив да прави хляб без брашно newsm78? Благодаря предварително

# 228
Има ли фурна в Пловдив да прави хляб без брашно newsm78? Благодаря предварително

Аз  само за Бонус съм чувала, но за фурна не знам, ще ми е интересно някой да сподели в големите вериги има ли и там подобен като съдържание.

# 229
Здравейте,
Търся майстор за изработка на мебели от МДФ или ПДЧ. Необходими са ни две бебешки легла /за близнаци/ в цвят светло жълто и прасковено. При предлаганите готови бебешки легла не успях да открия същите или подобни цветове. Ще съм благодарна ако някой  помогне с информация.

# 230
Момичета, съседката ми е пощуряла по някаква диета, обаче иска да й взема нещо, което се казва елда или гречка...
Някой има ли информация къде има, предполагам по здравословните щандове на големите магазини или аптека!? Thinking

# 231
  • Майничка
В Лекси със сигурност има, в повечето магазини за здравословни храни - също.

# 232
  • София / Пловдив
Някой да е ходил скоро до "Мечо Пух"?
Дали са останали мадамски боти? 34 номер ни трябват.
Или някъде на друго място прилични ботички за девойка?
Че вечно се оплаква, че й е топло през деня на краката с ботушите и търся нещо да доизкараме зимата.

# 233
  • Пловдив
Момичета, съседката ми е пощуряла по някаква диета, обаче иска да й взема нещо, което се казва елда или гречка...
Някой има ли информация къде има, предполагам по здравословните щандове на големите магазини или аптека!? Thinking
В Кауфланд със сигурност съм виждала, където са боба, лещата...

# 234
Здравейте.
Въпросът ми не е свързан с пазаруване, но реших, че тук е най-удачното място да го задам.
До колко часа вечер в работен ден се движат маршрутките в Пловдив?

# 235
  • гр.Пловдив
Здравейте,
Търся майстор за изработка на мебели от МДФ или ПДЧ. Необходими са ни две бебешки легла /за близнаци/ в цвят светло жълто и прасковено. При предлаганите готови бебешки легла не успях да открия същите или подобни цветове. Ще съм благодарна ако някой  помогне с информация.

от форума се намерихме с него, много съм доволна

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=331608

# 236
Здравейте ,къде мога да намеря детско боди от трико за художествена гимнастика и за балет с къс и дълъг ръкав?

Иоще един въпрос от къде купувате пчелно млечице ,от кой пчеларски магазин?

Последна редакция: ср, 01 фев 2012, 12:28 от Белисима

# 237
  • Майничка
Здравейте ,къде мога да намеря детско боди от трико за художествена гимнастика и за балет с къс и дълъг ръкав?

В Пен силует на "Леонардо да Винчи", посока от градинката на "Кап.Райчо" към "Мария-Луиза". С къс ръкав май не съм виждала, но с дълъг има. Също и на ІІ етаж в Гранд има магазин за балетни и танцови облекла и аксесоари. Трика за гимнастика съм виждала и в "Златна топка", с/у входа на стадион Ботев, но преди 3-4 години.

# 238
Благодаря, момичета!  Hug

# 239
  • Пловдив
Препоръчайте ми курсове по френски за деца /за абсолютно начинаещи/, моля.
  провери в алианс франсез
Проверих. Нямат, работят с +14г....

Други идеи?

Общи условия

Активация на акаунт