Къде в Пловдив??? - 29

• 80 213
  • 750
  •   1
Отговори
# 255
Аз съм купувала термоси със стъклен балон от "Гама Елит". Но скоро пак търсех за майка ми и установих, че в Кауфланд и в Джъмбо също има термоси със стъклен балон. Цената е около 15 лева средно за термос от 1 литър. Аз съм доволна от моите два термоса. Като беше бебе дъщеря ми, преварявах вода, темперирах я и я сипвах в термоса и цял ден имах вода с нормална температура за приготвяне на чай или АМ. Другият термос, който е с по-малка вместимост го ползвах като сме на разходка. Сега и двата стоят забутани някъде.  Laughing
Да, и на мен ми трябва затова. Simple Smile

# 256

`ТуиГ лекички са, така че може и стъклен да е. Още повече щом задължа толкова време топла водата. Аз честно казано, на другите термоси нещо им нямам вяра, въпреки рекламата, която им направиха в един магазин за туристическа екипировка. Може техните да се ОК, но на разни други метални нещо не мога да се доверя.
Аз имам термос за храна от туристически магазин на марка Примус и съм много доволна. Но вътре е метален.

# 257

`ТуиГ лекички са, така че може и стъклен да е. Още повече щом задължа толкова време топла водата. Аз честно казано, на другите термоси нещо им нямам вяра, въпреки рекламата, която им направиха в един магазин за туристическа екипировка. Може техните да се ОК, но на разни други метални нещо не мога да се доверя.
Аз имам термос за храна от туристически магазин на марка Примус и съм много доволна. Но вътре е метален.
Да, виждам, че повечето са метални сега, но се притеснявам да държа водата за бебчо в такъв ...

# 258
  • Пловдив
Преди години съм купувала термос със стъклена сърцевина от Бейби ленд. А също и от кварталната Аптека /която продаваше артикули на Чико/ та съвета ми е да потърсите и в аптеките в близост до вас.

# 259
Момичета, някой да знае къде може да ми бродират определен символ  на дреха?

# 260
  • Пловдив
Момичета, някой да знае къде може да ми бродират определен символ  на дреха?

Аз знам.
Ще ти пратя координати на лични!

# 261
  • Пловдив
Момичета,някой знае ли къде продават естествена кожа,като изключим сергията на ул.И.Вазов  bouquet

# 262
  • Майничка
В Лутър съм виждала гюдерии, може би и други има.

# 263
  • о`майна лунна нощ е
happy_vessy - проверих моят термос. Отвътре изглежда стъклен.

# 264
Къде да търся джинси за момиче на 5 г. с възможност за корекция
на талията и някакви по-плътни или ватирани панталони?

# 265
  • Пловдив
Къде да търся джинси за момиче на 5 г. с възможност за корекция
на талията и някакви по-плътни или ватирани панталони?

не лоши джинси имаш в Карфур,но заради намалението може да са се поизчерпали

# 266
В WAIKIKI също има готини джинси и ватирани панталони също.

# 267
Благодаря, момичета, ще проверя в тези магазини. В Карфур ако нещо сега са
изкарали, че още преди 2 седмици нямаше нищо за тази възраст.

# 268
  • Пловдив
Някой да е виждал тези продукти за коса........http://www.rosaimpex.com/?step=module_action&modname=priceli … ;order%5B%5D=real.............някъде в Тракия,напр?

# 269
  • Пловдив
Санитарна аптека да ми припомните къде да търся?
Помня, че е коментирано преди доста време, но не откривам Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт