Къде в Пловдив??? - 29

• 80 148
  • 750
  •   1
Отговори
# 330
В Ам-ам,пък доставят от Елегант.Не им е лоша храната.

# 331
Като се заговори за ресторанти, някой бил ли е вече в новия индийски ресторант, по някакво радио го рекламират, на гърба на ОББ на спирката срещу Тримонциум, в пресечката отзад. Един приятел минал да го види: соц. обстановка и лека мизерийка, за кухнята нищо не каза момчето, явно само беше разгледал. И принципно индийска кухня има ли в нашия град, но да е прилична обстановка, уютно и не на последно място автентично - храната най-вече Peace

# 332
Сладко изкушение,Люба-благодаря ви  bouquet

# 333
Като се заговори за ресторанти, някой бил ли е вече в новия индийски ресторант, по някакво радио го рекламират, на гърба на ОББ на спирката срещу Тримонциум, в пресечката отзад. Един приятел минал да го види: соц. обстановка и лека мизерийка, за кухнята нищо не каза момчето, явно само беше разгледал. И принципно индийска кухня има ли в нашия град, но да е прилична обстановка, уютно и не на последно място автентично - храната най-вече Peace
И мои приятели бяха. Мнението им е, че повече няма да стъпят там. Кухнята е била ужасна и след това са имали страхотни проблеми със стомасите.

# 334
  • София / Пловдив
И аз поръчвам за вкъщи от Ам Ам.

А китайско от Елегант-а може и директно на тях, по телефон, за центъра идва в рамките на половин час 032/623445, 0899979468.

❣Pola777❣,  в Бенетон на центъра има 50% намаление , но има много малък избор. В този в МОЛ-а има 60% намаление на всичко и има доста повече неща. ...

Винаги съм се чудела защо е тази огромна разлика в магазините. И стоката е различна даже  newsm78

# 335
Във Веда хаус в менюто има рецепти, съобразени с айюрведа. Обожавам това място. Атмосферата, чаят и храната са превъзходни. Мнението ми за атмосферата е за залата без обувки, в другата никога не съм слизала.
http://www.vedahouse.bg/index.php

# 336
Бенетона тая година нещо много обран,от този в Мола харесах само едно детско яке,не за друго,ами защото е 30лв,и една блуза за мен,на центъра явно няма смисъл да се ходи,щом в Мола имало повече неща!То и без намалението нямаше много неща,та май ще се чака лятното за повече блузки!

# 337
  • о`майна лунна нощ е
Включвам се с предупреждение към момичетата с коли.
Светофарът на ВСИ не работи и задръстването е жестоко. Сутринта в 8 ч. заради това имаше катастрофа по средата на кръстовището, двама се млатеха, три коли бяха смачкани. Преминаването е кошмарно.

# 338
  • София / Пловдив
Само да ви кажа, да се настроите за дървена ваканция за учениците от сряда най - вероятно  Crazy
Утре ще стане ясно със сигурност.

# 339
Само да ви кажа, да се настроите за дървена ваканция за учениците от сряда най - вероятно  Crazy

Аз не разбирам, какъв е смисълът да ги държат днес и утре, при положение, че днес свършва срокът и не се изпитва - оправят се документации и т.н., какъв е смисълът да ходят два дена за нищо?

# 340
знаете ли къде в Пловдив може да се поръча серенада, че искам да изненадам любимата за рожденния ден ?

# 341
знаете ли къде в Пловдив може да се поръча серенада, че искам да изненадам любимата за рожденния ден ?

Еее, евала за изненадата и жеста Grinning Дано някой помогне с идея!

Момичета, знаете ли къде (в кое РПУ) трябва да си изкарам нова лична карта, сега се водим в Район Западен? Преди това в общината ли трябва да се отиде (за нова адресна регистрация - в ново жилище сме, мъжът ми казва, че с нотариалния акт трябва да се отиде първо там., някой му казал така...) Благодаря ви предварително за помощта Hug

# 342
  • о`майна лунна нощ е
Да, задължително отивате първо в кметството по района на новата ви регистрация, за да си извадите удостоверения за постоянен и настоящ адрес. Носете нотариалния акт, за да покажете, че сте собственици на апартамента, на чиито адрес искате да се водите. Иначе няма да ви приемат заявлението!
След като се снабдите с този/тези документи отивате в районното - пак по желания нов адрес /в случая районното на "Западен" и си подавате съответните документи за нова л.к. /заявления, платени такси ../
Не е задължително да го правите едновременно и двамата.
*

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 11:49 от `ТуиГ

# 343
Само да ви кажа, да се настроите за дървена ваканция за учениците от сряда най - вероятно  Crazy

Аз не разбирам, какъв е смисълът да ги държат днес и утре, при положение, че днес свършва срокът и не се изпитва - оправят се документации и т.н., какъв е смисълът да ходят два дена за нищо?
А в детските градини ще обявяват ли?

# 344
Туиг, благодаря ти за подробния отговор  bouquet
Сега разрових в сайта на МВР и се оказа, че за район Западен управлението е онова голямото, Второ РПУ, по Васил Априлов (Волга ли се водеше...)  #Crazy Кой знае голко дни ще чакам по опашки...

Общи условия

Активация на акаунт