Къде в Пловдив??? - 29

• 80 062
  • 750
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Благодаря на всички!

# 451
Относно детска градина "Мирослава",абсолютно подкрепям мнението на Ерин Брокович,чувала съм всички тези неща за Директорката от много други хора,ясно е защо са напуснали госпожите  Close
darusha5K,какво имаш предвид като казваш,че в "Малкият принц" базата е неотремонтирана  newsm78 -освен,че все още не са събрали средства да подменят катерушките в двора,какво друго е за ремонт???

# 452
  • Пловдив
...от нито една друга директорка в Пловдив, с изключение на ДГ Звезда в Смирненски.
докато те четях, поклащах глава: "ааа, има, има и други", но ти си я написала и нея  Grinning

# 453
 Joy

уважения към госпожите, да са живи и здрави, да си управляват дълги години градините
здрави нерви за персонала и родителите

както е казано дай на простия власт и му гледай сеира

# 454
И а много благодаря за отговорите Hug!
За Чучулига чувам много добри отзиви от родители, които дори за миг не биха се замислили да преместят детето в частна дг, ако нещо не им хареса, но пустите напукани стени много ме плашат. Уж всяка година ще я ремонтират и нищо. Направо ми се изправя косата като си помисля, че може да стане някакъв инцидент със сградата.

# 455
Хммм, закупих цяла еклерова торта от Захарно Петле, не ми допадна въобще! Украсата беше много сполучлива, но дотам. Явно е въпрос на вкус, както обикновено.

# 456
да, наистина, въпрос на култивиран вкус
при захарно петле има моменти, в които се дънят яко във вкусовете /по същия начин стана и за на свекърва ми рождения ден, вкусът беше безобразен при три перфектни предишната седмица/, може да ти се е паднала късата клечка

не е много по темата къде в пловдив, но ми се случи да ям истинска еклерова торта, каквато малко хора в бг умеят и това се случи в нектар в стара загора / в мол галерия/. крушката си имала опашка, оказа се, че сладкарят им е сашо от лъки софия. така че който има път натам, задължително да я опита. нямам нито една забележка към асортимента на това заведение, бях забравила какво е истински вкусна принцеса с кайма.

# 457
  • Пловдив
Имам някакъв спомен, че се коментираха лепенки за дрехи  newsm78 Синът ми си порна чисто новото скиорско яке и се чудя как да залепя цепката (не е голяма, но е дразнеща)?

# 458
  • Пловдив
Имам някакъв спомен, че се коментираха лепенки за дрехи  newsm78 Синът ми си порна чисто новото скиорско яке и се чудя как да залепя цепката (не е голяма, но е дразнеща)?

такова яке залепих с лепяща лепенка с ютия.след 1 зима примерно се разлепя лепенката и после пак нова.не е болка за умиране обаче

# 459
Здравейте, някой знае ли къде мога да намеря креп-хартия?

# 460
  • Пловдив

такова яке залепих с лепяща лепенка с ютия.след 1 зима примерно се разлепя лепенката и после пак нова.не е болка за умиране обаче

Къде се продават?

# 461
  • Пловдив

Къде се продават?

Последно преди седмица гледах такива лепенки  в Лидъл. Иначе смятам, че трябва да има такива лепенки в магазините за конци и копчета, в кинкалериите.

# 462
  • Пловдив
в магазините за конци и копчета

аз ги купувам от такъв магазин
не глади директно върху шушлека,а сложи памучно парче плат отгоре

# 463

склад за цветарски материали диги в стария град /над пицария пикантино/ по  павирания път от площад шахбазян към понеделник пазара

# 464

склад за цветарски материали диги в стария град /над пицария пикантино/ по  павирания път от площад шахбазян към понеделник пазара

Продават ли на дребно?

Общи условия

Активация на акаунт