Къде в Пловдив??? - 29

• 79 314
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
  • Пловдив
Някой скоро да е купувал бебефон? Къде има ранообразие на модели?
Май се насочвам към марката Фишер прайс. Бюджета ми е макс. 100 лв.
Сещам се за магазин Штъркел. В Джъмбо дали има?

Първо виж дали при вас бебефона ще работи качествено.

Ние купихме с монитор,камера,дъра-бъра,ама сме в панелка и има смущения.И изобщо не го ползвахме в крайна сметка

# 646
  • Пловдив
Аз бях купила този бебефон, но изобщо не го ползвах. Оказа се, че нямам нужда от такова нещо. Сега бебефона много успешно и ползотворно се ползва от сестра ми. В панелен апартамент са, разнася го навсякъде и се чува без никакъв проблем. Може да работи и с батерии и  има възможност да си го закачиш някъде на теб и да се разнасяш с него.  Laughing  Но нещо цената ми се вижда повишена в сравнение отпреди 3 години.  Crossing Arms Но аз и не помня колко струваше тогава. Но е добра идея да се пробва. Купувате с уговорката за евентуална смяна.  Peace

# 647
Моля за телефон на магазин Карфур, и още един въпрос. Скоро се коментираше за добра сладкарница в Асеновград. Предстои ми ходене до там и да ме ориентирате къде се намира

# 648
  • Пловдив
Моля за телефон на магазин Карфур

Карфур 032/587200

# 649
Много благодаря за бързия отговор

# 650
  • Пловдив
търсим детска комбайна нещо подобно на тази  
http://www.bebe-best.com/images/z8/q568l1.jpg
ако някои е виждал някъде в пловдив нека пише в краен случай ще поръчваме по нета

В "Хиполенд" има подобен (може и същия да беше), но е конструктур.

# 651
Здравейте, момичета! Моя близка има нужда от помощ в домакинството, по няколко часа един път седмично. Обещах й да ви питам - препоръчайте качествен и сериозен човек, моля! Може и на лични!   bouquet

# 652
В Джъмбо има бебефон с камера, черно бял дисплей - 150лв., и Фишър Прайс за 100лв.
За Фишър имам добри отзиви от приятелка. Живеят в къща, на Центъра, няма смущения Laughing

# 653
  • Пловдив
Момичета, от утре стартира

БЛАГОТВОРИТЕЛЕН МАРТЕНСКИ БАЗАР
НА ДБМ В ПЛОВДИВ
ще се проведе на 25 и 26 февруари от 10 до 19 ч
и на 27,28 и 29 февруари от 18 до 19 ч
в МОЛ – Пловдив
Мартениците са изработени от майки от цялата страна, всичките събрани средства ще се използват за децата от домовете, лишени от родителски грижи!

ще ви очакваме Hug

# 654
  • Пловдив
violenza, там сме!  Heart Eyes

В Капана има едно магазинче на ъгъл. Латерна Магика или някаква Магия беше....за сувенири.
Някой знае ли как му е работното време?

Последна редакция: пт, 24 фев 2012, 19:41 от miraluba

# 655
Моля за телефон на магазин Карфур, и още един въпрос. Скоро се коментираше за добра сладкарница в Асеновград. Предстои ми ходене до там и да ме ориентирате къде се намира

За сладкарница- аз харесвам тортите на "Нико" в Асеновград. Ядох сватбена торта от там, както и за рожденния ми ден също избрах от там да си взема. Много са пресни. Намира се много близо до гарата им. На централния булевард е. Не съм сигурна дали не се казваше бул. България Simple Smile

# 656
Хей, Сладко изкушение, страшно ми е приятно да те видя тук!
Също толкова позитивна и приятна си като на живо!

# 657
Хей, Сладко изкушение, страшно ми е приятно да те видя тук!
Също толкова позитивна и приятна си като на живо!

За мен също е изключително приятно, че освен срещите ни в реалния живот, сме имали такива и във виртуалния доста преди това. Впечатленията ми тогава и сега- изключително добри!!!  Hug

# 658
Привет!
Някой да е срещал из нета или пък в магазин такъв тип детско легло? По-специално с такава решетка.

# 659
Благодаря Сладко изкушение.  Надявам се да намеря сладкарницата, за да се почерпим с дъщеря ми . Coffee

Общи условия

Активация на акаунт