Къде в Пловдив??? - 29

• 79 296
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря Сладко изкушение.  Надявам се да намеря сладкарницата, за да се почерпим с дъщеря ми . Coffee

Няма защо. Ако имате възможност опитайте и сладоледите им. Правят си ги на място и са мнооого добри по мое скромно мнение. Имат много интересни нещица- мъфини и т.н, така че, ако ги намерите и посетите няма да сбъркате  Hug

# 661
Момичета,повтарям,ако някой не е разбрал-Днес стартира базара на ДБМ за мартеничките.В МОЛа до ХЕИ на третия етаж.

БЛАГОТВОРИТЕЛЕН МАРТЕНСКИ БАЗАР
НА ДБМ В ПЛОВДИВ
ще се проведе на 25 и 26 февруари от 10 до 19 ч
и на 27,28 и 29 февруари от 18 до 19 ч

Заповядайте-всяко левче ще отиде по предназначение-за дечицата,които си нямат близки,а каузата си струва  Hug

# 662
  • Пловдив
Привет!
Някой да е срещал из нета или пък в магазин такъв тип детско легло? По-специално с такава решетка.

Мисля, че във Вис Виталис съм виждала.  В този на бул. 6-ти септември.

# 663
  • No Line On The Horizon
Откъде мога да купя свински дроб. В магазините на Ново село дали продават?

# 664
  • Пловдив
Откъде мога да купя свински дроб. В магазините на Ново село дали продават?

Да, но не винаги им карат. Мисля, че доставката им е към 11ч., така че провери след това време.

# 665
Във връзка с детските креватчета сега точно попаднах на тази статия
http://marica.bg/show.php?id=76609

# 666
  • гр.Пловдив
искам да Ви попитам на картите с отстъпка от Вис Виталис каква им е отстъпката?

# 667
  • Пловдив
Здравейте момичета,някоя от вас случайно имали информация за зоопарка в Пловдив.Дали е отворили или поне кога ще отвори врати ,в нета информация много и все различна.

# 668
Зоопарка не е отворил.Чакат затопляне на времето. Peace

Момичета знаете ли,откъде в Пловдив мога да си закупя ремък и лагер за пералня????Или имали специализиран магазин за такива неща,къде се намира newsm78

Благодаря!

# 669
  • Хасково
Ще си повторя въпроса и тук, тъй като тази тема е по-четена:
Препоръчайте ми ,моля, масажист/ка за антицелулитни масажи. В Грабо са пуснали оферта http://grabo.bg/antitzeluliten-masaj-s-med-03ud6dm - някой бил ли е там на масаж?   bouquet

# 670
Зоопарка не е отворил.Чакат затопляне на времето. Peace

Момичета знаете ли,откъде в Пловдив мога да си закупя ремък и лагер за пералня????Или имали специализиран магазин за такива неща,къде се намира newsm78

Благодаря!
Има доста сервизи, в които се продават части. Знам за един в Тракия, някъде в района на пазара се намира, но не мога да обясня точно. Имам телефон на момче, което работи там, на лични по-късно мога да го пусна. Прави и ремонти на място, много е отзивчив Simple Smile

# 671
Момичета, то по-скоро въпросът е към момчета, но ако знаете или има кого да попитат, моля за отговор.  Hug

Къде в Пловдив има възможност да се мине преглед на мотоциклет?
Преди беше в КАТ, но до колкото разбрахме мин год в КАТ не предлагат това вече...сега освен да има нещо ново?

# 672
  • Майничка
Момичета, то по-скоро въпросът е към момчета, но ако знаете или има кого да попитат, моля за отговор.  Hug

Къде в Пловдив има възможност да се мине преглед на мотоциклет?
Преди беше в КАТ, но до колкото разбрахме мин год в КАТ не предлагат това вече...сега освен да има нещо ново?

От края на миналата година ми е следната информация:

Пловдив – 6 пункта за ГТП на мотоциклети

• „Универсал 95” ООД – Пловдив, ул. Рогошко шосе 1
• „Ото 98” ООД – Пловдив, ул. Седянка до бл. 81
• „ТИС Кар” ЕООД – Пловдив, бул. Ал. Стамболийски 23
• „Мираж 2005” ООД – Пловдив, ул. Кукленско шосе 43
• ТМТ „Проф. Цветан Лазаров” – Пловдив, ул. Братя Бъкстон 71А
• СУАБ СБА Пловдив – Пловдив, ул. Брезовско шосе 195

# 673
 Hug Гери, благодаря много!
(сега с цялата си наглост ме пита и колко струвало  Crazy .. това ще му го търся сега по адреси и фирми).
  bouquet  bouquet  bouquet

# 674
  • Майничка
...(сега с цялата си наглост ме пита и колко струвало  Crazy .. това ще му го търся сега по адреси и фирми).
  bouquet  bouquet  bouquet

35лв. ми се мотае нещо.

Общи условия

Активация на акаунт