P.S. Калифорния, не ми се занимава с теб, това е причината да си изтрия поста, а не иначе доброто ми възпитание.

За мен рекламните брошури на ХИП, не са необходимото доказателство, че именно чрез рапичното масло трябва да набавям от наистина незаменимите омега киселини.
той само показва познанията ви за здравословно детско меню. Естествено, че не е необходимо с всяко едно ястие да доставям въпросните омега к-ни към храната на детето си, необходимото количество мога да осигуря ако предложа балансирано хранене включващо и храните, които ги съдържат в най-добро съотношение – вече писах за тях в горния си пост. Пък и със сигурност му осигурявам доста повече от 1% кърмейки бебето си ( поне докато мога да му предложа особено богатите на тези киселини риба и ядки).
Така че нека не това да бъде довод. Аз лично имам у дома чисто рибено масло. Но вие не можете да си позволите да слагате чисто рибено масло на масово произведени пюрета. А относно рапицата още като видях в бебешки храни рапица реагирах отрицателно. Първо, защото е евтина и затова се слага и второ, заради непрекъснатото й спрягане в темите за ГМО
Не съм чела статии научни и не съм правила проучвания, но факта, че евтиното и долнопробно слънчогледово олио беше такова благодарение на рапицата, която тъпчеха. Затова доста се зачудих за това рапично олио. На друг производител пюретата се правят със слънчогледово олио. Също така примера за Германия и Австрия лично за мен не може да бъде сериозен довод. Това, че някои държави консумират даден продукт не го прави по-качествен 
И изобщо това е било условие за закупуването му 

Т.е. информацията, която неанонимно разпространявате не е вярна.
Препоръчани теми