раждане със секцио-2

• 75 105
  • 758
  •   1
Отговори
# 675
Нормално ли е 13 дена след операцията да имам температура 37.2? Може и по-висока да е, ама само до толкова държах термометъра. Освен това ми е хладно. Вкъщи е 28 градуса, а на мен са ми замръзнали краката. А пък като спя, много се потя. Всяка сутрин се събуждам мокра и ми е хладно.

# 676
  • Варна
celika, a кърмиш ли? Не е нормална такава Т след толкова дни след операцията. По кое време на деня я измерваш?

# 677
Кърмя, но имам малко кърма. Не са ми били напрегнати гърдите. Измерих я само сега, защото ми беше  хладно при стайна Т 28 градуса

# 678
  • София
Не е нормално да имаш температура изобщо. Температура означава инфекция или възпаление някъде. Щом нямаш проблеми с препълнени и пренапрегнати гърди, значи е нещо друго. Премери я внимателно и ако трябва, се обърни към лекар.

# 679
  • Варна
Не е нормално да имаш температура изобщо. Температура означава инфекция или възпаление някъде. Щом нямаш проблеми с препълнени и пренапрегнати гърди, значи е нещо друго. Премери я внимателно и ако трябва, се обърни към лекар.
Подкрепям напълно!

# 680
  • On the sea
Аз преди 2 дни имах 38 градуса, което ме притесни и веднага отидох на преглед. Лекарката се учуди, че е само температура без други признаци на вирус или нещо и  ми изписа антибиотик, но също така ми каза, че има вариант това да е нещо от гърдите надявам се да не е така и много ме е страх, също имам чувството, че кърмата ми е намаляла. В такива случаи задължително трябва да се посети лекар, защото е много опасно.

# 681
Аз преди 2 дни имах 38 градуса, което ме притесни и веднага отидох на преглед. Лекарката се учуди, че е само температура без други признаци на вирус или нещо и  ми изписа антибиотик, но също така ми каза, че има вариант това да е нещо от гърдите надявам се да не е така и много ме е страх, също имам чувството, че кърмата ми е намаляла. В такива случаи задължително трябва да се посети лекар, защото е много опасно.
Преди няколко дни точно и аз бях вдигнала температура заради запушени канали #Crazy Не кърмя, защото малкия не захапва, но цедя и му давам от шише. Бях напипала бучка в едната гърда и бях решила, че от нея идва проблема, защото другата ми се струваше, че не е напрегната. След няколко часа цедене, масажи, компреси и т.н.,като наблягах уж на проблемната гърда, реших да потормозя повечко и другата..Е, оказа се, че там е бил проблемът ooooh!

# 682
Обадих се на доктора и той ме пита за гърдите. Казах му, че не са ми напрегнати или твърди, защото имам малко кърма. Той каза, че температурата не е проблем.

# 683
  • On the sea
Аз преди 2 дни имах 38 градуса, което ме притесни и веднага отидох на преглед. Лекарката се учуди, че е само температура без други признаци на вирус или нещо и  ми изписа антибиотик, но също така ми каза, че има вариант това да е нещо от гърдите надявам се да не е така и много ме е страх, също имам чувството, че кърмата ми е намаляла. В такива случаи задължително трябва да се посети лекар, защото е много опасно.
Преди няколко дни точно и аз бях вдигнала температура заради запушени канали #Crazy Не кърмя, защото малкия не захапва, но цедя и му давам от шише. Бях напипала бучка в едната гърда и бях решила, че от нея идва проблема, защото другата ми се струваше, че не е напрегната. След няколко часа цедене, масажи, компреси и т.н.,като наблягах уж на проблемната гърда, реших да потормозя повечко и другата..Е, оказа се, че там е бил проблемът ooooh!

И моята дъщеря не искаше да засуче, но след тази температура я потормозих малко и с силиконовите зърна засука, товар ми падна с това цедене. Ако можеш го пробвай и ти ще ти бъде голямо облекчение, аз мислех, че цеденето е по лесно ама съм грешала.

Забравих да попитам шева ми е с конци които се разграждат в тялото. Миналата седмица ходих да ми махнат лепинката и възела, но доктора каза, че е много малък и няма смисъл да го маха, че щял да се разгради. Сега обаче от няколко дни насам там където е възела мястото е зачервено като пъпка от комар, обадих се на доктора ми и той каза, че било нормално, но аз все пак се притеснявам, защото много мои приятелки имаха инфекции и т.н. Има ли смисъл да се притеснявам или ще мине  newsm78

Последна редакция: сб, 28 юли 2012, 04:55 от AnMary

# 684
Ми ще мине, но като нищо ще ти направи рана. Два пъти ми се е случвало да ми се инфектира оперативна рана от неразграден конец, голяма е досада. Кво значи "Нямало смисъл да го маха, щото бил малък."  ooooh!

# 685
  • On the sea
Ми ще мине, но като нищо ще ти направи рана. Два пъти ми се е случвало да ми се инфектира оперативна рана от неразграден конец, голяма е досада. Кво значи "Нямало смисъл да го маха, щото бил малък."  ooooh!

Ами прецени, че ще се разгради без проблем, а тези рани не са опасни нали? Сега ми дадоха да се мажа с Повидон йод използва се в болниците за рани, раздразнена кожа и т.н. надявам се да ми помогне  Confused

# 686
  • Sydney
От както родих и започна да ми идва МЦ е БРУТАЛЕН Sad не мога да изляза спокойно от вкъщи, изобщо някакъв ужас... на някой да му се е случвало такова чудо? и оправил ли се е?

# 687
  • София
Оооо, говори ми, говори, за цикъл след раждане  Crazy ooooh! Същата работа е и при мен, а доколкото съм споделяла - при други момичета също. Сега е малко по-човешко, но преди беше олеле мале. То едни реки, ужас направо. Изразходвах понякога по два пакета превръзки за денонощие. На всеки час (даже няма и толкова) - сменяй. За сметка на това обаче не ме боли вече корем  Peace А преди да родя припадах от болки като ми дойдеше, и на работа не ходех даже (буквално).
Мисля, че при повечето раждали е така  Peace

# 688
След първото секцио аз лично съм нямала проблеми нито с болки , нито с по-големи "течове " на МЦ.Всичко си беше както преди -  моят МЦ по принцип е слаб ( до третия ден съм с три капки , тънки ДП , а след третия ден мога спокойно да карам даже и с ежедневни ) .
След второто секцио още нищо не мога да кажа ,защото все още нямам цикъл.

# 689
  • Sydney
MelindaD изобщо не ме обнадеждаваш Sad при мен основния проблем е, че имам алергия към дам. превръзки Sad а, в момента няма какво друго да ползвам Sad

Общи условия

Активация на акаунт