iHerb - Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 29-а тема

• 44 350
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Някакви предложения за омега 3 с фолиева киселина и  подобие на инофолик

Инофолик е Инозитол /2гр в саше /+ ФК
Инозитол - този е най-хубав и изгоден като кач-во - цена
http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-Inositol-Powder-8-oz-227-g/126?at=0
Знаеш за кафето и  Инозитола, нали? - поне 1-2 часа след кафето или преди него
ФК - вземи си от БГ, че е по-изгодна / Неофолик мета /

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919

# 181
  • София
Хайде сега пък свършила тази коластра http://www.iherb.com/21st-Century-Health-Care-Colostrum-500-mg-1 … apsules/9621?at=0 . Докато ми направят нова дебитна карта .........
 Дали ще се появи наново , друг път случвало ли се е така ?

Постоянно се случва с тази коластра Simple Smile
Аз я дебна и поръчвам най-малко 1 път в месеца и винаги е така /поне  последните  5-6 месеца./

# 182
Здравейте мами  wavey Може ли да ми препоръчате нещо за запек. Дъщеря ми на 5 дена се изхожда и мн. я боли  Sad
Тя е на почти 4 год. Беше се оправила като почна градинтата, но преди 1 мес. се застоя в къщи и пак се запече и сега я е страх да напъва и не иска да ака. Пием коластра, витамин Ц, клеева тинктура. Преди и давах сиропа- Лактуоза, действаше, но сега вече не за съжеление. Не знам как да и помогна.

# 183
Получих си първата поръчка пусната на 18.01 днес 25.01  Grinning
Поръчах си алое капсули на Нау фуудс,имате ли добри отзиви за тях,пратили са ми мостра
кококардио(какаова напитка вероятно)

# 184
  • София
Здравейте мами  wavey Може ли да ми препоръчате нещо за запек. Дъщеря ми на 5 дена се изхожда и мн. я боли  Sad
Тя е на почти 4 год. Беше се оправила като почна градинтата, но преди 1 мес. се застоя в къщи и пак се запече и сега я е страх да напъва и не иска да ака. Пием коластра, витамин Ц, клеева тинктура. Преди и давах сиропа- Лактуоза, действаше, но сега вече не за съжеление. Не знам как да и помогна.
Пробвай с киви, вечер, че сутринта преди градина да свърши работата. Върши чудеса. Може и с други плодове с фибри-портокали, сушени сливи. И повече вода.

# 185

Лекарите какво казват?
Пробвали ли сте да регулирате стомаха с пробиотици?

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

# 186
Вчера ми пристигна EpiCor-а за малкия ,тъй като са капсули , а той категорично отказва да ги пие така дали става му разтварям капсулката в кисело мляко както правя с коластрата?
Нещо гледам ,че не объждате Омега 7 http://www.iherb.com/Sibu-Beauty-Cellular-Support-with-Omega-7-6 … ftgels/23568?at=0  а аз съм в очкване да стана голяма красавица с тези хапченца  Grinning

# 187

airi, антиоксидантите се борят срещу вредното въздействие на свободните радикали, които се получават в следствие на ултравиолетовите лъчи, цигарен дим, пестициди, промишлени замърсители и др.  С приемането на антиоксиданти могат да се предотвратят редица заболявания причинени от свободните радикали като исхемична болест на сърцето, рак, диабет и т.н.
Може да се каже също, че антиоксидантите забавят и стареенето.  Нуждата от приема им зависи от начин на живот, хранене, околна среда.

Благодаря ти Бобка

..с една дума всеки има нужда от тях...доколко е др. въпрос :Simple Smile)

[/quote]

# 188
Neba благодаря ти   bouquet  и киви и купувах и нямаше резултат. Лекарите ни изписват - Лактуоза, Дуфалак, Фрути лакс. До сега само Лактуозата ни помагаше, но от известно време и тя спря. Какви пробиотеце ще ми препоръчате? Чувала съм, че Биогайата има ефект newsm78

# 189
Здравейте мами  wavey Може ли да ми препоръчате нещо за запек. Дъщеря ми на 5 дена се изхожда и мн. я боли  Sad
Моят синковец беше така - задължително му давай пробиотик . До сега му давах Лактофлор на капсули 90бр са около 10 лв /.Сега ще поръчам от Айхерб за проба ./ На ден пише по едно за дете , но аз му давах понякога две - сутрин и вечер , особено ако скоро е пил антибиотик. Понеже са капсули му ги изсипвам  в киселото  мляко мляко вечер / ние ядем с лъжичка по една чаша кисело мляко след вечерята/.Имай в предвид , че след отварянето на опаковката се държи в хладилник.
 Другият вариант е да слагаш по малко овесени ядки в супата , в манджата , в попарката сутрин.

# 190
  • София
Neba благодаря ти   bouquet  и киви и купувах и нямаше резултат. Лекарите ни изписват - Лактуоза, Дуфалак, Фрути лакс. До сега само Лактуозата ни помагаше, но от известно време и тя спря. Какви пробиотеце ще ми препоръчате? Чувала съм, че Биогайата има ефект newsm78
Няма ли храна, която да действа разхлабващо. Примерно тиква, сини сливи, овесени ядки. Също елдата действа регулиращо и разхлабващо, готви се като ориз, аз я оставям малко по чорбалива като търся разхлабване. Спанака също разхлабва.
Биогая да, също е вариант доколкото е пробиотик.

# 191
  • София
Веси, д-р Папазова препоръча с/у запек  псилиум или индийски живовлек (Psyllium) като най-добро средство, не остъргвало власинките. не  съм запозната обаче дали е подходящо за деца и нямам личен опит. при детето най-ефикасно се оказва кивито, но не става от веднъж.  от пробиотиците от тук съм избрала
http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Probiotic-30-Billion-CFU-s- … -Vcaps/19518?at=0

код за отстъпка NEB242

# 192
Получих си всички поръчки поръчани до тук - 7 бр. наведнъж  Simple Smile
И при мен има много мостри, които не съм заявявала на Мадре Лабс - какао. Вие за какво го ползвате ?

код за 5$ отстъпка TEY867

# 193
  • София
Получих си всички поръчки поръчани до тук - 7 бр. наведнъж  Simple Smile
И при мен има много мостри, които не съм заявявала на Мадре Лабс - какао. Вие за какво го ползвате ?

Какаото само баба ми го харесва Simple Smile
Кафе и какао с гъби подарявам на познати /дали го пият не зная / - това са мострите, които не харесвам Simple Smile

# 194
Получих си всички поръчки поръчани до тук - 7 бр. наведнъж  Simple Smile

Какаото само баба ми го харесва Simple Smile
Кафе и какао с гъби подарявам на познати /дали го пият не зная / - това са мострите, които не харесвам Simple Smile

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919

И аз си мислех да го давам на дядо ми, че пише,че е храна за сърцето  Grinning
Трябва да се подслади, нали ?

Общи условия

Активация на акаунт