iHerb - Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 29-а тема

• 43 380
  • 746
  •   1
Отговори
# 675
  • София
klem4e,най-вероятно са тази карта няма да може да се пазарува от iHerb.
Все пак утре може да се обадите в банката и да попитате дали тази карта е оторизирана за разплащания в Интернет.

Kод за 5$ отстъпка   LAV475

Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

# 676
Сега пък пише следното
Please Note: Your order has not been placed yet. Please review your order carefully for completeness and accuracy before you take the final step of sending it into our system. Please check your shipping address one more time.
 А между другото това , което поръчах http://www.iherb.com/Healthy-Origins-EpiCor-for-Kids-125-mg-60-C … psules/22372?at=0 , вече стана 8 долара , вместо 7,99 , както беше първоначално.

# 677
При мен е $7.98  Sunglasses ... интересно

Код за отстъпка FOX207

# 678
При мен е $7.98  Sunglasses ... интересно

И при мен отново се върна старата цена - мнооого интересно

код за отстъпка  - IZE570

# 679
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не мога да не похваля Айхърб,че този път са били изключително дащни откъм мостри.Пратили са ми всички възможни на Мадре Лабс + чай + 10 разтворими витамини.
И наред с хвалбите : този спрей - изненада с вкус на сироп от малинки(очаквах поредната горчилка).http://www.iherb.com/Now-Foods-B-12-Liposomal-Spray-1000-mcg-spr … -60-ml/12465?at=0 Мисля,Bobka беше препоръчала прием на B12 под формата на спрей.

Утре ще изпробвам това ленено семе http://www.iherb.com/Arrowhead-Mills-Organic-Flax-Seeds-16-oz-453-g/12023?at=0 под формата на кракери.Не разбрах каква е разликата със златното и кое е за предпочитане в кулинарията. Thinking

# 680
  • София
Момичета, здравейте  Hug. Ние с дъщеря ми изкарахме доста тежка зима, махахме трета сливица и не ми оставаше много време да чета последните две теми, сега пък почнах работа и се извинявам, ако е коментирано /сигурна съм/, но нямам достатъчно време да изчета всичко по двете изпуснати от мен теми  Embarassed.
За това моля за мнение - препоръчаха ми:
http://www.iherb.com/Healthy-Origins-EpiCor-for-Kids-125-mg-60-C … psules/22372?at=0 - поръчах преди 10-ина дни и вчера го взех от пощата  Peace

Ще се радвам да споделите мнение  Heart Eyes, като отново се извинявам, ако е коментирано  Embarassed и предварително ви благодаря   bouquet

# 681
  • Испания
Някой с неполучена пратка от 04,01 ? Моя колежка взе да се притеснява,аз я зарибих за сайта и сега ми мърмори....

# 682
  • София
За Рибеното масло,  Омега 3, EPA/DHA  и т.н. продукти

За да разберете  дали даден продукт е с високо качество - може да провери тук: IFOS   -  Consumer Report
Ако производителя отговаря на стандарта за рибено масло - трябва да е включен
Напр.  за CarlsonLabs  - не всички техни продукти отговарят на този стандарт / информацията е лично от тях/
Освен това, ако даден происводител отговаря на определен стандар /за качество - за замърсявания с тежки метали  и примеси  
/т.н. GOED monograph   - от където  може да видите и допустимите нива на олово, кадмий, живак и арсен/ става член на  GOED - ако спазват посочените разпоредби.

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919

# 683
  • София
Ninnann, след като не си чела, не знаеш че обсъждахме епикора точно "тия дни"  Peace. Аз също го получих и вече няколко дни давам на сина ми. Само че взех от разфасовката за възрастни/защото е без филъри/, и отсипвам от капсулата в една лъжичка, на консистенция ми прилича като какао, но по ръждив цвят. Приема се добре, не е мрънкал че е гадно на вкус, но и не съм пробвала лично прахчето.
Взех няколко хапчета преди да дам на детето, ей така да видя ако се отровя поне аз да съм  Joy.
Мъжа ми в петък започна да се разболява, дадох му ударно епикор, в момента е пооочти здрав. Размина му се без темп, и много по бързо от колкото обикновено му минава. Иначе се влачи сополив, и болен поне седмица две.
Дано епикора помага и на дечицата ни да са здрави  Praynig. Моля споделете ако имате вече положителен или отрицателен опит с него  Hug.

Код за 5$ отстъпка от www.iherb.com QAZ673

# 684
Моля пропоръчайте витамин Д за възрастни и витамин Д за деца?
Или да се насоча към Вигантол-а?

Благодаря ви!

Уснихнат ден!  Grinning

# 685
  • София
Ninnann, след като не си чела, не знаеш че обсъждахме епикора точно "тия дни"  Peace. Аз също го получих и вече няколко дни давам на сина ми. Само че взех от разфасовката за възрастни/защото е без филъри/, и отсипвам от капсулата в една лъжичка, на консистенция ми прилича като какао, но по ръждив цвят. Приема се добре, не е мрънкал че е гадно на вкус, но и не съм пробвала лично прахчето.
Взех няколко хапчета преди да дам на детето, ей така да видя ако се отровя поне аз да съм  Joy.
Мъжа ми в петък започна да се разболява, дадох му ударно епикор, в момента е пооочти здрав. Размина му се без темп, и много по бързо от колкото обикновено му минава. Иначе се влачи сополив, и болен поне седмица две.
Дано епикора помага и на дечицата ни да са здрави  Praynig. Моля споделете ако имате вече положителен или отрицателен опит с него  Hug.

Код за 5$ отстъпка от www.iherb.com QAZ673

Betelgeize  Heart Eyes, благодаря ти, днес нямам много работа и ще попрочета  Wink, така или иначе получих детският - от днес ще започна да давам по една капсула (125 мг. - Никол тежи 16 кг.)  Peace

# 686
  • София
Моля пропоръчайте витамин Д за възрастни и витамин Д за деца?
Или да се насоча към Вигантол-а?

Благодаря ви!

Уснихнат ден!  Grinning

Витамин Д за възрастни:

За деца:

Можеш да си вземеш и Вигантол  Simple Smile

Kод за 5$ отстъпка   LAV475

Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

# 687
За Рибеното масло,  Омега 3, EPA/DHA  и т.н. продукти

За да разберете  дали даден продукт е с високо качество - може да провери тук: IFOS   -  Consumer Report
Ако производителя отговаря на стандарта за рибено масло - трябва да е включен
Напр.  за CarlsonLabs  - не всички техни продукти отговарят на този стандарт / информацията е лично от тях/
Освен това, ако даден происводител отговаря на определен стандар /за качество - за замърсявания с тежки метали  и примеси  
/т.н. GOED monograph   - от където  може да видите и допустимите нива на олово, кадмий, живак и арсен/ става член на  GOED - ако спазват посочените разпоредби.

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919

Денис не можех да се ориентирам много в тази страница къде да видя дали омега 3 по точно кофата на ноу фоодс е добро качество и по точно ме интересува може ли да се приема от бременни.

код за остъпка от 5$ NOV689
[/color]

# 688
Bobka,

Хиляди благодарности!

Хубав ден!  bouquet

# 689
  • Варна
Мдаааа объркала съм линка за тезо Омеги става въпрос http://www.iherb.com/Now-Foods-Omega-3-Molecularly-Distilled-Cho … ftgels/18104?at=0, дали мога да ги давам на децата?

klem4e и на мен един път ми изписа същото съощение, но на следващия ден ми мина поръчката, аз съм с Мастер кард , на ПИБ.

Kод за 5$ отстъпка   MOW 168

Общи условия

Активация на акаунт