iHerb - Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 29-а тема

• 43 424
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
giuli не се притеснявай, не е задължително да се стигне до болница. Пий си коластрата, добави и 2 гр. вит. С на ден и стискай палци да те подмине варицелата.
Аз също я карах като "голяма" и то много леко  Flutter

ПП Забравих още нещо - нали каза, че сте и грипави в момента - ако имаш вит.Д поне по 2500 МЕ (за теб) на ден, докато ви размине.

Код NEV687 за 5$ отстъпка в http://www.iherb.com

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 14:32 от Ninia

# 661
hakama добре си се подредил  Rolling Eyes
Един познат е с подобен проблем - рехабилитацията е задължителна - казали са му да пие и Ginkgo Biloba.
Питаш за омега ( 3 ли?) тази е много добра цък.
Витамини от групата В - B -50 и по-силния вариант В-100.
За водораслите ..... хъм. Попрочети за PQQ. Каквото и да решиш да пиеш като добавки, първо се консултирай поне с двама трима специалисти.
Бързо възстановяване  Wink

# 662
  • София
kakihara
Единия ПроБ /който ти предпочиташ - Dr. Ohhira's, Essential Formulas Inc., Probiotics, Original Formula/ съдържа Лактобацили -  а другия / Healthy Origins, Probiotic, 30 Billion CFU's/ е Лактобацили и Бифидобактерии.
За различни проблеми се препоръчват различни видове и щамове Simple Smile
Не може да се каже този е хубав, а другия не е Simple Smile
Това, че ти действат по-добре Лактобацилите - може да те насочи / теб или лекаря/ какъв е точно проблема при теб

Какъв е проблема при теб? / много ми е любопитно/

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919

# 663
  • Дивия Северозапад
Да си повторя питането: Препоръчайте ми масло за бебе с атопичен дерматит, моля!

# 664
  • София
Коя е тази омега 7 и трябва ли да се съчетава с другите омеги?

Растението ракитник е най-добрият източник на Омега 7. Това, което я отличава от другите масла е нейния противостреещ ефект. МНого благотворно влияние оказва на кожата,като се бори срещу бръчките и сухотата. Добре действа на лигавиците, на пикочната и храносмилателната система. Не е задължително да се съчетава с останалите омеги.

Kод за 5$ отстъпка   LAV475

Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

# 665
  • София
Да си повторя питането: Препоръчайте ми масло за бебе с атопичен дерматит, моля!

Защо не си поръчаш Европейски продукт /особено за бебе / - преди няколко год. в Европа бяха забранени 1100 съставки използвани в козметиката /посочени като вредни/, докато в САЩ само 11
'Вредите' от тези съставки са алергии, дерматити, екземи,обриви, главоболие, депресии, косопад и т.н. вкл. и различни видове рак.
Напр. DMDM hydantoin  - освобождава формалдехд, който е канцерогенен

ПП. 1100 не е точния брой, но е по-лесно за запомняне Simple Smile 

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com :   YUL919

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 17:41 от denis_d

# 666
  • София
За напукана кожа на ръцете нещо да препоръчате (за пиене имам предвид)?

# 667
  • Дивия Северозапад

Защо не си поръчаш Европейски продукт /особено за бебе / - преди няколко год. в Европа бяха забранени 1100 съставки използвани в козметиката /посочени като вредни/, докато в САЩ само 11
'Вредите' от тези съставки са алергии, дерматити, екземи,обриви, главоболие, депресии, косопад и т.н. вкл. и различни видове рак.
Напр. DMDM hydantoin  - освобождава формалдехд, който е канцерогенен

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com :   YUL919

Исках някой, който има опит с атопична кожа да ми препоръча масло - шеа, кокосово, конопено (hemp) и т.н. Ще взема органично такова и няма да има проблем. Но не знам какво масло.

# 668
Bobka , под каква форма е този ракитник? Някой ползвал ли е тази билка - Holy Basil? В сайта я срещам в доста продукти,а я има и самостоятелно.Има много суперлативи,но друго си е да сподели някой наш човек Simple Smile

# 669
Петлето, маслата в сайта не са на кой знае какво ниво. Преди време някой споменаваше за форум, в който се обсъждат само масла. Дано се включи! Няма ли добра лечебна козметика!?

За напукана кожа на ръцете нещо да препоръчате (за пиене имам предвид)?

Омега 3, Витамин А, Витамин  В, L-Lysine, но се консултирай с лекар най-добре, защото може да има някакъв друг проблем.

Код за отстъпка FOX207

# 670
  • София
Петлето

Мустела, Адерма, Биодерма-Атодерм и т.н.
Попитай в някоя аптека Simple Smile

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com :   YUL919

# 671

Болшинството тук сме с пораснали бебета, за това никой не се включва.
Провери в нашите аптки за SVR  Peace

# 672
Абе  мами , току - що направих поръчка , написах всичко и вижте какво ми излезе
The credit card is declined.
This can be caused by, but not limited to one of the following reasons:
Incorrect digit entered or numbers transposed when entering the card information
Insufficient funds in the account.
Issuing bank is offline or unavailable to authorize the charge.
Card is not authorized for Internet transactions.
Card has been disable by the issuing bank due to fraudulent activity on the card.
Please try to re-enter the card information or contact your bank for more details
Съответно не получавам имейл
 Ккаво да правя , няколко пъти проверявах номерата на картата , адресите и няма и няма.
 Поръчката я правя от името на моя приятелка с нейните данни , нейната карта и адрес , само дето е от моят комп.
Моля за хеееелп!!!!!!!!!!!

# 673
  • София
Bobka , под каква форма е този ракитник? Някой ползвал ли е тази билка - Holy Basil? В сайта я срещам в доста продукти,а я има и самостоятелно.Има много суперлативи,но друго си е да сподели някой наш човек Simple Smile
blueMarina , продава се под формата на масло, което се извлича от семената и пулпата на плодовете на ракитника.
Използва се в козметиката като съставка на кремове, шампоани, сапуни и т.н. Приема се също вътрешно най-често под формата на капсули (софтгелс).
klem4e, каква е картата VISA, MASTER? От коя банка е издадена? Със сигурност ли има пари в нея?

Kод за 5$ отстъпка   LAV475

Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

# 674
Картата е Мастер и има пари в нея. Издадена е от Експрес банк.

Общи условия

Активация на акаунт